Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να κανει καταθεση σε 5€ η σε 10€. σε συνδυασμο με το οτι τα κρατησε το μηχανημα κατι μου μυριζει...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xsterg είπε

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να κανει καταθεση σε 5€ η σε 10€. σε συνδυασμο με το οτι τα κρατησε το μηχανημα κατι μου μυριζει...

εχεις παει ποτε σε takeaway καφε πχ να δεις τι πεντοευρο και δεκαευρο μαζευουν ... ε καπως πρεπει να τα καταθεσουν κι αυτοι, τι να τα κανουν, ατελειωτο ταμειο για ρεστα?

• Like 2
Δημοσ.

Εχω καταθεσει πολλες φορες και 5ευρα, δεν ειχα θεμα.

Επειδη κανω συχνα καταθεσεις σε ΑΤΜ, δυο προβληματα εχω εντοπισει:

1) Αν ειναι φθαρμενα τα χαρτονομισματα, παιζει να μην στα αναγνωρισει, να στα επιστρεψει κλπ. Οποτε προσεχω, να πηγαινω στο ΑΤΜ, με οσο το δυνατον λιγοτερο 'ταλαιπωρημενα' χαρτονομισματα. Να βοηθαμε κι εμεις την κατασταση, για να γλυτωνουμε μπελαδες..

2) Η 'ευαισθησια' του μηχανηματος, οι ρυθμισεις του. Μου χει τυχει ΑΤΜ, να του βαζω ολοκαινουρια κολαριστα 50ευρα, και να μην τα δεχεται. Δεν ξερω τι καταλαβε. Ή πχ μερικα ΑΤΜ ειναι αρκετα 'δυστροπα', και 'μπερδευονται' αν εχεις πολλα/μικτα/διαφορετικα χαρτονομισματα, 5,10, 20, 50 ευρω. Οποτε εκει, αν το ξερω το ΑΤΜ οτι ειναι 'περιεργο' ή βλεπω να μου τα επιστρεφει, τα βαζω λιγα-λιγα, ανα κατηγορια χαρτονομισματος, τα 20ευρα μαζι, τα 50ευρα ξεχωριστα, και ουτω καθεξης.

Δημοσ.

Ολα καλα.. Δευτερα πιστωθηκε ολόκληρο το ποσο τελικα χωρις να κανω καποια κίνηση. Ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις σας. Παρακαλω μπορει να κλειδωσει.

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, χθες έπαθα το ιδιο, επισκέφθηκα σήμερα το υποκατάστημα και ο υπάλληλος μου είπε πως βρήκαν τα χρήματα, πήρε τα στοιχεία μου και πως θα μου πιστωθούν ως το μεσημέρι. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Χρειάζεται να ξαναπάω; Λόγω δουλειάς είναι πολύ δύσκολο και απ το τηλέφωνο δεν έβγαλα άκρη. Καμια συμβουλή εμπειρικά; 

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Καλησπέρα, χθες έπαθα το ιδιο, επισκέφθηκα σήμερα το υποκατάστημα και ο υπάλληλος μου είπε πως βρήκαν τα χρήματα, πήρε τα στοιχεία μου και πως θα μου πιστωθούν ως το μεσημέρι. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Χρειάζεται να ξαναπάω; Λόγω δουλειάς είναι πολύ δύσκολο και απ το τηλέφωνο δεν έβγαλα άκρη. Καμια συμβουλή εμπειρικά; 

Ευχαριστώ πολύ

Λίγο υπομονή να κάνεις χρειάζεται, προφανώς δεν έκατσε κάποιος να κάνει όλες τις διαδικασίες (έλεγχο των χρημάτων σου και ενημέρωση του ATM/συστήματος για τα ευρήματα).

Το να ξαναπάς δεν νομίζω να επισπεύσει τη διαδικασία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι καλά και Δευτέρα να μπουν κανένα πρόβλημα, απλά με προβλημάτισε γιατί ο υπάλληλος μου είπε πως τα βρήκαν και πως θα γίνει η πίστωση μέσα στην μέρα. 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Ναι καλά και Δευτέρα να μπουν κανένα πρόβλημα, απλά με προβλημάτισε γιατί ο υπάλληλος μου είπε πως τα βρήκαν και πως θα γίνει η πίστωση μέσα στην μέρα. 

Ευχαριστώ! 

Προφανώς ήθελε να σε καθησυχάσει, σιγά μην σου έλεγε "δεν τα τσεκάραμε ακόμα, θα το κάνουμε όποτε αδειάσουμε".

Δημοσ.

Ok τότε, τα βρήκαν και τα έλεγξαν, απλά δεν έχουν κάνει ακόμα τη διαδικασία που απαιτείται για να πιστωθούν στο λογαριασμό σου. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Οταν καταθετεις 10 ευρα και 5ευρα αν προσεξατε το μηχανημα κανει περισσοτερη ωρα να τα διαβασει, σαν να ζοριζεται.

Δημοσ.

Ότι χαρτονόμισμα και να ρίξεις είναι το ίδιο πράγμα. Μη εστιάζετε τσάμπα στην αξία του χαρτιού αλλά στην κατάσταση του (πόσο ταλαιπωρημένο, τσαλακωμένο είναι κλπ).

Δημοσ.

μου εχει τυχει αυτο. αλλα πηγα με ημερομηνια-ωρα. υπολοιπο που ειχα το συνολικο ποσο που ηθελα να βαλω μεσα. μου ειπαν το μεσημερι ανοιγουμε βγαζουμε ταμειο εισοδο-εξοδο χρηματων. βρισκουμε την διαφορά στα ποσά στο ατμ και θα σου πιστωθουν στον λογαριασμο σου κανονικα την επομενη εργάσιμη. αφου γινει ο ελεγχος στο ατμ φυσικα και οσα τους εχεις γραψει στην αιτηση-υπευθυνη δηλωση.  τα ατμ μια χαρα δεχονται καταθεσεις 5-10-15-20 κλπ. τα εσωτερικα μηχανηματα δεχονται και κερματα 1-2ευρω για καταθεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, TRILOBYTER said:

Οταν καταθετεις 10 ευρα και 5ευρα αν προσεξατε το μηχανημα κανει περισσοτερη ωρα να τα διαβασει, σαν να ζοριζεται.

2 50ρικα, 2 20ρικα έβαλα, δεν έχει να κάνει με το χαρτονόμισμα, αλλά όπως γράφτηκε με το αν το ΑΤΜ έχει πρόβλημα. 

Για την ιστορία το ποσό πιστωθηκε σήμερα

Επεξ/σία από Kostasspil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...