Nik1239 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, adtakhs είπε https://www.digital-master.gr/el-gr/basket.aspx Αν πάρεις από εκεί , ζήτησέ τους να το στήσουν, είναι δωρεάν , καθώς και να σου δώσουν δωρεάν τα WINDOWS 10 Δες το αρχικό project του. Φυσικά και μπορεί να βάλει οικονομικότερους SSD ή NVME . Το ξέρω αλλά το λέω και για τον ίδιο που θέλει το pc ότι πέρα του ssd για το λειτουργικό και τις εφαρμογές δεν χρειάζεται άλλον ssd το λέω για να κατέβει το κόστος δεν θέλω να παρεξηγηθω
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Το ξέρω αλλά το λέω και για τον ίδιο που θέλει το pc ότι πέρα του ssd για το λειτουργικό και τις εφαρμογές δεν χρειάζεται άλλον ssd το λέω για να κατέβει το κόστος δεν θέλω να παρεξηγηθω Χρειάζεται και αποθήκη. Είτε πάει σε 1TB σκληρό που εγώ αυτό θα έκανα κρατώντας έναν NVME είτε πάει σε διπλό NVME SSD για ταχύτητα. Εξάλλου ο 240άρης NVME δεν χωράει και πάρα πολλά σε εφαρμογές.
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, adtakhs είπε https://www.digital-master.gr/el-gr/basket.aspx Αν πάρεις από εκεί , ζήτησέ τους να το στήσουν, είναι δωρεάν , καθώς και να σου δώσουν δωρεάν τα WINDOWS 10 Δες το αρχικό project του. Φυσικά και μπορεί να βάλει οικονομικότερους SSD ή NVME . Με έπιασες φίλε adtakhs.θα προσαρμόσω λίγο τα αποθηκευτικά προς τα κάτω μόνο.
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, gtka4 είπε Κατάστημα; Δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα αν στο μέλλον θες να παίζεις παιχνίδια και για αυτό θες να βάλεις κάρτα γραφικών . Απάντησέ μου σε παρακαλώ. Να δω και από πλευράς τροφοδοτικού τι θα χρειαστείς , ανάλογα τις απαιτήσεις σου . Μόλις τώρα, gtka4 είπε Με έπιασες φίλε adtakhs.θα προσαρμόσω λίγο τα αποθηκευτικά προς τα κάτω μόνο. Θα σου τα φτιάξω και αυτά. Πες μου μόνο το παραπάνω να σου βγάλω τελική σύνθεση.
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα αν στο μέλλον θες να παίζεις παιχνίδια και για αυτό θες να βάλεις κάρτα γραφικών . Απάντησέ μου σε παρακαλώ. Να δω και από πλευράς τροφοδοτικού τι θα χρειαστείς , ανάλογα τις απαιτήσεις σου . Όχι δεν υπάρχει περίπτωση.ο μικρός έχει το ps4 και το κινητό.το ίδιο και η μικρή.την ήθελα μόνο στην περίπτωση που δεν μπορεί να τραβήξει το σύστημα.λεω εγώ.
bolzor Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, adtakhs είπε Η διαφορά των συστημάτων που σου παραθέτω σε επεξεργαστική ισχύ είναι τεράστια σε σχέση με αυτό που κοιτάς. Σε τέτοια μικρά budget κοίταξε να πάρεις από όπου και αν την βρεις την μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ . Το μόνο που έχω κάνει έκπτωση είναι η αποθήκη ή η μνήμη . Αλλά προστίθεται αργότερα ... πχ ένα Ντιμ μνήμης. Εξαπυρηνος επεξεργαστής & Rx570 κάρτα γραφικών παρέα με 8gb DDR4 3200 και 480gb SSS + seasonic τροφοδοτικό, θεωρώ κορυφαίο συνδυασμό στα χρήματα αυτά . Η RX 570 πρέπει να έχει 5 πλαίσια απόδοση από την ενσωματωμένη, ενώ ο επεξεργαστής έχει διπλάσια ... +1 sth protash auth edw tou filou, idika gia thn xrhsh pou 8es na kaneis , kai oxi den uparxei kanenas logos gia tetia MOBO me thn xrhsh pou 8a kaneis , alla edw o filos exei proteinei mia polu kalh lush kai sou exei valei mesa sto susthma kai karta grafikwn(polu vasiko) etsi wste ean gia opoiondipote logo 8es na anoi3eis kapoio game , na boreis! kai pali bravo gia authn thn protash. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από bolzor
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ορίστε τελικό. Με 1TB σκληρό όπου θα βάζεις, φωτογραφίες, βίντεο, ταινίες , έγγραφα κ.λ.π. 240 NVME ταχύτατο για εφαρμογές και λειτουργικό. Έχω προσθέσει και μια 120mm ψύκτρα απόλυτα VFM για να έχεις χαμηλό θόρυβο και θερμοκρασίες. Το τροφοδοτικό το κράτησα ώστε αν θες να το κάνεις παιχνιδομηχανή να μπορείς να βάλεις έως και μια GTX 1660 SUPER ή κάποια μελλοντικά αντίστοιχη. Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι άλλο. Ορίστε το λιλιπούτιο σύστημά σου. η μητρική σου δίνει αυτά Τρέχει και 4K @ 60hz από το HDMI , ενώ έχεις και display port , έξοδο οπτικής ήχου , bluetooth, wifi, lan , usb 3,1 gen 2 type C κ.λ.π. PCI-E X16 V3.0 για μελλοντική κάρτα γραφικών. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από adtakhs 2
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, adtakhs είπε Να το δώσω τελειώσαμε;από 400 που έλεγα έφτασα 500.εν μέσο κρίσης.με βλέπω να κοιμάμαι στο δρόμο.
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gtka4 είπε Να το δώσω τελειώσαμε;από 400 που έλεγα έφτασα 500.εν μέσο κρίσης.με βλέπω να κοιμάμαι στο δρόμο. Νομίζω πως είναι υπερπλήρες. Αν βέβαια θες να μειώσεις το κόστος βγάλε την ψύκτρα . Μελλοντικά αν δεις πως κάνει θόρυβο , προσθέτεις ... αν ξέρεις πως να το βγάλεις . Εγώ θα το έπαιρνα έτσι . Να ξέρεις επίσης πως όλο το σύστημα σου θα καταναλώνει μόλις 25Watt σε ηρεμία (downloading) και έως και 75watt όταν το πιέζεις φουλ σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ταυτόχρονα. Τέλος πες τους να σου περάσουν το τελευταίο bios και να σου ρυθμίσουν τις μνήμες να τρέχουν στα 3200Mhz (XMP profiles) . Αααα και κάτι ακόμα. Αν η γυναίκα θέλει υπάρχει και σε λευκό ... https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Mini Tower|Raijintek METIS PLUS Mini-ITX case - white Window (0R200061)/Brands/dd141db6-bafc-464c-983b-12757f70fd5d Ξέρω τι σημαίνει γυναίκα για αυτό το λέω. 😀 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από adtakhs
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, adtakhs είπε Νομίζω πως είναι υπερπλήρες. Αν βέβαια θες να μειώσεις το κόστος βγάλε την ψύκτρα . Μελλοντικά αν δεις πως κάνει θόρυβο , προσθέτεις ... αν ξέρεις πως να το βγάλεις . Εγώ θα το έπαιρνα έτσι . Να ξέρεις επείσης πως όλο το σύστημα σου θα καταναλώνει 25Watt σε ηρεμία (downloading) και έως και 75watt όταν το πιέζεις φουλ σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ταυτόχρονα. Τέλος πες τους να σου περάσουν το τελευταίο bios και να σου ρυθμίσουν τις μνήμες να τρέχουν στα 3200Mhz (XMP profiles) . Σε ευχαριστώ πολύ adtakhs για τον χρόνο σου και όλους εδώ μέσα για τις συμβουλές. 1
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, gtka4 είπε Σε ευχαριστώ πολύ adtakhs για τον χρόνο σου και όλους εδώ μέσα για τις συμβουλές. Καλές αγορές. Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό από το εργαλείο !
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Καλές αγορές. Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό από το εργαλείο ! Όταν το παραλάβω.σε κανα μήνα με τόσες καθυστερήσεις που υπάρχουν 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 @adtakhs μας εβαλες σε εξοδα. Μονο και μονο για το ωραιο μικρο κουτακι.
xaralas Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 ΦΙλε @adtakhs φοβερη ιδεα! Καλα ποσοι το παραγγειλατε και το βγαζει μη διαθεσιμο το κουτι στο digital master; 😝 Υπαρχει καποια αλλη προταση σε παρομοιο κουτι;
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, xaralas είπε ΦΙλε @adtakhs φοβερη ιδεα! Καλα ποσοι το παραγγειλατε και το βγαζει μη διαθεσιμο το κουτι στο digital master; 😝 Υπαρχει καποια αλλη προταση σε παρομοιο κουτι; To έχει και το Visionstudio.gr 32 λεπτά πριν, xaralas είπε ΦΙλε @adtakhs φοβερη ιδεα! Καλα ποσοι το παραγγειλατε και το βγαζει μη διαθεσιμο το κουτι στο digital master; 😝 Υπαρχει καποια αλλη προταση σε παρομοιο κουτι; Σε λίγο πιο μεγάλο μέγεθος ναι https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Mini Tower|BitFenix Prodigy Mini ITX Case - Black (BFC-PRO-300-KKXSK-RP)/Brands/2d51441e-362f-47c7-bafa-8ac140ded118 https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Mini Tower|Phanteks Enthoo Evolv ITX Mini-ITX case- TG- RGB LED - schwa/Brands/465bc7fd-0a3c-4b67-b961-48f451ffd4c7 https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Mini Tower|Raijintek Ophion EVO Mini-ITX case- Tempered Glass - black ( Δεν είναι τόσο μικρά πάντως. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από adtakhs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα