giorgosmcmc Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ειχα μια συναλλαγη αποψε απο ενα atm της εθνικης, εκανα μια ηλεκτρονικη καταθεση μεσω atm και καποια απο τα χαρτονομισματα μου συγκεκριμενα 5ευρα παρακρατηθηκαν στο μηχανημα χωρις λογο και αιτια ενω τα υπολοιπα σε 20αρικα μου τα πεταξε παλι εξω. Μου πεταει ενα μηνυμα στην οθονη το οποιο με προετρεπε να εποικηνωνησω με τη τραπεζα και πως τα χαρτονομισματα παρακρατηθηκαν χωρις λογο και αιτια, επειδη δεν εχω καμια διαθεση να περιμενω σε ουρες τραπεζων για τη γκαφα ενως atm, υπαρχει πιθανοτητα να δω τα χρηματα στο λογαριασμο μου απο Δευτερα που θα τα ελεγξουν ή να αρχισω να τα κλαιω απο τωρα? Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Νομίζω δεν μπορείς να κανείς κατάθεση με 5ευρα (και ίσως και 10ευρα). Ίσως για αυτό να τα κράτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Νομίζω δεν μπορείς να κανείς κατάθεση με 5ευρα (και ίσως και 10ευρα). Ίσως για αυτό να τα κράτησε. Το θεμα ειναι θα μου τα βαλουν οι ιδιοι ή θα πρεπει να κανω καποια διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, giorgosmcmc said: Το θεμα ειναι θα μου τα βαλουν οι ιδιοι ή θα πρεπει να κανω καποια διαδικασια. Δε το ξέρω στα σίγουρα. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο το κατάστημα να τους πεις ότι εσυ ήσουν με τα πεντάευρα. Τα χαρτονομίσματα αυτά πέφτουν σε διαφορετικό σημείο του ΑΤΜ όποτε θα τα δουν αλλά ενδέχεται να μην ξέρουν ποιανού είναι. Αν πάλι τα κατέθεσες με φάκελο το πιθανότερο είναι ότι θα τα περάσουν μόλις τον ανοίξουν αλλά απ´οτι καταλαβαίνω δεν το έκανες με φάκελο Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, marmagia είπε Νομίζω δεν μπορείς να κανείς κατάθεση με 5ευρα (και ίσως και 10ευρα). Ίσως για αυτό να τα κράτησε. Μια χαρά γίνεται κατάθεση 5 και 10 ευρώ. Ισως να ήταν σε κακή κατάσταση και γιαυτό τα κράτησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Έχω την εντύπωση ότι δεν γλιτώνεις επίσκεψη στο κατάστημα. Αν δεν τα δεις να πιστώνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μήπως τα είδε πλαστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Να πας οπωσδήποτε στο κατάστημα να τους αναφέρεις τι έγινε αν δεν τα δεις πιστωμενα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο των πλαστών. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Βασίλης_29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δύσκολο να τα δει πιστωμένα έτσι απλά και αυτόματα. Τηέφωνο στο κεντρικό τηλ. της Εθνικής ή τώρα ή από Δευτέρα σε πρώτη φάση. Λογικά δε γλυτώνεις τη φυσική παρουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάρε τηλ το κατάστημα την δευτέρα το πρωί και θα λυθεί το θέμα. Δεν θα χρειαστεί να πας εκεί μου έχει συμβεί και μένα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από gregory83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Συμβαινει ενιοτε. Καλεις το υποκαταστημα του ΑΤΜ την αμεσως επομενη συντομοτερη εργασιμη και λυνεται το θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisaudi Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μου έχει τυχει αν ειναι σκισμενα κ τσαλακωμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε υπαρχει πιθανοτητα να δω τα χρηματα στο λογαριασμο μου απο Δευτερα που θα τα ελεγξουν ή να αρχισω να τα κλαιω απο τωρα? Υπάρχει πιθανότητα αυτά που παρακρατήθηκαν να είναι πλαστά? Πάντως δεν υπάρχει λόγος να τα κλάψεις από τώρα, εκτός και αν είσαι σίγουρος πως ήταν πλαστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosk1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Τα 5ευρα και τα 10ευρα λόγω μικρότερου μεγέθους και συνήθως λόγω πολυχρησίας είναι σε άσχημη κατάσταση και είναι πιο πιθανό να κολλήσουν μέσα σε ένα μηχάνημα .Αν δεν είναι πλαστα δεν χάνεις τίποτα ,απλά πάρε ένα τηλ στο κατάστημα και πες την ώρα που πηγές και το ποσό που σου παρακρατήθηκε τα υπόλοιπα τα κανονίζει το κατάστημα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Αν δεν είναι πλαστά θα ελεγχθούν και θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου από Δευτέρα. Δεν χρειάζεται να πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα