jimis98 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 αν εχεις αδρανεί λογαριασμό στην τράπεζα μπορεί να μπουν λεφτά στον λογαριασμό?
SB_1957 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, jimis98 είπε αν εχεις αδρανεί λογαριασμό στην τράπεζα μπορεί να μπουν λεφτά στον λογαριασμό? Όχι.
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, jimis98 είπε αν εχεις αδρανεί λογαριασμό στην τράπεζα μπορεί να μπουν λεφτά στον λογαριασμό? Στη eurobank τουλάχιστον ναι, το σύστημα επιτρέπει να μπουν λεφτά σε αδρανή λογαριασμό. Ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε το 2015, έβαλα λεφτά σε κάποιον και για να τα πάρει χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσει πρώτα. Για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω.
iml Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια χαρά μπαίνουν, αλλά δεν βγαίνουν. Πέρσι στην Alpha δεν με άφηνε να κινήσω έναν λογαριασμό επειδή είχε να κινηθεί 1 χρόνο. Ούτε μέσω web ούτε μέσω ATM. Έστειλα 20 ευρώ από άλλη τράπεζα και μια χαρά μπήκαν, αλλά ο λογαριασμός εξακολουθούσε να είναι ανενεργός. Χρειάστηκε να πάω σε κατάστημα για φακέλωμα για να ξανα-ενεργοποιηθεί. Ταυτότητα, εκκαθαριστικό, απόδεικτικό μόνιμης κατοικίας και δεν θυμάμαι τι άλλο μου ζητούσαν. Α! Όλο τον προηγούμενο καιρό μια χαρά χρέωνα και πλήρωνα κάθε μήνα την πιστωτική τους που ερχόταν σπίτι, μέσω άλλης τράπεζας, αλλά το αποδεικτικό της κατοικίας τους μάρανε. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από iml 1
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Πριν 3 χρόνια στην Πειραιώς μια χαρά μπήκαν τα λεφτά σε αδρανή λογαριασμό, και όταν πήγα να τα πάρω μου ζήτησαν 100 χαρτιά για να τον ξαναενεργοποιήσω. Spoiler Αδρανή που να πάρει
sexymwro7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι, δεν αδρανω λογαριασμους. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από sexymwro7 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Οχι, δεν αδρανω λογαριασμους. Και τι δουλειά κάνς; Σκάβς ή ουργόνς?
SB_1957 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Στη eurobank τουλάχιστον ναι, το σύστημα επιτρέπει να μπουν λεφτά σε αδρανή λογαριασμό. Ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε το 2015, έβαλα λεφτά σε κάποιον και για να τα πάρει χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσει πρώτα. Για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω. Δεν ισχύει πλέον στην eurobank . Προχθές ήθελε να μου στείλει χρήματα ο αδερφός μου σε έναν λογαριασμό που έχω να τον κινήσω 2 χρόνια και δεν μπορούσε.
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Τι βλακειες είναι αυτά που κάνουν με τις τράπεζες..... Ο λογαριασμός έπρεπε και πρέπει να είναι λειτουργικός/ενεργός. Τώρα υποχρέωση για εκκαθαριστικό και τέτοια άχρηστα χαρτιά ζητάνε παντού. Επρεπε απλά να κοιτάνε ταυτότητα και εκκαθαριστικό να δούνε ότι δεν έχει μεταβληθει τίποτα με τα στοιχεία του συστήματος και να σε αφήνουν να κάνεις την δουλειά σου. 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Τι βλακειες είναι αυτά που κάνουν με τις τράπεζες..... Ο λογαριασμός έπρεπε και πρέπει να είναι λειτουργικός/ενεργός. Τώρα υποχρέωση για εκκαθαριστικό και τέτοια άχρηστα χαρτιά ζητάνε παντού. Επρεπε απλά να κοιτάνε ταυτότητα και εκκαθαριστικό να δούνε ότι δεν έχει μεταβληθει τίποτα με τα στοιχεία του συστήματος και να σε αφήνουν να κάνεις την δουλειά σου. Και αν έχει αλλάξει η ταυτότητα, πχ χάθηκε, πως θα το ξέρουν ?
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε 9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Τι βλακειες είναι αυτά που κάνουν με τις τράπεζες..... Ο λογαριασμός έπρεπε και πρέπει να είναι λειτουργικός/ενεργός. Τώρα υποχρέωση για εκκαθαριστικό και τέτοια άχρηστα χαρτιά ζητάνε παντού. Επρεπε απλά να κοιτάνε ταυτότητα και εκκαθαριστικό να δούνε ότι δεν έχει μεταβληθει τίποτα με τα στοιχεία του συστήματος και να σε αφήνουν να κάνεις την δουλειά σου. Και αν έχει αλλάξει η ταυτότητα, πχ χάθηκε, πως θα το ξέρουν ? Ως συνήθως δεν διαβάζεις καν αυτά που σχολιάζεις...
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Εσείς δεν διαβάζετε αυτά που γράφω εγώ. Αν έχει αλλάξει η ταυτότητα την ζητάει επιτόπου από τον πελάτη, το ΑΦΜ έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει, οπότε το να ζητάνε ένα καρο χαρτιά η φώτο αντίγραφα εκτυπωμένα για να μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πελάτης τον λογαριασμό του είναι άχρηστο και ταλαιπωρούν τον πελάτη. Λεφτά για να μπουν σε αδρανη λογαριασμό μονο μέσω ebanking αν πας στο ταμείο δεν σε αφήνουν να βάλεις.
SB_1957 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Λεφτά για να μπουν σε αδρανη λογαριασμό μονο μέσω ebanking αν πας στο ταμείο δεν σε αφήνουν να βάλεις. Ούτε μέσω ebanking, τουλάχιστον στην Eurobank! Ούτε εγώ μπόρεσα να βάλω πριν ένα χρόνο, ούτε ο αδελφός μου σε μένα πριν λίγες μέρες!
jimis98 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Στις 25/4/2020 στις 12:23 ΠΜ, SB_1957 είπε Όχι. εμενα μου ειπαν οτι μπαινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις