Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε επείγον κατάσταση, σε μια λάθος στιγμή και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το διαγραφή και σβήστηκαν όλες οι κλήσεις μου που είχα στο κινητό. Θέλω να τις επαναφέρω γιατί ψάχνω κάποια τηλέφωνα εταιρειών από παλιά που δεν είχα αποθηκεύσει. Είδα παρόμοια ερώτηση ξανά στο site και απαντήσατε ότι μπορεί να υπάρχει λύση κατεβάζοντας το dr.fone. To κατέβασα στον υπολογιστή και ένωσα το τηλεφωνο με usb. Στην αρχή έδειχνε να πηγαίνει καλά, συνδέθηκε με το κινητο , μετα κάπου κόλλησε, και τίποτα... Απογοητεύτηκα. Στις απαντήσεις λέτε πως αν είναι συγχρονισμένο με το gmail σώζονται... Εγω το έχω συγχρονισμένο, αλλά δεν ξέρω πως να ενεργήσω.. Απαντήστε παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι! Ξέχασα να αναφέρω κάτι. Ενώ πήγαινε μια χαρά με τα βήματα σχεδόν στο τέλος να τελιώσει με την φόρτιση στο 100%, κόλλησε... ίσως παίζει ρόλο ότι δεν έχω αρκετή μνήμη στο κινητό και δεν χωράει αυτα που θα επαναφερει Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα