Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

αγορασα ενα karcher t-racer t7 που χρησιμοποιει το bayonet connector για να συνδεθει στο πλυστικο, εγω αντιθετος εχω ενα michelin πλυστικο που χρησιμοποιει τα κλασικα βιδωτα εξαρτηατα μετα το πιστολι .

Μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιος ανταπτορας ή αν ειχε καποιος καποιο παρομοιο θεμα πως το ελυσε γιατι δεν βρισκω κατι στο google.

το t_racer https://www.cleansmart.gr/p/exartimata-antallaktika/plystikon-michanimaton/karcher-t-racer-t-7/

Δημοσ.

Μάλλον έχεις πλυστικό michelin (πρώτη φορά το ακούω) και πήρες εξάρτημα karcher.Δεν νομίζω να βρεις πουθενά αντάπτορα εκτός από τη michlin αλλά σιγά και μην έχει.

Αν δεν μπορείς να το πας πίσω κοίταξε σε κανένα κινέζικο μήπως εντοπίσεις κάτι..Εγώ στα aliexpress βρήκα ανταλlακτικό για κάννη karcher που δεν το διέθετε η karcher και μου έλεγε να δώσω 40 ευρώ να πάρω καινούργια κάνη.Αλλά για το δικό σου κομμάτι δύσκολο το βλέπω να βρεις κάτι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μάλλον έχεις πλυστικό michelin (πρώτη φορά το ακούω) και πήρες εξάρτημα karcher.Δεν νομίζω να βρεις πουθενά αντάπτορα εκτός από τη michlin αλλά σιγά και μην έχει.

Αν δεν μπορείς να το πας πίσω κοίταξε σε κανένα κινέζικο μήπως εντοπίσεις κάτι..Εγώ στα aliexpress βρήκα ανταλlακτικό για κάννη karcher που δεν το διέθετε η karcher και μου έλεγε να δώσω 40 ευρώ να πάρω καινούργια κάνη.Αλλά για το δικό σου κομμάτι δύσκολο το βλέπω να βρεις κάτι.

το κοιταξα καλυτερα λογικα θα παρω ενα πιστολι της karcher.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, EmpGLOW είπε

το κοιταξα καλυτερα λογικα θα παρω ενα πιστολι της karcher.

Και πως θα προσαρμόσεις το δικό σου λάστιχο στο πιστόλι της karcher;;;;;;; Η κάθε μάρκα έχει διαφορετικό αντάπτορα και όχι μόνο αυτό.Η karcher π.χ. για το κάθε μοντέλο έχει και διαφορετική είσοδο λάστιχου στην κάννη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και πως θα προσαρμόσεις το δικό σου λάστιχο στο πιστόλι της karcher;;;;;;; Η κάθε μάρκα έχει διαφορετικό αντάπτορα και όχι μόνο αυτό.Η karcher π.χ. για το κάθε μοντέλο έχει και διαφορετική είσοδο λάστιχου στην κάννη.

θα το κοιταξω.

Δημοσ.
Στις 26/4/2020 στις 4:35 ΜΜ, EmpGLOW είπε

θα το κοιταξω.

για οσους εχουν παρομοιο θεμα.
Λυση που βρηκα σε αμερικανικο φορουμ...Στο AliExpress εχει ανταπτορες για ολα τα πλυστικα με 5-10 ευρω αντι για πιστολια και ανταπτορες των εταιριων γα 60-100 ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...