Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Dell Inspiron 3593 (i5-1035G1/8GB/256GB/W10) @ Mobilepoint.gr 507€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AMD Expert είπε

Να ρωτησω κατι ασχετο τωρα εγω, ειναι δυνατον να κοπει τιμολογιο σε μαγαζι, και να αγοραστει με πιστωτικη με δοσεις σε αλλο ονομα; 

Γίνεται το έχω δοκιμάσει στα Media Markt, "δεν τους πειράζει" όπως μου είχαν πει.

Ωστόσο,αν θέλεις να το κάνεις με την απαλλαγή ΠΟΛ 1150/2017 είναι δύσκολη διαδικασία καθώς θέλει φορολογικά έγγραφα και ενδεχομένως τον εκπρόσωπο αν είναι εταιρία ή εξουσιοδότηση.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ λάθος αυτό που προτείνεις.

Τα σοβαρά μαγαζιά δε το κάνουν

Μου κάνει εντύπωση που λες ότι το κάνουν για το άλλο όνομα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, AMD Expert είπε

Να ρωτησω κατι ασχετο τωρα εγω, ειναι δυνατον να κοπει τιμολογιο σε μαγαζι, και να αγοραστει με πιστωτικη με δοσεις σε αλλο ονομα; 

Τυπικά δεν πρέπει να γίνεται, αλλά είναι στην ευχέρεια του καταστήματος. Παλιότερα που δούλευα στο Πλαίσιο κόβαμε στους γνωστούς πελάτες κυρίως. Αν είχαμε μείνει πίσω στον στόχο τότε γινόταν πιο τακτικά. Έχουν περάσει όμως και 10 χρόνια

• Like 1
Δημοσ.

Πριν κάνα δυο χρόνια στο Πλαίσιο μου είχαν αρνηθεί την πληρωμή με κάρτα σε άλλο όνομα από αυτό του τιμολογίου, και αυτό δυστυχώς για εμάς έχει μια λογική.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά έχω ξαναπάρει από άλλο μαγαζί αρκετές φορές με αποφορολογιση και πότε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τους στέλνεις τα στοιχεία της επιχείρησης και σε 1-2 μέρες σου λένε να κάνεις κατάθεση και προχωράς.Το συγκεκριμένο κατάστημα του έχω στείλει τα στοιχεία για αγορά κινήτου την Παρασκευή πριν την Κυριακή του Πάσχα, τους έχω ενοχλήσει 4 φορές και απλά κοροϊδεύουν (Ακόμα περιμενω).  Αποτέλεσμα είναι προφανώς να μην πάρω το κινητό από εκεί και να τους έχω στείλει στοιχεία επιχείρησης καθώς και ταυτότητα (ταυτότητα δεν κατάλαβα γιατί καθώς σε άλλο κατάστημα δεν μου ζήτησαν) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, drdedus είπε

Στα κινητά βγάζουν κάτι φεύγα αναλύσεις.

Στα λαπτοπ γιατί οχι?

Με τι gpu να τις σηκωσουν?

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, drdedus είπε

Να σηκώσουν τι?

Παραπανω απο 1080p να κανουν τι?

εδω στα desktop με το ζορι εχουμε 1440p 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτον, γιατί εμένα μου δείχνει 615 τιμή και δεύτερον γιατί να το προτιμήσω έναντι αυτού του lenovo από το ίδιο κατάστημα (!) με IPS οθόνη και GTX1050 στα ... 608 ευρώ

https://mobilepoint.gr/index.php?route=product/product&product_id=2389&

Επεξ/σία από kostis76
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Πρώτον, γιατί εμένα μου δείχνει 615 τιμή

Και σε εμένα τόσο δείχνει άρα έληξε η προσφορά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/4/2020 στις 11:10 ΜΜ, kostis76 είπε

Πρώτον, γιατί εμένα μου δείχνει 615 τιμή και δεύτερον γιατί να το προτιμήσω έναντι αυτού του lenovo από το ίδιο κατάστημα (!) με IPS οθόνη και GTX1050 στα ... 608 ευρώ

https://mobilepoint.gr/index.php?route=product/product&product_id=2389&

Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο laptop που πρότεινες έχει πέσει στα 588€ και είναι η χαμηλότερη τιμή μέχρι τώρα. Βέβαια τα 20€ δεν τα λες και μεγάλη έκπτωση...

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
Στις 26/4/2020 στις 11:03 ΠΜ, Stratos199 είπε

Γίνεται το έχω δοκιμάσει στα Media Markt, "δεν τους πειράζει" όπως μου είχαν πει.

Ωστόσο,αν θέλεις να το κάνεις με την απαλλαγή ΠΟΛ 1150/2017 είναι δύσκολη διαδικασία καθώς θέλει φορολογικά έγγραφα και ενδεχομένως τον εκπρόσωπο αν είναι εταιρία ή εξουσιοδότηση.

Να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να πάρεις με την ΠΟΛ 1150/2017 που στο electroholic (εάν το γράφω σωστά ) βάζεις το αφμ σου, άμεσα γίνεται η αποφορολογηση και προχωράς στην παραγγελία! 

Απλά μερικά καταστήματα, για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, δεν θέλουν να δώσουν με τιμολόγιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...