κουξκουκ Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Έχουν βγεί πιστεύω θα έρθουν σε λίγο καιρό και εδώ αλλά σίγουρα θα δούμε και νέας φουρνιά κινητά
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καποιοι μαλλον δεν εχουν καταλαβει τι ρολο βαραει το pixel 2xl. Κανενα κινητο στα χρηματα αυτα δεν εχει ουτε τις φωτογραφιες του ουτε τα στερεο ηχεια του ουτε την αδιαβροχοποιηση του ουτε αναλογη Amoled οθονη. Α και φυσικα stock android,χωρις σαβουρο εφαρμογες. Και οθονη χωρις notch. Δεν ξερω σε τι κατασταση το δινει αυτος που το δινει,απο που το εχει αγορασει και ποση εγγυηση ακομα εχει που οντως παιζουν μεγαλο ρολο,ειδικα τωρα που λογω του ιου δεν μπορεις να το δεις και απο κοντα.Αρα οντως παιζει ενα ρισκο. Αλλα σαν συσκευη εννοειται οτι ειναι κατα πολυ καλυτερη απο οτιδηποτε κυκλοφορει στα χρηματα αυτα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από Fulgore 1 1
κουξκουκ Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 38 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καποιοι μαλλον δεν εχουν καταλαβει τι ρολο βαραει το pixel 2xl. Κανενα κινητο στα χρηματα αυτα δεν εχει ουτε τις φωτογραφιες του ουτε τα στερεο ηχεια του ουτε την αδιαβροχοποιηση του ουτε αναλογη Amoled οθονη. Α και φυσικα stock android,χωρις σαβουρο εφαρμογες. Και οθονη χωρις notch. Δεν ξερω σε τι κατασταση το δινει αυτος που το δινει,απο που το εχει αγορασει και ποση εγγυηση ακομα εχει που οντως παιζουν μεγαλο ρολο,ειδικα τωρα που λογω του ιου δεν μπορεις να το δεις και απο κοντα.Αρα οντως παιζει ενα ρισκο. Αλλα σαν συσκευη εννοειται οτι ειναι κατα πολυ καλυτερη απο οτιδηποτε κυκλοφορει στα χρηματα αυτα. Έχει μια από τις χειρότερες oled οθόνες μπορείς να γκουγκλαρεις Συμφωνώ στα ηχεία αλλά το στερεό είναι+ Πλέων η κάμερα του απλά όχι υπάρχουν καλύτερες ακόμη και σε αυτά τα χρήματα κοίταξε το νήμα στο φόρουμ Στοκ αντροιντ με τον 835+4gb ram το πίξελ 3 κολλούσε και έκλειναν οι εφαρμογές το συζητούσαν όλοι οι μεγάλοι YouTubers MHKB και λοιποί Τι υποστήριξη μπορεί να έχει πλέον αυτό το κινητό σε λίγο κλείνει τρία χρόνια Και εμένα μου αρέσουν τα στοκ αντροιντ αλλά δεν κλείνω τα μάτια μου λέγοντας να δώσει για αυτή την συσκευή τόσα χρήματα Σε αντι επιχείρημα θα βάλει πλάτη το community για αλλά δέκα πέντε χρόνια υποστήριξη θα απαντήσω ότι αν κάποιος ασχοληθεί με αυτό το σπορ τότε είναι το πιο λάθος τηλέφωνο να επιλέξει 2 1
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, κουξκουκ είπε Έχει μια από τις χειρότερες oled οθόνες μπορείς να γκουγκλαρεις Συμφωνώ στα ηχεία αλλά το στερεό είναι+ Πλέων η κάμερα του απλά όχι υπάρχουν καλύτερες ακόμη και σε αυτά τα χρήματα κοίταξε το νήμα στο φόρουμ Στοκ αντροιντ με τον 835+4gb ram το πίξελ 3 κολλούσε και έκλειναν οι εφαρμογές το συζητούσαν όλοι οι μεγάλοι YouTubers MHKB και λοιποί Τι υποστήριξη μπορεί να έχει πλέον αυτό το κινητό σε λίγο κλείνει τρία χρόνια Και εμένα μου αρέσουν τα στοκ αντροιντ αλλά δεν κλείνω τα μάτια μου λέγοντας να δώσει για αυτή την συσκευή τόσα χρήματα Σε αντι επιχείρημα θα βάλει πλάτη το community για αλλά δέκα πέντε χρόνια υποστήριξη θα απαντήσω ότι αν κάποιος ασχοληθεί με αυτό το σπορ τότε είναι το πιο λάθος τηλέφωνο να επιλέξει Δεν εχει μια απο τις χειροτερες oled οθονες. Ειχε ενα γνωστο θεμα με blue tint οντως,αλλα και παλι σαν oled ειναι κατα πολυ ανωτερη απο τις lcd των φθηνοτερων της αγορας. Το mia3 πχ ναι μεν εχει oled αλλα ειναι χαμηλης αναλυσης/ppi,αρα δωρο αδωρο στην ουσια. Οσο για τις καμερες,δεν υπαρχουν καλυτερες καμερες στα 200ευρω που να προσφερουν συνολικα αυτα που προσφερει το pixel out of the box. Κοινως βγαζουμε απεξω τον παραγοντα gcam που αναφερουν στο διπλα νημα συχνα. Οσο για την υποστηριξη του προφανως και συμφωνω μιας και μιλαμε για παλιοτερη συσκευη. Εγω απλα εκανα πιο ξεκαθαρο το γεγονος οτι το pixel2xl εχει στοιχεια ναυαρχιδας που δεν βρισκουμε σε συσκευες των 200ευρω. Το τονισα ουτως ή αλλως οτι υπαρχει ρισκο στην αγορα αυτη,δεν του ειπα να παει να την αγορασει. Απλα δεν γινεται να λεμε(οσοι το εγραψαν τελος παντων) οτι το pixel 2xl ειναι σε ολα χειροτερο απο συσκευες των 200ευρω,γιατι στην πραξη δεν ισχυει. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα