gtka4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, adtakhs είπε To έχει και το Visionstudio.gr Σε λίγο πιο μεγάλο μέγεθος ναι https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Mini Tower|BitFenix Prodigy Mini ITX Case - Black (BFC-PRO-300-KKXSK-RP)/Brands/2d51441e-362f-47c7-bafa-8ac140ded118 https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Mini Tower|Phanteks Enthoo Evolv ITX Mini-ITX case- TG- RGB LED - schwa/Brands/465bc7fd-0a3c-4b67-b961-48f451ffd4c7 https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Mini Tower|Raijintek Ophion EVO Mini-ITX case- Tempered Glass - black ( Δεν είναι τόσο μικρά πάντως. Καλημέρα.την έδωσα χτες την παραγγελία και περιμένω τηλεφώνημα τους για διαθεσιμότητα κτλ.αν δεν έχουν το κουτί μπορώ να πάω σε ένα από τα δύο πρώτα;
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, gtka4 είπε Καλημέρα.την έδωσα χτες την παραγγελία και περιμένω τηλεφώνημα τους για διαθεσιμότητα κτλ.αν δεν έχουν το κουτί μπορώ να πάω σε ένα από τα δύο πρώτα; Μπορείς αλλά αν δεν το έχουν μπορούμε να φτιάξουμε από αλλού την ίδια σύνθεση. Θα σου την στείλω σε λίγο. Από visionstudio.gr σχεδόν τα ίδια πράγματα. 3 ώρες πριν, gtka4 είπε Καλημέρα.την έδωσα χτες την παραγγελία και περιμένω τηλεφώνημα τους για διαθεσιμότητα κτλ.αν δεν έχουν το κουτί μπορώ να πάω σε ένα από τα δύο πρώτα; Να ξέρεις πως όλα αυτά τα κουτιά είναι πολύ μεγαλύτερα από το METIS . ΄Οχι λίγο, πολύ.
gtka4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Μπορείς αλλά αν δεν το έχουν μπορούμε να φτιάξουμε από αλλού την ίδια σύνθεση. Θα σου την στείλω σε λίγο. Από visionstudio.gr σχεδόν τα ίδια πράγματα. Να ξέρεις πως όλα αυτά τα κουτιά είναι πολύ μεγαλύτερα από το METIS . ΄Οχι λίγο, πολύ. Κοίτα να δεις αυτό που έχω τώρα είναι 29× 29×33 μήκος.με το τροφοδοτικό να είναι έξω από το κουτί.κατσε να δω τι θα μου πούνε αύριο και θα σου πω.ειναι ένα συν πάντως το ότι σου δίνουν και windows και δωρεάν συναρμολόγηση.
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, gtka4 είπε Κοίτα να δεις αυτό που έχω τώρα είναι 29× 29×33 μήκος.με το τροφοδοτικό να είναι έξω από το κουτί.κατσε να δω τι θα μου πούνε αύριο και θα σου πω.ειναι ένα συν πάντως το ότι σου δίνουν και windows και δωρεάν συναρμολόγηση. Και αυτοί έχουν δωρεάν συναρμολόγηση. Windows δεν δίνουν αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος να τα προμηθευτείς.
gtka4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Και αυτοί έχουν δωρεάν συναρμολόγηση. Windows δεν δίνουν αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος να τα προμηθευτείς. Σίγουρα υπάρχουν άλλα θα περιμένω να μιλήσω αύριο ,να δω τι θα μου πούνε και αν είναι κοιτάω και εκεί.γνωριζεις κανένα από τα δύο καταστήματα; είναι εντάξει;
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, gtka4 είπε Σίγουρα υπάρχουν άλλα θα περιμένω να μιλήσω αύριο ,να δω τι θα μου πούνε και αν είναι κοιτάω και εκεί.γνωριζεις κανένα από τα δύο καταστήματα; είναι εντάξει; Και από τους δύο έχω αγοράσει. Δεν ειχα κανένα πρόβλημα.
gtka4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Και από τους δύο έχω αγοράσει. Δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Εντάξει.να σε ενοχλήσω αύριο αν συναντήσω κάποιο πρόβλημα;θα μιλήσω και με τους δύο και όποιος δώσει την καλύτερη προσφορά θα συνεχίσω
gtka4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, adtakhs είπε ok Τελικά το digital master δεν έχει διαθέσιμο το κουτί.απο 25 με 30 Μαίου.χαιρετισματα..τωρα την έστειλα στο vision studio,όπως μου την έδωσες και θα περιμένω και από αυτούς να δω τί θα γίνει. 1
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, gtka4 είπε Τελικά το digital master δεν έχει διαθέσιμο το κουτί.απο 25 με 30 Μαίου.χαιρετισματα..τωρα την έστειλα στο vision studio,όπως μου την έδωσες και θα περιμένω και από αυτούς να δω τί θα γίνει. Το digitalmaster έχει πιο πολύ διαθεσιμότητα. Θα στο φέρουν κατά 90%
gtka4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, adtakhs είπε Το digitalmaster έχει πιο πολύ διαθεσιμότητα. Θα στο φέρουν κατά 90% Θα δείξει.αλλιως πάμε σε άλλο κουτί.μου γυαλισε και σε μένα ξέρεις αυτό το κουτάκι.δυσκολο λίγο μεν για συναρμολόγηση κυρίως λόγο χώρου,από ότι έψαξα, αλλά αν έχεις γνώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα.και ελπίζω αυτοί να έχουν. 1
gtka4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, gtka4 είπε Θα δείξει.αλλιως πάμε σε άλλο κουτί.μου γυαλισε και σε μένα ξέρεις αυτό το κουτάκι.δυσκολο λίγο μεν για συναρμολόγηση κυρίως λόγο χώρου,από ότι έψαξα, αλλά αν έχεις γνώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα.και ελπίζω αυτοί να έχουν. Μίλησα με το κατάστημα.σε 10μερες μου είπε.για bios update δεν χρειάζεται λέει όσο για τις μνήμες θα τις φτιάξει από το xmp και αν τις δει οκ.χειροκινητα δεν τις κάνει γιατί είναι χρονοβόρο.τροφοδοτικο παίρνει ATX όπως είδε και βάλαμε ένα Corsair.
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gtka4 είπε Μίλησα με το κατάστημα.σε 10μερες μου είπε.για bios update δεν χρειάζεται λέει όσο για τις μνήμες θα τις φτιάξει από το xmp και αν τις δει οκ.χειροκινητα δεν τις κάνει γιατί είναι χρονοβόρο.τροφοδοτικο παίρνει ATX όπως είδε και βάλαμε ένα Corsair. Οχι το corsair και ΌΧΙ ΑΤΧ τροφοδοτικό γιατί μετά ΔΕΝ μπαίνει κάρτα γραφικών αξιώσεων , ενώ στο κουτί με τα καλώδια θα γίνεται χαμός. Κοίτα διαφορά. Κάστε να βρω screen. Με ATX .... με SFX Το SFX αφήνει πέρα από το να τοποθετηθούν μεγάλες κάρτες και καλύτερο cable managment . Στο μπροστά μέρος του τροφοδοτικού, μεταξύ πρόσοψης και τροφοδοτικού έχει χώρο και για τα περισσευούμενα καλώδια. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από adtakhs 1
gtka4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, adtakhs είπε Οχι το corsair και ΌΧΙ ΑΤΧ τροφοδοτικό γιατί μετά ΔΕΝ μπαίνει κάρτα γραφικών αξιώσεων , ενώ στο κουτί με τα καλώδια θα γίνεται χαμός. Κοίτα διαφορά. Κάστε να βρω screen. Με ATX .... με SFX Το SFX αφήνει πέρα από το να τοποθετηθούν μεγάλες κάρτες και καλύτερο cable managment . Στο μπροστά μέρος του τροφοδοτικού, μεταξύ πρόσοψης και τροφοδοτικού έχει χώρο και για τα περισσευούμενα καλώδια. Θα τους το εξηγήσω.περα από αυτό είναι κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω;
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, gtka4 είπε Θα τους το εξηγήσω.περα από αυτό είναι κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω; Όχι. Απλά αν σου πουν πως έχουν κάποιο άλλο SFX θα τους πεις πως θές από 450watt και επάνω επωνυμο και με πιστοποίηση 80 PLUS BRONZE και επάνω. Αυτά. 😃 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα