Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε

Μην τσιμαπας ο φιλος  ειναι γνωστος για τισ ανατρεπτικές απόψεις του εδω μεσα

Ειμαι απο το 2012 εδω και ξερω μερικά nickname πως εκφράζουν διαρκώς ανατρεπτικές απόψεις. Κουβέντα να γίνεται, δεν έχουμε να χωρίσουμε τιποτα με τον καθε εναν εδω μεσα.  Ο καθε ενας καταγράφει τις αποψεις και τις εμπειρίες του. Η κάθε περίπτωση είναι εξειδικευμένη. Ο νόμος ορίζει πως ολες οι κοινόχρηστες δαπάνες πληρώνονται με βαση τα χιλιοστα.  Στην δική μου περίπτωση είχαμε αντικατάσταση και αναβάθμιση ολου του συστηματος. Ο TS άλλαξε μόνο το εξωτερικό στην πολυκατοικία του. Εγω θεωρώ πως καποια πράγματα οριζονται με βαση τους κανόνες καλής γειτονίας, άλλοι θέλουν να εφαρμόσουν το νόμο κατα το δοκούν. Γι΄ αυτό τον λόγο έκανα και αναφορα στην κατα κορον πολεοδομική παράβαση της τοποθετησης air condition στα μπαλκόνια.  Εκεί λοιπόν κανείς απο την πολυκατοικία δεν θέλει να κάνει χρήση του νόμου γιατί θεωρούν πως είναι μια παράβαση wini win για όλους. Το να τσακωθώ όμως για 3- 5 ευρώ διαφορά που μπορει να προκύψει από τα χιλιοστά του διαμερίσματος το θεωρώ γυφτιά. Ισως είμαι εγω ο λάθος. 

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@badbad

Μια και το γύρισες σε προσωπική επίθεση, μάθε πως αν είχα γείτονες σαν εσένα - δλδ που θεωρούν καλό γείτονα μόνο όποιον δέχεται αδιαμαρτύρητα ότι κουλαμάρα και να του σερβίρουν - θα τους είχα κόψει εγώ πρώτος την καλημέρα.

Τώρα μπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα τα επιχειρήματα του τύπου "η μπουτονιέρα συνδεσμολογικά δεν είναι κοινόχρηστη", δεν θα σου απαντήσω ξανά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

@badbad

Μια και το γύρισες σε προσωπική επίθεση, μάθε πως αν είχα γείτονες σαν εσένα - δλδ που θεωρούν καλό γείτονα μόνο όποιον δέχεται αδιαμαρτύρητα ότι κουλαμάρα και να του σερβίρουν - θα τους είχα κόψει εγώ πρώτος την καλημέρα.

Τώρα μπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα τα επιχειρήματα του τύπου "η μπουτονιέρα συνδεσμολογικά δεν είναι κοινόχρηστη", δεν θα σου απαντήσω ξανά.

Μιας και το νήμα έχει εξαντληθεί και κατα δηλωση του ο ts έχει πάρει τις απαντήσεις του, έχεις δυνατότητα να το βγάλεις και αυτό off topic  όπως έχεις κάνει και στο παρελθόν και με πολλά άλλα νήματα. Τις προσωπικές επιθέσεις τις ξεκίνησες εσυ με χαρακτηρισμούς περί δυσκολία κατανόησης. Ευτυχώς και για τους δυο μας λοιπόν μας χωρίζει η απόσταση Αθήνα -Πάτρα και έτσι δεν θα έχουμε ποτέ την δυνατότητα να γειτνιάσουμε. Γ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, badbad είπε

Το να τσακωθώ όμως για 3- 5 ευρώ διαφορά που μπορει να προκύψει από τα χιλιοστά του διαμερίσματος το θεωρώ γυφτιά. Ισως είμαι εγω ο λάθος. 

Δεν είναι γυφτιά και δεν θα τσακωθείς. Τονίζεις την έντονη διαφωνία σου, ζητάς να αποκατασταθεί ο ορθός τρόπος χρέωσης και αν δεν βγάζεις άκρη πληρώνεις αυτό που οφείλεις ΚΥΡΙΟΣ αλλά έχοντας καταστήσει σαφές, ότι δεν είσαι και μ... Από 3-5 ευρώ ξεκινάνε, το θέμα λοιπόν είναι να μην αφήσεις να γίνει στραβά η αρχή.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mechpanos είπε

Δεν είναι γυφτιά και δεν θα τσακωθείς. Τονίζεις την έντονη διαφωνία σου, ζητάς να αποκατασταθεί ο ορθός τρόπος χρέωσης και αν δεν βγάζεις άκρη πληρώνεις αυτό που οφείλεις ΚΥΡΙΟΣ αλλά έχοντας καταστήσει σαφές, ότι δεν είσαι και μ... Από 3-5 ευρώ ξεκινάνε, το θέμα λοιπόν είναι να μην αφήσεις να γίνει στραβά η αρχή.

Αυτό ακριβώς στα bold είναι το θέμα μας εδώ, άλλο που ο συμφορουμίτης κάνει το παν για να εκτροχιάσει τη συζήτηση.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην πολυκατοικία μου και τα 4 θυροτηλέφωνα των 4 διαμερισμάτων έχουν πρόβλημα. Ίσως η βλάβη είναι κεντρική, αλλά για σιγουριά χρειάζεται επίσκεψη από τεχνικό. Και τα 4 διαμερίσματα είναι μισθωμένα με ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος. Η δαπάνη για την επίσκεψη και επισκευή της βλάβης ποιον βαραίνει;

Επεξ/σία από Cygnus
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Cygnus είπε

Στην πολυκατοικία μου και τα 4 θυροτηλέφωνα των 4 διαμερισμάτων έχουν πρόβλημα. Ίσως η βλάβη είναι κεντρική, αλλά για σιγουριά χρειάζεται επίσκεψη από τεχνικό. Και τα 4 διαμερίσματα είναι μισθωμένα με ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος. Η δαπάνη για την επίσκεψη και επισκευή της βλάβης ποιον βαραίνει;

Αν η ζημιά οφείλεται σε φυσιολογική φθορά, τότε ο ιδιοκτήτης.

Εκτός βέβαια και αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό στα μισθωτήρια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cygnus είπε

Ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη, δεν τίθεται θέμα. Μόνο δαπάνες συντήρησης-λειτουργίας, βαραίνουν τον ενοικιαστή (λ.χ. ετήσια συντ/ση λέβητα, συντ/ση ασανσέρ κλπ).
Βλάβες και έκτακτες εργασίες συντ/σης που αφορούν την υποδομή του κτίσματος βαραίνουν τον ιδιοκτήτη (λχ. καμμένο μοτέρ πιεστικού, καμμένος καυστήρας, πτώση κεραίας τηλεόρασης από αέρα και αντικατάσταση με νέα, σπάσιμο τζαμαρίας εισόδου και αντικατάσταση με νέα, κλπ)...

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δηλαδή συγγνώμη, εγώ που μένω σε πολυκατοικία του 67 και ξαφνικά αποφάσισαν ότι θέλουν θυροτηλεόραση με κόστος 200ε ανα διαμέρισμα είμαι υποχρεωμένος να τα πληρώσω ή αλλιώς να μου αφαιρέσουν το υπάρχον λειτουργικό κουδούνι?

Λες και έχω 200ε για πέταμα, για να βλέπουν οι άλλοι ποιος μπαινοβγαίνει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nestor31 είπε

Δηλαδή συγγνώμη, εγώ που μένω σε πολυκατοικία του 67 και ξαφνικά αποφάσισαν ότι θέλουν θυροτηλεόραση με κόστος 200ε ανα διαμέρισμα είμαι υποχρεωμένος να τα πληρώσω ή αλλιώς να μου αφαιρέσουν το υπάρχον λειτουργικό κουδούνι?

Είσαι ενοικιαστης η ιδιοκτήτης ?

Η πλειοψηφία αποφάσιζει !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιδιοκτήτης. Δεν εχω κάποιο δικαίωμα να κρατήσω το υπάρχον συστημα εφοσον δεν εχει βλαβη?

Και η πλάκα είναι οτι ο διαχειρηστης εχει μονο μια γκαρσονιερα 20τμ, βγάζει εξουσιοδοτήσεις απο ιδιοκτήτες που δεν ασχολουνται και πρακτικά αποφασίζει μονος του!

Και φυσικα δεν ήθελε να βγουν ανα διαμέρισμα τα έξοδα, αλλά κατα τη κοινη πρακτικη που περιγράφεται πιο πανω.

Επεξ/σία από nestor31
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nestor31 είπε

Ιδιοκτήτης. Δεν εχω κάποιο δικαίωμα να κρατήσω το υπάρχον συστημα εφοσον δεν εχει βλαβη?

Και η πλάκα είναι οτι ο διαχειρηστης εχει μονο μια γκαρσονιερα 20τμ, βγάζει εξουσιοδοτήσεις απο ιδιοκτήτες που δεν ασχολουνται και πρακτικά αποφασίζει μονος του!

Για πόσα διαμερίσματα, μιλάμε ?

Πόσοι λένε ναι και πόσοι όχι ?

Δεν ασχολούνται αλλά θα πληρώσουν !

Δεν έχει σχέση το υπάρχον σύστημα αφού η πλειοψηφία αποφάσισε αλλιώς.

Δημοσ.

Πρέπει να έχει το 75% των χιλιοστών που απαιτείται.

Αν ξέρετε, η καλωδίωση είναι στα κοινόχρηστα έξοδα ή στα ανα διαμέρισμα (στα έξοδα οθόνης)?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nestor31 είπε

Σε λιγο θα σου ζητησουν να βαψετε κιολας ( αν δεν το εχετε κανει απο το 67). Φυγε απο εκει οσο προλαβαινεις! 

PS: Friday i m in love 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Σε λιγο θα σου ζητησουν να βαψετε κιολας ( αν δεν το εχετε κανει απο το 67). Φυγε απο εκει οσο προλαβαινεις! 

PS: Friday i m in love 

Ιδιοκτήτης είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...