Lfc Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μετά από πολύ διάβασμα κατέληξα στις εξής επιλογές 1) Corsair RM850x έχω διαβάσει το μοναδικό αρνητικό τα αλύγιστα καλώδια που μπορεί να διαλύσουν τη μητρική 2) Corsair RM850 έχω διαβάσει ότι Παρόμοιο σε αποδόσεις με το παλιότερο RMx 2018. Τι καινούριο έχει να επιδείξει το νέο RM; Supports Windows 10’s new Modern Standby mode Αυτή τη λειτουργία που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας δεν την υποστηρίζει κανένα άλλο παλιότερο τροφοδοτικό της Corsair ούτε το RMx ούτε το RMi.. Η Corsair σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα RMx και RMi προχώρησε στις εξής αλλαγές: έκοψε από την ποιότητα της συσκευασίας (το κουτί δεν περιλαμβάνει υφασμάτινες σακούλες για το τροφοδοτικό και τα καλώδια) αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την αξία του τροφοδοτικού... αντικατάστησε τους ιαπωνικούς πυκνωτές Nichicon με υψηλής (Elite) ποιότητας κινέζικους πυκνωτές Su'scon και τον εξαιρετικό ανεμιστήρα ΝR135L της Corsair με τον κινέζικο Hong Hua Αυτό δεν λέει τίποτα γιατί είναι εκπληκτικής ποιότητας....Τον ακριβώς ίδιο ανεμιστήρα χρησιμοποιούν η Seasonic σε όλα της τα τροφοδοτικά και το AX1000 του 2019 της Corsair που είναι 80 Plus Titanium! Από το 2019 η Corsair θα χρησιμοποιεί αυτόν τον ανεμιστήρα για να μειώσει το κόστος όχι όμως την ποιότητα. 3) Antec PCP1000 - P αν και παλιό 2013 είναι κορυφή στα high end τροφοδοτικά 4) Fractal design Ion 860p Κάθε βοήθεια από εμπειρία ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ για τον χρόνο.
stakyr1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Είναι όλα high end τροφοδοτικά. Εγώ έχω ένα Antec γιατί είμαι Ιαπωνόφιλος, αλλά ίσως να επιλέξεις το Fractal design που υπόσχεται απόλυτα αθόρυβη λειτουργία. 1
makariotatos Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) με τα τροφοδοτικά φίλε μου δεν παίζεις, πας μονο σε αξιόπιστα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. εγώ θα σου πρότεινα αυτό https://www.skroutz.gr/s/20503648/Seasonic-Focus-PX-850W.html ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/20364868/Super-Flower-Leadex-III-Gold-850W.html απο ποιότητα top of the top και τα 2, οι μεγαλύτερες και ποιό αξιόπιστες εταιρίες στα τροφοδοτικά! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από makariotatos 1 1
Lfc Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, stakyr1 είπε Είναι όλα high end τροφοδοτικά. Εγώ έχω ένα Antec γιατί είμαι Ιαπωνόφιλος, αλλά ίσως να επιλέξεις το Fractal design που υπόσχεται απόλυτα αθόρυβη λειτουργία. Στην αρχή ήθελα να πάρω το ΑΧ1000 της Corsair. Μετά το έκανα σύγκριση με Antec της Delta το οποίο αν και παλιό είναι εξαιρετικό τροφοδοτικό και όλοι μου είπαν ότι είναι καλύτερο. Μετά έμπλεξα με το RMx το οποίο διαβάζω ότι αν και εξαιρετικό έχει πολύ σκληρά καλώδια που μπορεί να βλάψουν την μητρική (δεν λυγίζουν εύκολα). Κάπου εκεί το έχασα το παιχνίδι... Δεν μπορώ να διαλέξω... 5 ώρες πριν, makariotatos είπε με τα τροφοδοτικά φίλε μου δεν παίζεις, πας μονο σε αξιόπιστα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. εγώ θα σου πρότεινα αυτό https://www.skroutz.gr/s/20503648/Seasonic-Focus-PX-850W.html ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/20364868/Super-Flower-Leadex-III-Gold-850W.html απο ποιότητα top of the top και τα 2, οι μεγαλύτερες και ποιό αξιόπιστες εταιρίες στα τροφοδοτικά! Και τα δύο εξαιρετικά τροφοδοτικά φίλε. Έχω διαβάσει άπειρα reviews. Δεν βρίσκω όμως που υπερτερούν από το Antec HCP-P της Delta. Ειδικά το πρώτο που έχει την ίδια τιμή.
Lfc Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, grmaster2 είπε τι συστημα έχεις? Δεν έχει σημασία γιατί το σύστημα δεν είναι σταθερό. Δηλαδή στο επόμενο upgrade θα έχω δύο κάρτες AMD την sapphire Radeon 5700 XT Nitro + και την καινούργια που θα βγει. Όλα τα υπόλοιπα θέλω να παραμείνουν για πολύ καιρό.. Να μην αλλάξω δηλαδή και τροφοδοτικό. Νομίζω 850 Watts είναι αρκετά γι'αυτό κατέληξα στο κατά πολύ καλύτερο RMx. Αν έκρινα ότι χρειαζόμουν 1000 Watts το Antec θα ήταν μονόδρομος. Το βρίσκω στην ίδια τιμή σχεδόν (30 ευρώ περισσότερα) από το RMx. Νομίζω 1000 Watts δεν χρειάζονται σε καμία περίπτωση..
grmaster2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ποιο οικονομικά αυτή την περίοδο είναι τα whisper m και το leadex3 850w. Δεν υπάρχουν και μεγάλες διαφορές μεταξύ των παραπάνω τροφοδοτικών ώστε να αξίζεις να δώσεις παραπάνω χρήματα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα κατασκευής πχ του 650 και του 850 για να δεις αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά που να δικαιολογεί τέτοια διαφορά χρημάτων. Τα 850w φτάνουν λογικά αλλά ίσως και να πήγαινα σε 1000w ειδικά αν με ενδιαφέρει και ο θόρυβος σε full load με δυο gpu 1
stakyr1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lfc είπε Δεν έχει σημασία γιατί το σύστημα δεν είναι σταθερό. Δηλαδή στο επόμενο upgrade θα έχω δύο κάρτες AMD την sapphire Radeon 5700 XT Nitro + και την καινούργια που θα βγει. Όλα τα υπόλοιπα θέλω να παραμείνουν για πολύ καιρό.. Να μην αλλάξω δηλαδή και τροφοδοτικό. Νομίζω 850 Watts είναι αρκετά γι'αυτό κατέληξα στο κατά πολύ καλύτερο RMx. Αν έκρινα ότι χρειαζόμουν 1000 Watts το Antec θα ήταν μονόδρομος. Το βρίσκω στην ίδια τιμή σχεδόν (30 ευρώ περισσότερα) από το RMx. Νομίζω 1000 Watts δεν χρειάζονται σε καμία περίπτωση.. Είσαι σίγουρος ότι με δυο Amd κάρτες γραφικών που η εταιρεία λέει minimum 650watt τροφοδοτικό, δεν θες τουλάχιστον το 1000αρι; Γιατί εγώ που είχα 750 coolermaster και έβαλα απάνω την 5700 xt, δεν την σήκωσε και πήρα ένα Antec 850 gold και τρέχω. Με μία κάρτα.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από stakyr1 1
grmaster2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 ποιο ήταν αυτό το 750 που δεν σήκωσε μια κάρτα? 1
stakyr1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, grmaster2 είπε ποιο ήταν αυτό το 750 που δεν σήκωσε μια κάρτα? Ένα coolermaster 10ετίας χωρις πιστοπόιηση βέβαια, αφού τότε δεν είχε πιστοποιήσεις, το οποίο όμως δεν έχει καεί, γιατί το χρησιμοποιώ στον υπολογιστή του γραφείου που έχει λιγότερο ενεργοβόρα πράγματα Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από stakyr1 1
Lfc Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/4/2020 στις 2:01 ΜΜ, stakyr1 είπε Είσαι σίγουρος ότι με δυο Amd κάρτες γραφικών που η εταιρεία λέει minimum 650watt τροφοδοτικό, δεν θες τουλάχιστον το 1000αρι; Γιατί εγώ που είχα 750 coolermaster και έβαλα απάνω την 5700 xt, δεν την σήκωσε και πήρα ένα Antec 850 gold και τρέχω. Με μία κάρτα.. Το σύστημα όπως είναι τώρα θέλει 484 Watts https://pcpartpicker.com/list/6r3rhg Στο QVL της sapphire το λέει αυτό (minimum 650 Watts) γιατί δεν ξέρει τι τροφοδοτικό χρησιμοποιείς και τι άλλο έχεις σύστημα.. Η κάρτα θέλει 265 Watt! Από το QVL Αποκλείεται η καινούρια να θέλει πάνω από 350 Watt.. Στις 29/4/2020 στις 12:52 ΜΜ, grmaster2 είπε Ποιο οικονομικά αυτή την περίοδο είναι τα whisper m και το leadex3 850w. Δεν υπάρχουν και μεγάλες διαφορές μεταξύ των παραπάνω τροφοδοτικών ώστε να αξίζεις να δώσεις παραπάνω χρήματα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα κατασκευής πχ του 650 και του 850 για να δεις αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά που να δικαιολογεί τέτοια διαφορά χρημάτων. Τα 850w φτάνουν λογικά αλλά ίσως και να πήγαινα σε 1000w ειδικά αν με ενδιαφέρει και ο θόρυβος σε full load με δυο gpu Γι'αυτό σκέφτομαι σοβαρά το AX1000 μπορούσα να το πάρω 230 ευρώ τώρα έχει 315... Ή το Antec HCP-P 1000 το οποίο βρίσκω 170 ευρώ. Τρομερό τροφοδοτικό. Αν και λίγο θορυβώδες σε full load. Αλλά πότε θα παίζει το χιλιάρι σε full load; Ποιό από τα δύο λοιπόν; Antec HCP-P 1000 170 ευρώ ή RM850x για 140 ευρώ; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από Lfc
stakyr1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lfc είπε Το σύστημα όπως είναι τώρα θέλει 484 Watts https://pcpartpicker.com/list/6r3rhg Στο QVL της sapphire το λέει αυτό (minimum 650 Watts) γιατί δεν ξέρει τι τροφοδοτικό χρησιμοποιείς και τι άλλο έχεις σύστημα.. Η κάρτα θέλει 265 Watt! Από το QVL Αποκλείεται η καινούρια να θέλει πάνω από 350 Watt.. Γι'αυτό σκέφτομαι σοβαρά το AX1000 μπορούσα να το πάρω 230 ευρώ τώρα έχει 315... Ή το Antec HCP-P 1000 το οποίο βρίσκω 170 ευρώ. Τρομερό τροφοδοτικό. Αν και λίγο θορυβώδες σε full load. Αλλά πότε θα παίζει το χιλιάρι σε full load; Ποιό από τα δύο λοιπόν; Antec HCP-P 1000 170 ευρώ ή RM850x για 140 ευρώ; To corsair έχει 10 χρόνια εγγύηση ενώ το antec 7. Μονο γιαυτο corsair. Ποτέ δεν ξέρεις.. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από stakyr1 1
Lfc Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2020 στις 2:09 ΜΜ, stakyr1 είπε To corsair έχει 10 χρόνια εγγύηση ενώ το antec 7. Μονο γιαυτο corsair. Ποτέ δεν ξέρεις.. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φίλε μου μπερδεύτηκα. Έψαχνα και ρωτούσα για πάνω από ένα μήνα αλλά μόνο στα ξένα φόρουμ. Ήθελα πολύ να πάρω το AX1000 της Corsair (Seasonic) το οποίο είχα βρεί 230 ευρώ.. Κάνεις δεν μου είπε ξεκάθαρα ότι είναι καλύτερο από το RMx το οποίο τελικώς αγόρασα για 140 ευρώ.. Δεν ήταν τα 90 ευρώ διαφορά που με έκαναν να το επιλέξω αλλά οι λάθος συμβουλές και η σύγχυση που επικρατεί... Μιλάμε για κανονικό πόλεμο.. Γιά αυτό το τροφοδοτικό (ΑΧ1000) θα χύνω για πολύ καιρό ακόμα μαύρο δάκρυ... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από Lfc 1
darkfate Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Lfc είπε Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φίλε μου μπερδεύτηκα. Έψαχνα και ρωτούσα για πάνω από ένα μήνα αλλά μόνο στα ξένα φόρουμ. Ήθελα πολύ να πάρω το AX1000 της Corsair (Seasonic) το οποίο είχα βρεί 230 ευρώ.. Κάνεις δεν μου είπε ξεκάθαρα ότι είναι καλύτερο από το RMx το οποίο τελικώς αγόρασα για 140 ευρώ.. Δεν ήταν τα 90 ευρώ διαφορά που με έκαναν να το επιλέξω αλλά οι λάθος συμβουλές και η σύγχυση που επικρατεί... Μιλάμε για κανονικό πόλεμο.. Γιά αυτό το τροφοδοτικό (ΑΧ1000) θα χύνω για πολύ καιρό ακόμα μαύρο δάκρυ... ο ανθρωπος εδω δεν μπορει να σε κατατοπισει?? εξηγει τα παντα φιλε μου.. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από darkfate 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα