funkopop Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα Καραντίνα λοιπόν και λέω μιας και το ps3 κάθεται δεν παίζω λίγο sports champion; Συνδέω την κάμερα κομπλέ, συνδέω το move controller αναβόσβηνε το φωτάκι και δεν έκανε σύνδεση με το ps3. Το δοκιμάζω στο ps4 , δουλεύει κανονικότατα. Το ξαναδοκιμάζω στο ps3, πατάω reset (στο πίσω μέρος του move), κλικάρω το κουμπί ps και ανοίγει το ps4 γιατί συνδέθηκε εκεί... Τι να κάνω να παίξει στο ps3 όπως έπαιζε μια ζωή ;! Μου έχει φάει την ψυχή😩😂 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από funkopop
funkopop Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, str1979 είπε Συνδεσε το με καλώδιο πρώτα στο ps3 Δοκίμασα δεν συνδέεται🤷🏼♀️ Αναβοσβήνει το φωτάκι και δεν κάνει σύνδεση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
str1979 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Αποσυνδεεις το move controller. Από την συσκευη Κρατάς το reset για μερικά πατημένο Ξανά συνδεεις το move με καλώδιο στο ps3 και πατάς το κεντρικό ps κουμπί Αν δεν συνδεθεί τότε δοκίμασε άλλο καλώδιο usb και την άλλη θύρα usb μήπως κ έχουν προβλήμα
funkopop Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, str1979 είπε Αποσυνδεεις το move controller. Από την συσκευη Κρατάς το reset για μερικά πατημένο Ξανά συνδεεις το move με καλώδιο στο ps3 και πατάς το κεντρικό ps κουμπί Αν δεν συνδεθεί τότε δοκίμασε άλλο καλώδιο usb και την άλλη θύρα usb μήπως κ έχουν προβλήμα Το έχω δοκιμάσει, δεν συνδέεται 😩
funkopop Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Βγάζει το συγκεκριμένο error :80121601 Με μια αναζήτηση που έκανα δεν βρίσκω λύση. Θα βοηθήσει αν κάνω update στο τελευταίο firmware; Έχω το 4.85
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Σύνδεσε την κάμερα στο ps3 καλιμπραρισε το move από τις ρυθμίσεις
funkopop Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Σύνδεσε την κάμερα στο ps3 καλιμπραρισε το move από τις ρυθμίσεις Δοκίμασα,βγάζει το error που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.
htaccess Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, funkopop είπε Το ξαναδοκιμάζω στο ps3, πατάω reset (στο πίσω μέρος του move), κλικάρω το κουμπί ps και ανοίγει το ps4 γιατί συνδέθηκε εκεί... Τι να κάνω να παίξει στο ps3 όπως έπαιζε μια ζωή ;! Μου έχει φάει την ψυχή😩😂 Αποσύνδεσε το ps4.... κλείστο... βγάλε το από την πρίζα... προφανώς προλαβαίνει και συνδέεται σε αυτό (ps4) και γι` αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις pairing στο ps3. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από htaccess
funkopop Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 39 λεπτά πριν, htaccess είπε Αποσύνδεσε το ps4.... κλείστο... βγάλε το από την πρίζα... προφανώς προλαβαίνει και συνδέεται σε αυτό (ps4) και γι` αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις pairing στο ps3. Το δοκίμασα και αυτό, δεν το διαβάζει μου βγάζει error. Δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει.
htaccess Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, funkopop είπε Το δοκίμασα και αυτό, δεν το διαβάζει μου βγάζει error. Δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει. Το έκανες reset, δες ολόκληρο το παρακάτω βίντεο Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από htaccess
funkopop Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, htaccess είπε Το έκανες reset, δες ολόκληρο το παρακάτω βίντεο ναι είδα πολλά βιντεάκια και τα δοκίμασα όλα αυτά με reset κλπ αλλά δεν λέει να συγχρονιστεί με τίποτα.
htaccess Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, funkopop είπε ναι είδα πολλά βιντεάκια και τα δοκίμασα όλα αυτά με reset κλπ αλλά δεν λέει να συγχρονιστεί με τίποτα. Θα σου έλεγα ότι η βλάβη είναι στο bluetooth board, άλλα με το καλώδιο έπρεπε να σου λειτουργεί, υπόψη ότι τα usb καλώδια, μπορεί να μοιάζουν.... άλλα δεν είναι ίδια. Μία από τις διαφορές που μπορεί να έχουν. Ferrite core . Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από htaccess 1
funkopop Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, htaccess είπε Θα σου έλεγα ότι η βλάβη είναι στο bluetooth board, άλλα με το καλώδιο έπρεπε να σου λειτουργεί, υπόψη ότι τα usb καλώδια, μπορεί να μοιάζουν.... άλλα δεν είναι ίδια. Μία από τις διαφορές που μπορεί να έχουν. Ferrite core . Τα κανονικά τηλεχειριστήρια δουλεύουν με το καλώδιο, χωρίς όχι🤔 Τα buzz τα ασύρματα παίζουν κομπλέ,τα ενσύρματα επίσης. Η κάμερα παίζει κομπλέ και αυτή. Άρα;
htaccess Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, funkopop είπε Τα κανονικά τηλεχειριστήρια δουλεύουν με το καλώδιο, χωρίς όχι🤔 Τα buzz τα ασύρματα παίζουν κομπλέ,τα ενσύρματα επίσης. Η κάμερα παίζει κομπλέ και αυτή. Άρα; Αν δεν κάνω λάθος... υπάρχει ένα "ταβάνι", ένα όριο συσκευών οι οποίες μπορούν να είναι (bt) paired πάνω στο ps3, πιθανολογώ ότι έχεις φτάσει σ` αυτό το όριο και θα πρέπει να διαγράψεις έστω μία paired συσκευή για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το "χειριστήριο". Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από htaccess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα