bsp Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Εχω ενα προβλημα με την τηλεοραση μου, εβγαλε στα αριστερα σε ενα σημειο αρκετα μεγαλο της οθονης μια σκια μπλε, φαινεται εντονα κυριος στις ασπρομαυρες ταινιες. Μια σκεψη ειναι μηπως εχει προβλημα η καλωδιοταινια, θα ηθελα σας παρακαλω τα φωτα σας, τι μπορω να κανω. Την εχω 2,5 χρονια. Βαζω μια φωτογραφια, (εχω βαλει πλαισιο με βελακι), για να εχετε περιπου μια εικονα για το τι συμβαινει στην οθονη. Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από bsp
johnkou77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μαλλον εχεις προβλημα με τα λεντ του οπισθιου φωτισμου,σε καποιες οταν καιγονται γινονται μπλε.Αρα πας για αντικατασταση των led bar.
bsp Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν ειναι τα led bar ή καλωδιοταινια, ξερετε ποσο περιπου ειναι η αντικατασταση? ή αν υπαρχει καποιο λινκ με τιμες, θα βοηθουσε ακομα περισσοτερο, ευχαριστω! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από bsp
bsp Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Φιλοι μου, καποιος να μου δωσει τα φωτα του ?
afm Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει να ξέρεις το ακριβές μοντέλο των led stripes και αυτό σημαίνει άνοιγμα του panel. Πάντως απ' ότι βλέπω στο aliexpress υπάρχουν οι μπάρες για την τηλεόραση σου. Κάνε και κανένα τηλέφωνο στον Γκάγκα, έχει αρκετά μοντέλα μπάρες για lg αν και δεν βλέπω (οπτικά τουλάχιστον) κάτι να ταιριάζει. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από afm
bsp Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Τι πιστευεις οτι ειναι απο τα δυο, led bar ή καλωδιοταινια? Εγω που εψαχνα στο aliexpress και στο ebay δεν ειχα καταφερει να βρω κατι, οπως καταλαβαινετε δεν ειμαι και ο ποιο σχετικος στο ψαξιμο. Μπορειτε να μου παραθεσετε και καποιο λινκ για καλωδιοταινια.. Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από bsp
graphist83 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλωδιοταινια δεν ειναι, θα σου ειχε βαλει καθετες γραμμες η θα δουλευε η μιση οθονη. Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι direct led αρα εχει led strip. Το πιο πιθανο ειναι να καηκε η να μειωθηκε η φωτεινότητα ενος led εκει στην γωνια με αποτελεσμα να βλεπεις σκια. Αυτο κατα πασα πιθανοτητα καθως αν δεν αποσυναρμολογηθει σιγουρη απαντηση δεν υπαρχει. Αν ναι 3 λυσεις υπαρχουν 1. Αλλαγη ολων των led strips. Ειναι το πιο σωστο. 2. Nα αλλαξεις την ομαδα που εχει το καμενο (λογικα strip R1) μπορει ομως τα led να εχουν αλλη θερμοκρασία χρωματος η φωτεινοτητα και να εχεις χειροτερο αποτελεσμα. 3. Να αλλαχτει το led που καηκε απο καποιον μερακλη με smd work station. Εκει και να εχει μικρη διαφορα δεν θα το δεις τοσο ευκολα. Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να ασχοληθεις. Μικρη τηλεοραση, μικρο προβλημα. Υποψην αν επιχειρήσεις να αλλαξεις μονος τα led strip να ξερεις οτι σε τετοιο επιπεδο αποσυναρμολογησης κινδυνευεις παρα πολυ να καταστρεψεις το πανελ. Το πιο σημαντικο ομως καποιες δοκιμες πρεπει να γινουν και με την συσκευη ΥΠΟ ΤΑΣΗ 240V κατι το οποιο αν εισαι αρχαριος σε αποτρεπω πληρως να κανεις....
bsp Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα! Εμενα το προβλημα μου ειναι οπου εχει λευκο χρωμα η οθονη μου το μπλεδιζει εντονα. ενω πριν λιγες μερες ηταν μονο κατω αριστερα στην οθονη, τωρα ειναι και επανω και δεξια κατω. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από bsp
bsp Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δες φωτογραφια με λευκο φοντο, πρωτα εμφανίστηκε κατω αριστερα το μπλεδισμα και μετα ειναι και στα σημεια που εχω υπογραμμισει. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από bsp
johnkou77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Οπως σου εγραψαν και παραπανω αν μπορεις να το κανεις μονο σου παρε τηλεφωνο Γκαγκα ρωτησε αν τις εχει τις λεντομπαρες και αλλαξες τες,αλλα να ξερεις οσο προσεκτικος και να σαι υπαρχει περιπτωση να σπασει το πανελ.Η αλλη επιλογη την πας σε τεχνικο και προχωρας στην επισκευη ή οχι. 1
graphist83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, bsp είπε Δες φωτογραφια με λευκο φοντο, πρωτα εμφανίστηκε κατω αριστερα το μπλεδισμα και μετα ειναι και στα σημεια που εχω υπογραμμισει. Κατα πασα πιθανοτητα αυτο ειναι. Σφαλμα στα led πρεπει να ειναι. 100% δεν μπορω να σου δωσω σαφως, πρεπει πρωτα να αποσυναρμολογηθει η συσκευη να εντοπιστει το προβλημα και μετα να γινει παραγγελια ανταλλακτικων. Για την TV σου δεν βρηκα. Λογικα ιδιες φοραει με την LH510 με κωδικο AGF79082601 και περιλαμβανει 2 τεμαχια στα 35€ (ημιτανσιον) θεωρω ομως εχει περισοτερες μεσα. 1
bsp Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Την τηλεοραση την εχω μονο 2.5 χρονια, μου εμφανισε το προβλημα 2 μηνες αφου ειχε τελειωσει η εγγυηση, τι να πω. Αξιζει να την φτιαξω ή θα την πληρωσω χρυση?
graphist83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν σε ενοχλει εντονα και μπορεις να ζησεις με αυτο αστην ετσι. Σιγουρα το κοστος δεν θα ειναι αμελητεο για μια 32αρα Αλλα αυτο θα το κρινεις εσυ. Να φανταστεις εχω παρομοιο θεμα με την 42'' του υπνoδωματιου και παρολο που εμενα δεν θα μου κοστισει τιποτα, βαριεμαι να την επισκευασω. 2 σκιες αμελητεες. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από graphist83 1
bsp Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δεν με ενοχλει ακομα, δεν ξερω ποσο εντονο θα γινει, τοτε το ξαναβλεπω. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
graphist83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Αν σκασουν και αλλα led θα ενοχλησει, η πιθανοτατα να σβησει τελειως αναλογα πως θα σκασουν. Στα 3+ led δεν αναβει καν το backlight σε μερικες μαρκες. Εκει σαφως το συζηταμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα