tyxeros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Σε ΑΤΜ eurobank μου έχουν τύχει οι εξής περιπτώσεις. 1)Το χαρτονόμισμα ήταν τσακισμένο και μου γύρισε πίσω. 2)Έβαλα κάποια 50αρικα και το μηχάνημα μου έβγαλε μήνυμα ότι βρεθήκαν κάποια ύποπτα χαρτονομίσματα και μου έδινε 2 επιλογές. Να ακυρώσω την συναλλαγή και να μου παρακρατήσει τα ύποπτα χαρτονομίσματα (δεν ξέρω τι θα γινόντουσαν) ή θα προχωρούσα κανονικά με την κατάθεση όλων των χαρτονομισμάτων θα πιστωνόντουσαν όλα στον λογαριασμό και αν στον ελενχο βρισκόντουσαν πλαστά, θα αφαιρούνταν αυτόματα, το οποίο και επέλεξα τελικά και πήγαν όλα καλά.
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε 2 50ρικα, 2 20ρικα έβαλα, δεν έχει να κάνει με το χαρτονόμισμα, αλλά όπως γράφτηκε με το αν το ΑΤΜ έχει πρόβλημα. Για την ιστορία το ποσό πιστωθηκε σήμερα Γενικη απαντηση ηταν, δε μιλουσα για τη περιπτωση σου. Επειδη κανω συχνα καταθεσεις ξερω οτι στα 5ευρα και τα 10ευρα κανει πιο πολυ ωρα το μηχανημα να τα διαβασει. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από TRILOBYTER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα