tyf Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 καλησπερα σε ολους. εχω ενα h300s απο vodafone. μπορω να το βαλω σε γραμμη forthnet 100αρα? θα χρειαστει και credentials για την συνδεση στην forthnet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tyf είπε καλησπερα σε ολους. εχω ενα h300s απο vodafone. μπορω να το βαλω σε γραμμη forthnet 100αρα? θα χρειαστει και credentials για την συνδεση στην forthnet? Πάρε τηλ στο 13731 και ζητα να σου δώσουν username και password. Μετά θα μπεις ρυθμίσεις, WAN και θα μπεις εδώ που σου δείχνω στο screenshot, και θα βάλεις τα στοιχεία εκεί. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 On 25/04/2020 at 16:49, tyf said: καλησπερα σε ολους. εχω ενα h300s απο vodafone. μπορω να το βαλω σε γραμμη forthnet 100αρα? θα χρειαστει και credentials για την συνδεση στην forthnet? παιζει εκτος αν εχεις τηλεφωνια voip οποτσ το ξεχνας διοτι δεν θα σου δωσουν στοιχεια voip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα