sofita82 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 καλησπέρα και χρόνια σας πολλά! έχω μια ερώτηση η οποία αφορά το κινητό iphone 5s του αδερφού μου ! Το έχει πολύ καιρό αλλά δεν το έχει συνδέσει ποτέ στο itunes στο λαπτοπ, για να πάρει ένα αντίγραφο στο. υπολογιστή του! όταν αποφάσισα να του συνδέσω το κινητό με το λαπτοπ στο itunes εντόπισε την συσκευή όλα καλά αλλά γράφει Καλώς ήλθατε στο νέο iphone σας!!!!! τι πρέπει να κάνω αν προχωρήσει η διαδικασία θα χάσει όλα όσα έχει στο iphone ? δε ξέρω τι να κάνω καμία ιδέα;;;; αυτός όλα αυτά που έχει πως θα τα αποθηκεύσει μη τυχόν και χαθούν;
asmilon Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δεν ειναι κατι τραγικο, πατας ΟΚ και ρυθμισεις το iPhone ως νεα συσκευη. Δε θα χασεις κατι.
sofita82 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 59 λεπτά πριν, asmilon είπε Δεν ειναι κατι τραγικο, πατας ΟΚ και ρυθμισεις το iPhone ως νεα συσκευη. Δε θα χασεις κατι. Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση ! δηλαδή θα μου σώσει το κινητό ως έχει; να το προχωρήσω κανονικά δηλαδή ;
sofita82 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 η διαδικασία έγινε μια χαρά δεν έπαθε κάτι το κινητό όντως!! Ήθελα να ρωτήσω όμως πως θα δω τία φωτογραφίες μου που είναι αποθηκευμένες στο icloud? στον υπολογιστή βλέπω μόνο αυτές που είναι εκτός icloud !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα