insomiaistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Τελικά δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξες thread εδώ... Θα μου πεις μετά γιατί απαντάω ...
Dimi Arap Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, insomiaistas είπε Τελικά δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξες thread εδώ... Θα μου πεις μετά γιατί απαντάω ... Ρε φίλε εισαι σοβαρος???Δλδ πρέπει να κάνω το δικό σου???Το σκέφτηκα και δεν θέλω ασυρματο...Δεν κατάλαβα το ζόρι σ.. 1
insomiaistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Dimi Arap είπε Ρε φίλε εισαι σοβαρος???Δλδ πρέπει να κάνω το δικό σου???Το σκέφτηκα και δεν θέλω ασυρματο...Δεν κατάλαβα το ζόρι σ.. σημασια εχει οτι πηρες ποντικι και mousepad απο την λιστα που εβαλες μπορει και οχι... προχωραμε
200stistrofi Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενσυρματο ποντικι ειναι σαν αλυσιδα στο ποδι. Kαταλαβαινω οτι η γνωμη του γνωστου σου ειναι σημαντικη, ειναι προφανες. Το θεμα ειναι γιατι ρωτας την δικη μας? Mouse αυτη την στιγμη το gpro της logitech ειναι ισως το πιο vfm ασυρματο. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από 200stistrofi
mp44christos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 3 hours ago, Dimi Arap said: Ρε φίλε εισαι σοβαρος???Δλδ πρέπει να κάνω το δικό σου???Το σκέφτηκα και δεν θέλω ασυρματο...Δεν κατάλαβα το ζόρι σ.. Ζητησες την γνωμη μας. Αν δεν ειναι οικονομικό το θεμα κάνεις βλακεία που τα τσιγκουνευεσε. Απλος την επομενη φορα αν δεν εισε διατεθειμένος να μας ακούσεις μην σπαταλάς το χρονο μας.
200stistrofi Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Παμε στα σοβαρα τωρα, εγω περιμενω μπας και βρω καμια ευκαιρια με το gpro. Σκεφτομουν σαν πιο φτηνη εναλλακτικη το g703 αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι σε αρκετους εχει βγαλει προβλημα η ροδελα αν θυμαμαι καλα. Το εχει κανεις, να πει καμια γνωμη? (μονο για logitech ενδιαφερομαι οχι αλλη μαρκα)
insomiaistas Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, 200stistrofi είπε Παμε στα σοβαρα τωρα, εγω περιμενω μπας και βρω καμια ευκαιρια με το gpro. Σκεφτομουν σαν πιο φτηνη εναλλακτικη το g703 αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι σε αρκετους εχει βγαλει προβλημα η ροδελα αν θυμαμαι καλα. Το εχει κανεις, να πει καμια γνωμη? (μονο για logitech ενδιαφερομαι οχι αλλη μαρκα) Εγώ έχω g703 . Πάρτο άφοβα . Επίσης το RMA της Logitech είναι άψογο ,κάνουν αντικατάσταση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Επίσης μη ξεχνάς ότι αυτά τα ποντίκια είναι πασίγνωστα , λογικά έχουν πουληθεί εκατομμύρια από αυτά οπότε είναι λογικά να βρεις πάρα πολλά αρνητικά στο ίντερνετ. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από insomiaistas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα