asdfnikos Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Πρέπει να ενεργοποιήσεις την έγκριση συναλλαγών στην κάρτα σου μέσω sms γιατί αλλιώς δεν θα σε έρθει ποτέ το sms για να προχωρήσεις στην πληρωμή 1
aghahowa Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μολις εκανα top up απο εθνικη σε revolut αρα κατι δεν εχεις ενεργοποιησει οπως λενε και οι περισσοτεροι. Στο τηλεφωνικο κεντρο της εθνικης βγαινει τηλεφωνητης που σου λεει θα σε καλεσουν συντομα. Εμενα με καλεσαν 1,5 μερα μετα. 1
geomalliv Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια σας το θέμα μου λύθηκε τελικά έπρεπε να γίνει τηλεφωνικά η ενεργοποίηση της κάρτας για μελλοντικές ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω otp 1
makis855 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω χτες μετεφερα ενα μικρο ποσο ωστε να κλεισει ο λογαριασμος της εθνικης χωρις κανενα προβλημα, αμεσα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από makis855 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Να ρωτήσω εγω .....για top up δεν πρέπει το όνομα να είναι ίδιο και στην ρεβο και στην κάρτα;Πως έγινε topup απο κάρτα που ήταν στο όνομα του πατέρα του;
kakofonixx Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Να ρωτήσω εγω .....για top up δεν πρέπει το όνομα να είναι ίδιο και στην ρεβο και στην κάρτα;Πως έγινε topup απο κάρτα που ήταν στο όνομα του πατέρα του; Όχι δεν είναι απαραίτητο στην κάρτα που χρεώνεται, το topup εμφανίζεται όπως μια αγορά σε κατάστημα άρα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε κάτοχο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα