Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, ίσως δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα όσο θα έπρεπε... Αυτό που σκέφετσαι να κάνεις είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Εάν έχεις και οικογένεια με παιδί/παιδιά, κινείσαι στα όρια του εγκλήματος και αυτό δεν αλλάζει επειδή έχουν κάνει άλλοι αυτή τη βλακεία. Οι πόρτες - ειδικά αν δεν τις έχεις κλειδώσει στη θέση τους - κλείνουν εύκολα με μικρή κίνηση, ή ακόμα και με τον αέρα - χωρίς παράθυρα, η κλούβα γίνεται μέσα σε λεπτά ΦΟΥΡΝΟΣ. Οι πόρτες ανοίγουν δύσκολα από μέσα, φαντάσου τι γίνεται σε κατάσταση πανικού - αν μάλιστα δεν έχεις το κλειδί πάνω στη μίζα, οι πόρτες κλειδώνουν μετά από λίγο μόνες τους

Από εκεί και πέρα, μπορείς φαντάζομαι να κάνεις του κόσμου τις πατέντες και να περάσεις 3 κλιματιστικά και 8 εξαερισμούς για να είσαι σίγουρος, αλλά από την κουβέντα έχω καταλάβει ότι δε θες και να ξοδέψεις κιόλας

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dewn735 είπε

Εντάξει, ίσως δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα όσο θα έπρεπε... Αυτό που σκέφετσαι να κάνεις είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Εάν έχεις και οικογένεια με παιδί/παιδιά, κινείσαι στα όρια του εγκλήματος και αυτό δεν αλλάζει επειδή έχουν κάνει άλλοι αυτή τη βλακεία. Οι πόρτες - ειδικά αν δεν τις έχεις κλειδώσει στη θέση τους - κλείνουν εύκολα με μικρή κίνηση, ή ακόμα και με τον αέρα - χωρίς παράθυρα, η κλούβα γίνεται μέσα σε λεπτά ΦΟΥΡΝΟΣ. Οι πόρτες ανοίγουν δύσκολα από μέσα, φαντάσου τι γίνεται σε κατάσταση πανικού - αν μάλιστα δεν έχεις το κλειδί πάνω στη μίζα, οι πόρτες κλειδώνουν μετά από λίγο μόνες τους

Από εκεί και πέρα, μπορείς φαντάζομαι να κάνεις του κόσμου τις πατέντες και να περάσεις 3 κλιματιστικά και 8 εξαερισμούς για να είσαι σίγουρος, αλλά από την κουβέντα έχω καταλάβει ότι δε θες και να ξοδέψεις κιόλας

επικινδυνο θα ηταν αν δεν εχεις παρει αυστηρα και καταλληλα μετρα προστασιας. καθε τι θελει σωστο προγραμματισμο.

δεν χρειαζεται να ξοδεψεις μια περιουσια για εναν σωστο εξαερισμο κτλ.μεχρι και μηχανημα μετρησης διοξειδιου του ανθρακα με συναγερμο υπαρχει με κοστος 10 ευρω.

αυτο το ειχε βαλει φιλος στο δικο του αυτοκινουμενο οταν η μπαταρια βαθιας εκφορτισης ειχε μερικη απωλεια.οταν ξεπερασε το επιτρεπτο οριο χτυπησε ο συναγερμος αμεσως.αν και μπαταρια δεν εχω σκοπο να βαλω για ενα σ-κ που θα γινεται η χρηση.

Επεξ/σία από sonikk
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, πρέπει να ρωτήσουμε τους Ρωμά. Κυκλοφορούν με πάσης φύσεως βαν έως φορτηγά,χωρίς έναρξη επαγγέλματος και δηλωμένο εισόδημά.Επιπλέον τα μετατρέπουν σε μεζονέτες με τα παιδιά στον "επάνω όροφο" χωρίς καθίσματα(οι ζώνες τι είναι;) και σε κοινή θέα.Και φυσικά ειναι πρωτοπόροι στη κατασκήνωση. Κατά τα άλλα το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο πληρώνει και φόρο πολυτελείας μιας και το να μένεις σε κάμπινγκ ισοδυναμεί με διακοπές στη Μύκονο.  

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Xr500 είπε

Παιδιά, πρέπει να ρωτήσουμε τους Ρωμά. Κυκλοφορούν με πάσης φύσεως βαν έως φορτηγά,χωρίς έναρξη επαγγέλματος και δηλωμένο εισόδημά.Επιπλέον τα μετατρέπουν σε μεζονέτες με τα παιδιά στον "επάνω όροφο" χωρίς καθίσματα(οι ζώνες τι είναι;) και σε κοινή θέα.Και φυσικά ειναι πρωτοπόροι στη κατασκήνωση. Κατά τα άλλα το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο πληρώνει και φόρο πολυτελείας μιας και το να μένεις σε κάμπινγκ ισοδυναμεί με διακοπές στη Μύκονο.  

Χωρίς έναρξη δεν βγαίνουν άδεια/πινακίδες. Επίσης τα ελαφρά φορτηγά (έως 3,5T μικτό) δεν χρειάζονται τζίρους (μάλλον αυτό εννοούσες γιατί το δηλωμένο εισόδημα είναι αδιάφορο).

Κατά τα άλλα μπορείς να τους μοιάσεις κάνοντας ηλιοθεραπεία τουλάχιστον 3 ώρες καθημερινά, κάνοντας 7-8 παιδιά, και μένοντας άπλυτος για τουλάχιστον 3 χρόνια, τότε θα σε αποφεύγει και σένα η τροχαία :)

Δημοσ.

Σου χουν απαντησει τα παιδια πολυ σωστα οτι ισχυει αλλα εγω θα σου τονισω αλλο σημειο. Αν κανεις αυτο που λες, σε περιπτωση ατυχηματος, εχουν καθε δικαιωμα απο την ασφαλιστικη να μην σε καλυψουν... Για σκεψου το... Ειναι μεγαλο το ρισκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...