Kostasspil Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 6 minutes ago, aris1986 said: Adios Whatsup hello Viber (και στις υπολοιπες χωρες εκτος Ελλάδος) Μα κι αυτό έχει ads 1 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, aris1986 είπε Adios Whatsup hello Viber (και στις υπολοιπες χωρες εκτος Ελλάδος) Είπαμε ευσεβείς πόθοι, αλλά όχι και έτσι αδερφέ μου ! Το viber και αν έχει τρελαθεί στις διαφημίσεις. 1 2
aris1986 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Μα κι αυτό έχει ads 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Είπαμε ευσεβείς πόθοι, αλλά όχι και έτσι αδερφέ μου ! Το viber και αν έχει τρελαθεί στις διαφημίσεις. Δεν ενοχλουν. Εμενα σαν μηνυμα ερχονται οταν ερθουν μια φορα τον μηνα και αν. Πχ. Κοτσωβολος, ACS και κατι τετοια. Αμα σου πεταει διαφημισεις σε στυλ freemium εφαρμογες ακομα και στον τηλεφωνικο καταλογο τοτε θα ειναι σπαστικότατο.
kostasfalcon Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Adguard ο καλύτερος μου φίλος Με έχει σώσει. Χαλάλι τα 20€ που έδωσα για lifetime χρήση 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Adguard ο καλύτερος μου φίλος Με έχει σώσει. Χαλάλι τα 20€ που έδωσα για lifetime χρήση 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από kostasfalcon
dimitris30 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Έχω μια απορία...εσείς που κράζετε για τις διαφημίσεις στις εφαρμογές, θα πληρώνατε 5-10 $/μήνα για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις; 2
PhoenixV23 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Γενικότερα όπου έχει βάλει το χεράκι του το Fb, σκατά τα έχει κάνει (βλέπε instagram)!
diamas33 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, dimitris30 είπε Έχω μια απορία...εσείς που κράζετε για τις διαφημίσεις στις εφαρμογές, θα πληρώνατε 5-10 $/μήνα για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις; Το θέμα είναι η χρυσή τομή... δηλαδή να μην χρειάζεται να πληρώσεις και η εταιρεία με την εφαρμογή να μπορεί να βγάλει τα έξοδα της... έτσι θα είναι ικανοποιημένοι και οι δύο!!! Η πλατφόρμα του facebook αυτήν την στιγμή είναι ότι πιο εμετικό υπάρχει... ένα σωρό διαφημίσεις καταπατώντας τα πάντα σχεδόν από ιδιωτικότητα!!! Προκειμένου να παρουσιάζει κέρδη... για να ευχαριστεί μετόχους!!!
Predatorkill Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, bigballon είπε δυστυχώς για iOS δεν υπάρχει πια. το έκοψε το vpn η apple. ήταν ότι καλύτερο. καθάριζε όλη τη σαβούρα από τις εφαρμογές. Weblock, κανει πολυ καλη δουλεια 12 λεπτά πριν, dimitris30 είπε Έχω μια απορία...εσείς που κράζετε για τις διαφημίσεις στις εφαρμογές, θα πληρώνατε 5-10 $/μήνα για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις; μαλακες ειναι να το βαλουν επι πληρωμη; Βγαζουν απειρως περισσοτερα με τις διαφημισεις. 1
l337 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, dimitris30 είπε Έχω μια απορία...εσείς που κράζετε για τις διαφημίσεις στις εφαρμογές, θα πληρώνατε 5-10 $/μήνα για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις; 1€ τον χρόνο (όσο δηλαδή ήταν και παλιά η "και καλά συνδρομή" μετά τον 1 χρόνο trial, ναι θα πλήρωνα. Ακόμη και 2 ή 3, μέχρι εκεί όμως, αλλά και με ταυτόχρονη βελτίωση της υπηρεσίας. Τα 5-10$, τον μήνα κιόλας μάλιστα, δεν ξέρω που τα είδες και μάλλον τα έβγαλες στην τύχη από το μυαλό σου. 1 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, dimitris30 είπε Έχω μια απορία...εσείς που κράζετε για τις διαφημίσεις στις εφαρμογές, θα πληρώνατε 5-10 $/μήνα για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις; Όχι.
kioo Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Με έχει σώσει. Χαλάλι τα 20€ που έδωσα για lifetime χρήση Με έχει σώσει. Χαλάλι τα 20€ που έδωσα για lifetime χρήση Βλέπω ότι η Lifetime ενεργοποίηση κοστίζει 60φευγα ευρώ.παιζει καμία προσφορά για πιο φτηνή ενεργοποίηση?από μπαταρία πως πάει?την καταπίνει?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πατας τον αριθμό...καλεί.... Σηκώνει ο συνομιλητής...μιλας...μιλάει...κλείνεις...τέλος... ... Με αυτά τα WhatsApp matsapp ξεχάσαμε και να μιλάμε... Άσε που βλέπω συνέχεια στον δρόμο και στα ΜΜΜ γερμένα κεφάλια και το κινητό στο στόμα να ηχογραφούν μυνήματα... Τον καιρό που η κλήση κόστιζε να το καταλάβω..τώρα με τα φλατ ομιλίας τι δικαιολογία υπάρχει... Εμενα οποίος μου στέλνει ηχογραφημένο μύνημα τον παίρνω στο καπάκι τηλέφωνο.. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Είπαμε ευσεβείς πόθοι, αλλά όχι και έτσι αδερφέ μου ! Το viber και αν έχει τρελαθεί στις διαφημίσεις. Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης στις ρυθμίσεις. Κατά τα αλλα... Telegram, κορυφή και ταχύτατο.
konstantinos77g Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε Πατας τον αριθμό...καλεί.... Σηκώνει ο συνομιλητής...μιλας...μιλάει...κλείνεις...τέλος... ... Με αυτά τα WhatsApp matsapp ξεχάσαμε και να μιλάμε... Άσε που βλέπω συνέχεια στον δρόμο και στα ΜΜΜ γερμένα κεφάλια και το κινητό στο στόμα να ηχογραφούν μυνήματα... Τον καιρό που η κλήση κόστιζε να το καταλάβω..τώρα με τα φλατ ομιλίας τι δικαιολογία υπάρχει... Εμενα οποίος μου στέλνει ηχογραφημένο μύνημα τον παίρνω στο καπάκι τηλέφωνο.. Πες τα!!! Κατεβατά τα μηνύματα...
polaki Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, dimitris30 είπε Έχω μια απορία...εσείς που κράζετε για τις διαφημίσεις στις εφαρμογές, θα πληρώνατε 5-10 $/μήνα για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις; Για 5-10 το μήνα προτιμάω να στέλνω SMS, άσε, καλό θα μας κάνει θα σταματήσει και το σπαμ. Γράψε το γαμομήνυμα σου και ας είναι 17 γραμμές και στείλτο. Αυτο το σπαμ με 1 σειρά = 2-3 λέξεις δεν την παλεύω πλέον.. το θυμάμαι από εποχές ICQ και MSN μετά. Φτάνει. 4 ώρες πριν, Predatorkill είπε μαλακες ειναι να το βαλουν επι πληρωμη; Βγαζουν απειρως περισσοτερα με τις διαφημισεις. Το whatsapp τώρα είναι free, ούτε το 1$ που έκανε πολύ παλιά κοστίζει, ούτε έχει άλλο πακέτο, ούτε είναι χωρίς διαφημίσεις. Είναι ένα πραγματικά παράξενο μοντέλο (όπως και το signal που ανέφερε κάποιος, οκ καλό, και το telegram επίσης καλό είναι). Αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί για πάντα έτσι, δεν έχει λόγω ύπαρξης από πλευράς business... Προφανώς και αγοράστηκε από το facebook για άλλους λόγους. Ίσως κάποια στιγμή τους μάθουμε. Αλλά σίγουρα για την ψυχή της μάνας τους δεν το κάνανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα