Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο,εγώ δεν βρίσκω κάτι,αλλά ήλπιζα μήπως μου διαφεύγει κάποιο κ μου το προτείνετε.

Τώρα έχω το Lg g6,έχει σχεδόν τα πάντα,αλλά παλιωσε και η μπαταρία έχει κλαταρει.Λοιπον θα ηθελα μια συσκευή με radio FM,καλή κάμερα με ois, τουλάχιστον 6 GB ram,μεγάλη μπαταρία.Αδιαβροχοποιηση καλοδεχούμενη...Ολα αυτά με γύρω στα 400 ευρώ.Θα πήγαινα στο honor 20 pro,αλλά δεν έχει FM radio,επίσης κοίταξα και το mi 9 tpro,αλλά η κάμερα χωρίς ois,με προβληματίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vargas είπε

Γιατί σε προβληματίζει η καμέρα στο mi 9 t prp ; Έχουν βγει άπειρες gcam που κάνουν πολύ καλή δουλειά. 

Wide-angle Piraeus Nothing can beat this summer ....💪💪 Piraeus lockdown From dusk till dawn

θυμάμαι το Redmi note 4 που είχα κάποτε,που δεν είχε ois οι φωτογραφίες ήταν κακές...Το φοβάμαι το κινητό χωρίς ois...Ισως το mi note 10 που αναφέρει ο φίλος παραπάνω,να είναι καλή λύση.Τα έχω πάρει με κακό μάτι είναι η αλήθεια τα Xiaomi,κυρίως στο θέμα κάμερας,από την εμπειρία που είχα με το 4.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι και το g6 με τη μαμά κάμερα δεν με ικανοποίησε,παρόλο το ois.Με την gcam βέβαια αποζημιωθηκα.Με εχει κακομαθει το nexus 5x που είχα κάποτε και στην κάμερα ήταν διαμάντι.

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chios είπε

Εννοείται ότι έχει ραδιόφωνο αλλιώς δεν θα το πρότεινα.

Φίλε μου δεν έχει,οσοι το έχουν αυτό λένε.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, 26ska είπε

Φίλε μου δεν έχει,οσοι το έχουν αυτό λένε.

Πάντως φωτογραφικά το LG g8 πρέπει να αξίζει , νομίζω το έχει ο Antretng  . Ρώτησε τον είναι πιο  ειδικός σε θέματα φωτογραφίας και έχει στήσει άπειρες gcam .κ.η παραπάνω που έβαλα δική του είναι ( τα xml  εννοώ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mene είπε

Γιατί όχι το https://www.skroutz.gr/s/20888905/Xiaomi-Mi-Note-10-128GB.html που έχει και το όλο και σπανιότερο headphone jack?

Το LG G8s έχει πολύ ανώτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών απο το Xiaomi Mi Note 10, όπως και θύρα ακουστικών συν πιστοποίηση IP68.Το Xiaomi Mi Note 10 Δεν παίρνει micro sd και η Type-C είναι κατώτερη.

Το Xiaomi Mi Note 10 κερδίζει πολύ σε μπαταρία και ίσως και σε κάμερα.Συν οτι δεν έχει notch με αποτέλεσμα το καλύτερο screen to body ratio.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9608&idPhone2=9936

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το LG G8s έχει πολύ ανώτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών απο το Xiaomi Mi Note 10, όπως και θύρα ακουστικών συν πιστοποίηση IP68.Το Xiaomi Mi Note 10 Δεν παίρνει micro sd και η Type-C είναι κατώτερη.

Το Xiaomi Mi Note 10 κερδίζει πολύ σε μπαταρία και ίσως και σε κάμερα.Συν οτι δεν έχει notch με αποτέλεσμα το καλύτερο screen to body ratio.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9608&idPhone2=9936

Ραδιόφωνο έχει το LG ή όχι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LG V40 και Samsung S9+ ειναι τα πιο οικονομικα με ολα τα χαρακτηριστικα που ανεφερες

Αναφορά σε κείμενο

θα ηθελα μια συσκευή με radio FM,καλή κάμερα με ois, τουλάχιστον 6 GB ram,μεγάλη μπαταρία.Αδιαβροχοποιηση καλοδεχούμενη

υπαρχουν κι αλλα, ομως ξεφευγουν σε τιμή

για το s9+ εχω αμφιβολια για fm

Επεξ/σία από mech_eng
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Ραδιόφωνο έχει το LG ή όχι; 

Στο Σκρούτζ στα σχόλια γράφουν οτι δεν έχει, οτι μόνο το απλό LG G8 έχει. 😐

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mech_eng είπε

LG V40 και Samsung S9+ ειναι τα πιο οικονομικα με ολα τα χαρακτηριστικα που ανεφερες

υπαρχουν κι αλλα, ομως ξεφευγουν σε τιμή

για το s9+ εχω αμφιβολια για fm

Κανένα από τα δύο δεν έχει radio fm.Ποια είναι τα άλλα που λες ότι ξεφεύγουν στην τιμή;Για ρίξε καμία πρόταση κ βλέπουμε.

55 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Στο Σκρούτζ στα σχόλια γράφουν οτι δεν έχει, οτι μόνο το απλό LG G8 έχει. 😐

Αυτό λέω κ εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...