Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με το μπάχαλο του Thermaltake

lefterisp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πήρα χθές το Thermaltake Xaser III Lanfire VM2000A.Το κουτάκι πολύ ωραίο εμφανισιακά,ελαφρύ,αρκετούς ανεμιστήρες κτλ κτλ... Πήρα ομώς και το τροφοδοτικο TruePower 480W της ίδιας εταιρίας... Τώρα λοιπόν γίνεται ενα όργιο στο κουτί μου απο καλώδια που σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο στις θερμοκρασίες...Καμια ιδέα-πρόταση-guide για το πώς να μαζέψω αυτό το μπάχαλο???(έχω ευτυχώς round cables)

Αύριο πιθανότατα θα βάλω και φώτο του κουτιού...

anyway tnx

Δημοσ.

Μια καλή ιδέα είναι να πας να αγοράσεις σπιράλ, όχι πολύ χόντρο ούτε πολύ ψιλό και να "δέσεις" όλα τα καλώδια, έτσι η ροή του αέρα, θα βελτιωθεί αρκετά.

Το σπιράλ αυτό μπορείς να το βρείς σε καταστήματα Ηλεκτρικών - Ηλεκτρονικών αξεσουάρ και ανταλλακτικών, οχι σε Κοτσόβολους, ραδιο αθήναι και τέτοια...

Δημοσ.

Εναλλακτικά, αν τα καλώδια του τροφοδοτικού είναι αρκετά μακριά, μπορείς τα τα περάσεις πίσω από το motherboard tray και να τα βγάλεις από την δεξιά πλευρά του board για τα drives, και από όποια πλευρά βολεύει για την τροφοδοσία της motherboard...

Θα τα πιάσεις με δεματικά καλωδίων επάνω στο tray, ένα-ένα όμως για να μπαίνει και το πίσω κάλυμα του κουτιού. Το ίδιο θα κάνεις και με τα καλώδια IDE (από τους connectors επάνω στη mobo->έξω από την πίσω πλευρά του κουτιού->μέσα από τις μπροστινές τρύπες του tray->επάνω στα drives).

Το έχω κάνει σε ένα κουτί που έχει μόνο μία κάρτα AGP, και φαίνεται μόνο η κάρτα!

Δημοσ.

το μαλλί τελική μαζί με μια λάμπα uv akasa πήγε 290 από ramshop.Αυτό με τα καλώδια το είχα σκεφτεί αλλά δεν είναι τόσο μακριά.Υπάρχουν προεκτάσεις?θα πάω σε λίγο να δω γιαυτό το σπιράλ.Thanks boys

Δημοσ.

exw parei kai egw akribos ta idia me mitrikh intel, eixa aplosei ta kalodia mesa sto kouti kai epi mish wra kathomoun kai ta koitaga apelpismenos. telika ta syndesa ola ektos apo to restar, polla kalodia ta ebala panw apo to trofodotiko alla anamesa sta cd rom.

Δημοσ.

ego exo mia mitriki qdi platinix8(oxi kai i best epilogi alla gia sistima 2 xronon me ebgale). basika simera pou epsa3a sto internet ida oti oi perisoteroi exoun perasei ta kalodia apo piso.ektos apo ena palikari pou eixe brei kati klipakia pou kolousan sta plaina tou koutiou.auta an ta bro tha einai oti prepei..

sorry gia ta greeklish 3exastika

Δημοσ.

Το spiral (όχι αυτό για τις γυναίκες!) είναι πάμφθηνο 2-5€ τα 10m (ανάλογα με το μέγεθος). Εκτός από αυτό μπορείς να παίξεις με δεματικά & θερμοσυστελόμενα.

Κλιπάκια όπου κ αν έχω κοιτάξει έχω βρεί μόνο σε σχήμα \|/ από κάτω (για να μπαίνουν σε τρύπα). Αν βρεί κάποιος με αυτοκόλητο διπλής... poooosssssstttt.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...