Προς το περιεχόμενο

Παρακρατηση χαρτονομισματων

giorgosmcmc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ειχα μια συναλλαγη αποψε απο ενα atm της εθνικης, εκανα μια ηλεκτρονικη καταθεση μεσω atm και καποια απο τα χαρτονομισματα μου συγκεκριμενα 5ευρα παρακρατηθηκαν στο μηχανημα χωρις λογο και αιτια ενω τα υπολοιπα σε 20αρικα μου τα πεταξε παλι εξω. Μου πεταει ενα μηνυμα στην οθονη το οποιο με προετρεπε να εποικηνωνησω με τη τραπεζα και πως τα χαρτονομισματα παρακρατηθηκαν χωρις λογο και αιτια, επειδη δεν εχω καμια διαθεση να περιμενω σε ουρες τραπεζων για τη γκαφα ενως atm, υπαρχει πιθανοτητα να δω τα χρηματα στο λογαριασμο μου απο Δευτερα που θα τα ελεγξουν ή να αρχισω να τα κλαιω απο τωρα?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Νομίζω δεν μπορείς να κανείς κατάθεση με 5ευρα (και ίσως και 10ευρα). Ίσως για αυτό να τα κράτησε. 

Το θεμα ειναι θα μου τα βαλουν οι ιδιοι ή θα πρεπει να κανω καποια διαδικασια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, giorgosmcmc said:

Το θεμα ειναι θα μου τα βαλουν οι ιδιοι ή θα πρεπει να κανω καποια διαδικασια.

Δε το ξέρω στα σίγουρα. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο το κατάστημα να τους πεις ότι εσυ ήσουν με τα πεντάευρα. Τα χαρτονομίσματα αυτά πέφτουν σε διαφορετικό σημείο του ΑΤΜ όποτε θα τα δουν αλλά ενδέχεται να μην ξέρουν ποιανού είναι. Αν πάλι τα κατέθεσες με φάκελο το πιθανότερο είναι ότι θα τα περάσουν μόλις τον ανοίξουν αλλά απ´οτι καταλαβαίνω δεν το έκανες με φάκελο 

Επεξ/σία από marmagia

4 λεπτά πριν, marmagia είπε

Νομίζω δεν μπορείς να κανείς κατάθεση με 5ευρα (και ίσως και 10ευρα). Ίσως για αυτό να τα κράτησε. 

Μια χαρά γίνεται κατάθεση 5 και 10 ευρώ.

Ισως να ήταν σε κακή κατάσταση και γιαυτό τα κράτησε. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πας οπωσδήποτε στο κατάστημα να τους αναφέρεις τι έγινε αν δεν τα δεις πιστωμενα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο των πλαστών. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29

Δύσκολο να τα δει πιστωμένα έτσι απλά και αυτόματα.

Τηέφωνο στο κεντρικό τηλ. της Εθνικής ή τώρα ή από Δευτέρα σε πρώτη φάση. Λογικά δε γλυτώνεις τη φυσική παρουσία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε τηλ το κατάστημα την δευτέρα το πρωί και θα λυθεί το θέμα. Δεν θα χρειαστεί να πας εκεί μου έχει συμβεί και μένα.

Επεξ/σία από gregory83
  • Like 1

1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

υπαρχει πιθανοτητα να δω τα χρηματα στο λογαριασμο μου απο Δευτερα που θα τα ελεγξουν ή να αρχισω να τα κλαιω απο τωρα?

Υπάρχει πιθανότητα αυτά που παρακρατήθηκαν να είναι πλαστά?

Πάντως δεν υπάρχει λόγος να τα κλάψεις από τώρα, εκτός και αν είσαι σίγουρος πως ήταν πλαστά.

Τα 5ευρα και τα 10ευρα λόγω μικρότερου μεγέθους και συνήθως λόγω πολυχρησίας είναι σε άσχημη κατάσταση και είναι πιο πιθανό να κολλήσουν μέσα σε ένα μηχάνημα .Αν δεν είναι πλαστα δεν χάνεις τίποτα ,απλά πάρε ένα τηλ στο κατάστημα και πες την ώρα που πηγές και το ποσό που σου παρακρατήθηκε τα υπόλοιπα τα κανονίζει το κατάστημα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...