Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΖΕΙ google pixel 2xl 128 το 2020?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Θελω γνωμη αν αξιζει καποιος να παρει το google pixel 2xl το 2020 αν αξιζει σαν συσκευη για σημερα?Γιατι βλεπω σε καμερα ειναι καλυτερο απο mind range σημερινα κινητα και το σκεφτομουν..Το βρισκω  μεταχρι/νο google pixel 2xl 128 με υπολοιπο εγγυησης στα 200€?Ειναι καλη τιμη?Θα μπλεξω λετε με την εγγυηση αν ειναι σε αλλου ατομο?Ευχαριστω

Δημοσ.

Δες Ποσο σβέλτο είναι και αν σε ικανοποιεί εκεί. 
Επίσης δες πως είναι η μπαταρία του (και αν σε καλύπτει η εγγύηση για αλλαγή). 

Σαν κάμερα σίγουρα αξίζει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... δύο χρόνια πίσω???? 835sd κ 4/128???

Φυσικά κ όχι, με τα ίδια χρήματα κ ελάχιστα παραπάνω(max 50€) βρίσκεις σε καταστήματα, πρώτο χέρι (mi/poco/redmi/realme-oppo/huawei) με πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά κ κανενα πρόβλημα με την εγγύηση.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... δύο χρόνια πίσω???? 835sd κ 4/128???

Φυσικά κ όχι, με τα ίδια χρήματα κ ελάχιστα παραπάνω(max 50€) βρίσκεις σε καταστήματα, πρώτο χέρι (mi/poco/redmi)realme-oppo/huawei) με πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά κ κανενα πρόβλημα με την εγγύηση.

Απλά στα 200€ θεωρώ θα βρω ένα mi9 lite,mi 9T αυτά μέχρι 250€.για αυτό το είπα.εχεις κάποιο άλλο στο νου σ;

Δημοσ.

Έχει δύο + που δεν τα βρίσκεις εύκολα . Σούπερ κάμερα κ στοκ android..Αλλά σαν ταχύτητα χτυπας κ ένα mi a3 κ γλιτώνεις λεφτά με ατελείωτη μπαταρία

• Like 1
Δημοσ.

... πλέον (λόγω sd835) αυτά που αναφέρεις είναι το ίδιο καλά (επίσης note 9s, realme 5 pro).

Το σημαντικότερο, θα έχεις εγγύηση κ όχι άγχος για το πόσο έχει ξεζουμιστει η μπαταρία απο τον προηγούμενο χρήστη.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vargas είπε

Έχει δύο + που δεν τα βρίσκεις εύκολα . Σούπερ κάμερα κ στοκ android..Αλλά σαν ταχύτητα χτυπας κ ένα mi a3 κ γλιτώνεις λεφτά με ατελείωτη μπαταρία

Έχω δει για mi a3 ,θέματα εχεις ακούσει κάτι; ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλύτερα να το βγάλεις από την εξίσωση το A3 η Xiaomi ποτέ δεν τα ήθελε αυτά τα κινητά αν διαβάσεις πήρε ποιο αργά από όλα Android 10 και το χειρότερο με τα περισσότερα πρόβλημα και ας ήταν Android one (άποψη μου επίτηδες το έχει κάνει αυτό), τα παιδιά ποιο πάνω έχουν δίκαιο δεν αξίζει πλέον το 2xl όχι όμως λόγο επεξεργαστή αλλά γιατί θα πάρει βαριά βαριά ακόμη ένα αndroid ενημέρωση και με τα ρίσκα μπαταρία/οθόνη/εγγύηση .

Κάνε λίγο υπομονή αν μπορείς οι καιροί αυτοί θα ρίξουν στο πάτωμα τίς τιμές τον κινητών και θα πάρεις καλύτερη τεχνολογία.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Καλύτερα να το βγάλεις από την εξίσωση το A3 η Xiaomi ποτέ δεν τα ήθελε αυτά τα κινητά αν διαβάσεις πήρε ποιο αργά από όλα Android 10 και το χειρότερο με τα περισσότερα πρόβλημα και ας ήταν Android one (άποψη μου επίτηδες το έχει κάνει αυτό), τα παιδιά ποιο πάνω έχουν δίκαιο δεν αξίζει πλέον το 2xl όχι όμως λόγο επεξεργαστή αλλά γιατί θα πάρει βαριά βαριά ακόμη ένα αndroid ενημέρωση και με τα ρίσκα μπαταρία/οθόνη/εγγύηση .

Κάνε λίγο υπομονή αν μπορείς οι καιροί αυτοί θα ρίξουν στο πάτωμα τίς τιμές τον κινητών και θα πάρεις καλύτερη τεχνολογία.

Εχεις δικαιο θα κοιταξω μπας και βρω κανα xiaomi mi9 lite στα 180€ 1 μηνος μαξ χρησ/νο!Νομιζω ειναι καλη λυση ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Να ξέρεις δεν έχουν εγγύηση ... Εγώ θα πήγαινα σε άλλη συσκευή ...

Εχει κανονικα εγγυηση 1 ετους απο οσο ξερω απο το μαγαζι και καποια μαγαζια εχουν και 2 χρονια δικια τους εγγυηση καταστηματος!Και αν το παρεις απο μεγαλ αλυσιδα εχει  2 χρονια!Δεν τα ξερω καλα?

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν εγγύηση καταστήματος καλά το λες όχι από επίσημη αντιπροσωπεία γιατί δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα , αυτό προσέξετο γιατί μπορεί να χρειάζεται χρόνο για τυχόν βλάβη και μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό πχ.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Έχουν εγγύηση καταστήματος καλά το λες όχι από επίσημη αντιπροσωπεία γιατί δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα , αυτό προσέξετο γιατί μπορεί να χρειάζεται χρόνο για τυχόν βλάβη και μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό πχ.

Συμφωνω απλα δεν βρικεις ευκολα αλλο κινητο με τετοια χαρακτ/κα εκτος απο xiaomi ...μετα μονο αν πας  σε huawei nova 5T που ειναι πολυ καλο αλλα με χαλαει η lcd..

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kp1 είπε

Συμφωνω απλα δεν βρικεις ευκολα αλλο κινητο με τετοια χαρακτ/κα εκτος απο xiaomi ...μετα μονο αν πας  σε huawei nova 5T που ειναι πολυ καλο αλλα με χαλαει η lcd..

Θα κερδίσεις πολύ καλό επεξεργαστή άψογο σέρβις από ότι λένε τα παιδιά εδώ στο φόρουμ ναι θα χάσεις στην οθόνη ....εγώ θα στο ξαναπώ αν δεν βιάζεσαι να περιμένεις λίγο για τις νέες mid συσκευές κυρίως από redmi/Poco πιστεύω θα δίνουν πολύ καλό σύνολο τιμής/αποδόσεις .

Για να καταλάβεις πάνω κάτω τι συμβαίνει με εμένα, αυτή την στιγμή έχω ένα mi8  το οποίο το αγόρασα τον Οκτώβριο του 18 όλα καλα η συσκευή δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα αλλά αυτή την στιγμή ενώ με καλύπτει σε όλα λόγο επεξεργαστή και δυναμικής hardware σε κάμερες και λοιπά χρειάζεται αντικατάσταση μπαταρίας και δεν έχω εγγύηση επίσημη γιατί ήταν από εξωτερικό και ψάχνω να βρω μαγαζί με γνήσιο ανταλλακτικό μιας και η infoquest δεν τα αναλαμβάνει.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Θα κερδίσεις πολύ καλό επεξεργαστή άψογο σέρβις από ότι λένε τα παιδιά εδώ στο φόρουμ ναι θα χάσεις στην οθόνη ....εγώ θα στο ξαναπώ αν δεν βιάζεσαι να περιμένεις λίγο για τις νέες mid συσκευές κυρίως από redmi/Poco πιστεύω θα δίνουν πολύ καλό σύνολο τιμής/αποδόσεις .

Για να καταλάβεις πάνω κάτω τι συμβαίνει με εμένα, αυτή την στιγμή έχω ένα mi8  το οποίο το αγόρασα τον Οκτώβριο του 18 όλα καλα η συσκευή δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα αλλά αυτή την στιγμή ενώ με καλύπτει σε όλα λόγο επεξεργαστή και δυναμικής hardware σε κάμερες και λοιπά χρειάζεται αντικατάσταση μπαταρίας και δεν έχω εγγύηση επίσημη γιατί ήταν από εξωτερικό και ψάχνω να βρω μαγαζί με γνήσιο ανταλλακτικό μιας και η infoquest δεν τα αναλαμβάνει.

Καταλαβα φιλε αν δεν σου παρουν πολλα αλλαξε μπαταρια!Το νεο redmi,poco θα εχουν λογικα 300 € +...Εχεις ιδεα ποτε θα βγουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...