Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Καλημέρα.την έδωσα χτες την παραγγελία και περιμένω τηλεφώνημα τους για διαθεσιμότητα κτλ.αν δεν έχουν το κουτί μπορώ να πάω σε ένα από τα δύο πρώτα;

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gtka4 είπε

Καλημέρα.την έδωσα χτες την παραγγελία και περιμένω τηλεφώνημα τους για διαθεσιμότητα κτλ.αν δεν έχουν το κουτί μπορώ να πάω σε ένα από τα δύο πρώτα;

Μπορείς αλλά αν δεν το έχουν μπορούμε να φτιάξουμε από αλλού την ίδια σύνθεση.

Θα σου την στείλω σε λίγο.

Από visionstudio.gr σχεδόν τα ίδια πράγματα.

Screenshot_20200426_162149.png

3 ώρες πριν, gtka4 είπε

Να ξέρεις πως όλα αυτά τα κουτιά είναι πολύ μεγαλύτερα από το METIS . ΄Οχι λίγο, πολύ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Μπορείς αλλά αν δεν το έχουν μπορούμε να φτιάξουμε από αλλού την ίδια σύνθεση.

Θα σου την στείλω σε λίγο.

Από visionstudio.gr σχεδόν τα ίδια πράγματα.

Screenshot_20200426_162149.png

Να ξέρεις πως όλα αυτά τα κουτιά είναι πολύ μεγαλύτερα από το METIS . ΄Οχι λίγο, πολύ.

Κοίτα να δεις αυτό που έχω τώρα είναι 29× 29×33 μήκος.με το τροφοδοτικό να είναι έξω από το κουτί.κατσε να δω τι θα μου πούνε αύριο και θα σου πω.ειναι ένα συν πάντως το ότι σου δίνουν και windows και δωρεάν συναρμολόγηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gtka4 είπε

Κοίτα να δεις αυτό που έχω τώρα είναι 29× 29×33 μήκος.με το τροφοδοτικό να είναι έξω από το κουτί.κατσε να δω τι θα μου πούνε αύριο και θα σου πω.ειναι ένα συν πάντως το ότι σου δίνουν και windows και δωρεάν συναρμολόγηση.

Και αυτοί έχουν δωρεάν συναρμολόγηση.

Windows δεν δίνουν αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος να τα προμηθευτείς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Και αυτοί έχουν δωρεάν συναρμολόγηση.

Windows δεν δίνουν αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος να τα προμηθευτείς.

Σίγουρα υπάρχουν  άλλα θα περιμένω να μιλήσω αύριο ,να δω τι θα μου πούνε και αν είναι κοιτάω και εκεί.γνωριζεις κανένα από τα δύο καταστήματα; είναι εντάξει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gtka4 είπε

Σίγουρα υπάρχουν  άλλα θα περιμένω να μιλήσω αύριο ,να δω τι θα μου πούνε και αν είναι κοιτάω και εκεί.γνωριζεις κανένα από τα δύο καταστήματα; είναι εντάξει;

Και από τους δύο έχω αγοράσει.

Δεν ειχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Και από τους δύο έχω αγοράσει.

Δεν ειχα κανένα πρόβλημα.

Εντάξει.να σε ενοχλήσω αύριο αν συναντήσω κάποιο πρόβλημα;θα μιλήσω και με τους δύο και όποιος δώσει την καλύτερη προσφορά θα συνεχίσω

Δημοσ.
21 ώρες πριν, adtakhs είπε

ok

Τελικά το digital master δεν έχει διαθέσιμο το κουτί.απο 25 με 30 Μαίου.χαιρετισματα..τωρα την έστειλα στο vision studio,όπως μου την έδωσες και θα περιμένω και από αυτούς να δω τί θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gtka4 είπε

Τελικά το digital master δεν έχει διαθέσιμο το κουτί.απο 25 με 30 Μαίου.χαιρετισματα..τωρα την έστειλα στο vision studio,όπως μου την έδωσες και θα περιμένω και από αυτούς να δω τί θα γίνει.

Το digitalmaster έχει πιο πολύ διαθεσιμότητα.

Θα στο φέρουν κατά 90%

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Το digitalmaster έχει πιο πολύ διαθεσιμότητα.

Θα στο φέρουν κατά 90%

Θα δείξει.αλλιως πάμε σε άλλο κουτί.μου γυαλισε και σε μένα ξέρεις αυτό το κουτάκι.δυσκολο λίγο μεν για συναρμολόγηση κυρίως λόγο χώρου,από ότι έψαξα, αλλά αν έχεις γνώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα.και ελπίζω αυτοί να έχουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gtka4 είπε

Θα δείξει.αλλιως πάμε σε άλλο κουτί.μου γυαλισε και σε μένα ξέρεις αυτό το κουτάκι.δυσκολο λίγο μεν για συναρμολόγηση κυρίως λόγο χώρου,από ότι έψαξα, αλλά αν έχεις γνώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα.και ελπίζω αυτοί να έχουν.

Μίλησα με το κατάστημα.σε 10μερες μου είπε.για bios update δεν χρειάζεται λέει όσο για τις μνήμες θα τις φτιάξει από το xmp και αν τις δει οκ.χειροκινητα δεν τις κάνει γιατί είναι χρονοβόρο.τροφοδοτικο παίρνει ATX  όπως είδε και βάλαμε ένα Corsair.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, gtka4 είπε

Μίλησα με το κατάστημα.σε 10μερες μου είπε.για bios update δεν χρειάζεται λέει όσο για τις μνήμες θα τις φτιάξει από το xmp και αν τις δει οκ.χειροκινητα δεν τις κάνει γιατί είναι χρονοβόρο.τροφοδοτικο παίρνει ATX  όπως είδε και βάλαμε ένα Corsair.

Οχι το corsair και ΌΧΙ ΑΤΧ τροφοδοτικό γιατί μετά ΔΕΝ μπαίνει κάρτα γραφικών αξιώσεων , ενώ στο κουτί με τα καλώδια θα γίνεται χαμός.

Κοίτα διαφορά.

Κάστε να βρω screen.

Με ATX ....

Vz16S82.jpg&key=b060ebf6ab2b1f7835c0720b

με SFX

maxresdefault.jpg&key=507c84cec8862ab415

Το SFX αφήνει πέρα από το να τοποθετηθούν μεγάλες κάρτες

και καλύτερο cable managment . Στο μπροστά μέρος του τροφοδοτικού, μεταξύ πρόσοψης και τροφοδοτικού έχει χώρο και για τα περισσευούμενα καλώδια.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Οχι το corsair και ΌΧΙ ΑΤΧ τροφοδοτικό γιατί μετά ΔΕΝ μπαίνει κάρτα γραφικών αξιώσεων , ενώ στο κουτί με τα καλώδια θα γίνεται χαμός.

Κοίτα διαφορά.

Κάστε να βρω screen.

Με ATX ....

Vz16S82.jpg&key=b060ebf6ab2b1f7835c0720b

με SFX

maxresdefault.jpg&key=507c84cec8862ab415

Το SFX αφήνει πέρα από το να τοποθετηθούν μεγάλες κάρτες

και καλύτερο cable managment . Στο μπροστά μέρος του τροφοδοτικού, μεταξύ πρόσοψης και τροφοδοτικού έχει χώρο και για τα περισσευούμενα καλώδια.

Θα τους το εξηγήσω.περα από αυτό είναι κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gtka4 είπε

Θα τους το εξηγήσω.περα από αυτό είναι κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω;

Όχι. Απλά αν σου πουν πως έχουν κάποιο άλλο SFX θα τους πεις πως θές από 450watt και επάνω επωνυμο και με πιστοποίηση 80 PLUS BRONZE και επάνω.

Αυτά. 😃

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...