Perris Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Thimatai kaneis pws lene akrivws to paixnidi pou paizame ekeina ta palia xronia sta hlektronika... xexe... to podosfairaki to epitrapezio pou evazes gkol apo diagwnia thesi h apo sentra
Nemo Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Tehkan World Cup ??? http://www.powerstrike.net/Tehkan/twc.html
BalDwin Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Όλα τα λεφτά!Ακόμα και τώρα το λιώνω συχνά με έναν κολλητό...
Olorin Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Αααχ,με διαφορά το αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών!!! (νομίζω πως ειδικά οι αναγνώστες του περιοδικού πρέπει να έχουν βαρεθεί να με ακούν να μιλάω για αυτό...) Μιας και το αναφέρατε πάντως,κοιτάξτε και μια ενδιαφέρουσα ειδησούλα που το αφορά... http://www.greekroms.net/english/index.php Επίσης, για να μη με προλάβει ο Nemo...οι πραγματικοί fans του παιχνιδιού, ρίξτε μια ματιά κι εδώ: http://www.powerstrike.net/Tehkan/twc.html edit: Το Υπουργείο Υγείας προειδοποιεί: Το πασχαλιάτικο αρνί σε συνδυασμό με μεγάλες ποσότητες κοκορετσιού, μπορεί να επηρεάσει σηαντικά την όρασή σας και να μη βλέπετε ολόκληρα τα μηνύματα των συν-forum-ιστών σας... Sorry Nemo,αλλά δεν είδα ότι είχες αναφέρει κι εσύ το ίδιο site... :oops:
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 eixa faei ki egw polla lefta se ayto alla twra sygkrinontas to me ta shmerina katalavaineis poso vlakeia htan
Leibniz Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 (νομίζω πως ειδικά οι αναγνώστες του περιοδικού πρέπει να έχουν βαρεθεί να με ακούν να μιλάω για αυτό...) De nomizw na to exei prolavei kanenas anagnwsths to paixnidi opote mallon nai
privateer Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 (νομίζω πως ειδικά οι αναγνώστες του περιοδικού πρέπει να έχουν βαρεθεί να με ακούν να μιλάω για αυτό...) De nomizw na to exei prolavei kanenas anagnwsths to paixnidi opote mallon nai
Nemo Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 (νομίζω πως ειδικά οι αναγνώστες του περιοδικού πρέπει να έχουν βαρεθεί να με ακούν να μιλάω για αυτό...) De nomizw na to exei prolavei kanenas anagnwsths to paixnidi opote mallon nai Η εξαιρεση βεβαια επιβεβαιωνει τον κανονα..... BTW ,LEIBNIZ :twisted: , τυφλα ναχει ο Μουρατιδης
whiteman7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 tekkan kai ta myala sta kagkela...re ekana kopana gia na paixo auto to podosfairaki... akou blakeia leei o allos... IEROSYLIA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Olorin Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Όπως είχα γράψει και σε σχετικό άρθρο, η μεγαλύτερη ιεροσυλία ήταν όταν είδα κάτι τύπους να το χρησιμοποιούν πραγματικά σαν "τραπεζάκι" ακουμπώντας πάνω τους καφέδες τους για να παίξουν στο δίπλανό μηχάνημα Tekken (ή Virtua Fighter, δε θυμάμαι...)... :evil: Επίσης, δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά, όταν το τερμάτισα για πρώτη φορά στο ΜΑΜΕ (βλέπετε,όταν το έπαιζα στα ηλεκτρονικά ήμουν 6-7 χρονών κι έφερνα μια ζωή 0-0 με την Αργεντινή στον ημιτελικό...) μου ήρθε να δακρύσω από τη συγκίνηση, αφού ήταν το πρώτο video game που κόλλησα και που με έκανε να αγαπήσω τα video games και ίσως αν δεν ήταν αυτό, να μη βρισκόμουν τώρα εδώ...
perrys Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Φιλαράκο πρέπει να είσαι πολυ μικρός για να λες αυτό το παιχνίδι βλακεία. Αυτό το παιχνίδι το ξέρουν και οι πέτρες, για να δουμε αυτα που παίζουμε τώρα μέχρι πότε θα τα ξέρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.