Mesqal Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, santac είπε χωρίς να έχω διάθεση για flame και επειδή έχω βαρεθεί όπου σταθώ να ακούω το παραπάνω.. Δηλαδή κανείς εργαζόμενος δεν έχει κάτι στην άκρη; αποταμίευση 0; Όλοι δηλαδή είναι μήνα-μήνα , ίσα - ίσα; Και έχουν φέρει τον πανικό επειδή ένα μήνα δε θα πάρουν λεφτά ή θα τα πάρουν αργότερα; Φιλικό μου ζευγάρι, ο άνδρας σε καλή δουλειά δουλεύει-πληρώνεται κανονικά η γυναίκα με 2 δουλειές (η μια στο δημόσιο -καθηγήτρια, η άλλη στον ιδιωτικό). αναστολή η γυναίκα και δυστυχώς δε παίρνει το 800 διότι από το δημόσιο φαίνεται ότι εργάζεται ασχέτως αν δε δουλεύει-πληρώνεται. Το έχουν αρκετοί αυτό το θέμα. Ίσως τα πάρει όλα μαζί αργότερα, Δε νομίζω να χάσει λεφτά από το δημόσιο. Ε με είχε πρήξει ότι δε θα πληρωθεί ενώ οι συνάδελφοι της θα παίρνανε το 800αρι και τι θα κάνει. Τόσο καιρό μωρή σαλούφα έπαιρνες από 2 δουλειές και το κάνεις θέμα επειδή 1-2 μήνες δε θα πληρωθείς; Μη παίζετε με τη νοημοσύνη μας μερικοί. Αναφέρομαι γενικά και όχι στην παράθεση που έκανα Μάθετε να κάνετε αποταμίευση. Δε χρειάζεται κάθε χρόνο να αλλάζετε κινητό για να ανεβάζετε φωτογραφίες στο fb. Κι αν δε το ξέρετε και με κινητό των 100€ ανεβαίνουν οι φωτογραφίες. Φιλε μου με 340 ευρω το μηνα μισθο, οχι μονο αποτεμιευση δεν μπορεις να κανεις αλλα παντα θα ζητας και δανεικα για να τη βγαλεις. Δεν ξερω αν πηγαινεις να ψωνιζεις super market, αλλα να ξερεις οτι μονο απο κει τα τελευταια χρονια τα ΠΑΝΤΑ ειναι 35% ΠΑΝΩ. Για τα υπολοιπα ΔΕΗ, νερα , (σταθερο κομμενο χρονια),κινητο τελη, ασφαλειες μικροεξοδα αν δεν χαρτζιληκωνεσαι απο γονεις και τα λοιπα, κανε τη σουμα να δεις αν βγαινουν.. 1
logistoulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, santac είπε χωρίς να έχω διάθεση για flame και επειδή έχω βαρεθεί όπου σταθώ να ακούω το παραπάνω.. Δηλαδή κανείς εργαζόμενος δεν έχει κάτι στην άκρη; αποταμίευση 0; Όλοι δηλαδή είναι μήνα-μήνα , ίσα - ίσα; Και έχουν φέρει τον πανικό επειδή ένα μήνα δε θα πάρουν λεφτά ή θα τα πάρουν αργότερα; υπάρχουν στατιστικά δεδομένα για τις αποταμιεύσεις των ελλήνων και όχι τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά https://www.kathimerini.gr/1063767/gallery/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/to-67-twn-ellhnwn-den-exei-oyte-1000-eyrw-ston-koympara-toy Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από logistoulis 1
Boubis1411 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, logistoulis είπε υπάρχουν στατιστικά δεδομένα για τις αποταμιεύσεις των ελλήνων και όχι τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά https://www.kathimerini.gr/1063767/gallery/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/to-67-twn-ellhnwn-den-exei-oyte-1000-eyrw-ston-koympara-toy Πώς να είναι καλά αφού παίρνουμε 2.60 ούτε καν 3.60 1 ώρα πριν, Mesqal είπε Φιλε μου με 340 ευρω το μηνα μισθο, οχι μονο αποτεμιευση δεν μπορεις να κανεις αλλα παντα θα ζητας και δανεικα για να τη βγαλεις. Δεν ξερω αν πηγαινεις να ψωνιζεις super market, αλλα να ξερεις οτι μονο απο κει τα τελευταια χρονια τα ΠΑΝΤΑ ειναι 35% ΠΑΝΩ. Για τα υπολοιπα ΔΕΗ, νερα , (σταθερο κομμενο χρονια),κινητο τελη, ασφαλειες μικροεξοδα αν δεν χαρτζιληκωνεσαι απο γονεις και τα λοιπα, κανε τη σουμα να δεις αν βγαινουν.. Για 4 άτομα θέλεις για σούπερ 450-550 ανά μήνα μόνο, τα άλλα μην τα βάλω θα κλαίμε. Στην τράπεζα δεν μπαίνει τίποτα μόνο βγαίνει για να φάμε. 1 ώρα πριν, santac είπε χωρίς να έχω διάθεση για flame και επειδή έχω βαρεθεί όπου σταθώ να ακούω το παραπάνω.. Δηλαδή κανείς εργαζόμενος δεν έχει κάτι στην άκρη; αποταμίευση 0; Όλοι δηλαδή είναι μήνα-μήνα , ίσα - ίσα; Και έχουν φέρει τον πανικό επειδή ένα μήνα δε θα πάρουν λεφτά ή θα τα πάρουν αργότερα; Φιλικό μου ζευγάρι, ο άνδρας σε καλή δουλειά δουλεύει-πληρώνεται κανονικά η γυναίκα με 2 δουλειές (η μια στο δημόσιο -καθηγήτρια, η άλλη στον ιδιωτικό). αναστολή η γυναίκα και δυστυχώς δε παίρνει το 800 διότι από το δημόσιο φαίνεται ότι εργάζεται ασχέτως αν δε δουλεύει-πληρώνεται. Το έχουν αρκετοί αυτό το θέμα. Ίσως τα πάρει όλα μαζί αργότερα, Δε νομίζω να χάσει λεφτά από το δημόσιο. Ε με είχε πρήξει ότι δε θα πληρωθεί ενώ οι συνάδελφοι της θα παίρνανε το 800αρι και τι θα κάνει. Τόσο καιρό μωρή σαλούφα έπαιρνες από 2 δουλειές και το κάνεις θέμα επειδή 1-2 μήνες δε θα πληρωθείς; Μη παίζετε με τη νοημοσύνη μας μερικοί. Αναφέρομαι γενικά και όχι στην παράθεση που έκανα Μάθετε να κάνετε αποταμίευση. Δε χρειάζεται κάθε χρόνο να αλλάζετε κινητό για να ανεβάζετε φωτογραφίες στο fb. Κι αν δε το ξέρετε και με κινητό των 100€ ανεβαίνουν οι φωτογραφίες. Αν δουλεύουν και οι δύο και παίρνουν από 2000 ο κάθε ένας κάτι γίνεται αλλιώς δεν μαζεύεται ευρώ, ούτε καν δεκάλεπτο. Βάλε μόνο φροντιστήρια αγγλικά από 300-1000 τον χρόνο ανάλογα την ηλικία του παιδιού. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από Boubis1411
logistoulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Πώς να είναι καλά αφού παίρνουμε 2.60 ούτε καν 3.60 μη μου το λες εμένα, εγώ μια χαρά ξέρω τι παίζει εκεί έξω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα