Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Και εσύ είσαι αυτός που λειτουργεί μονίμως κακοπροαίρετα, με εμπάθεια και κακότροπα (βλ. και το τοπικ με τη βλάβη στον πίνακα και διάφορες προσβλητικές ατάκες) λόγω προηγούμενων σε άλλα τοπικ.

Πάμε παρακάτω.

Το μόνο συμπέρασμα που βγάζει κάποιος από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι ότι έχεις προκατάληψη απέναντι μου.

Μια χαρά το πας, καρφώνεσαι μόνος σου, συνέχισε έτσι.

Δημοσ.

Οχι τι καναμε εμείς αλλα τι προβλεπεται .Η βαση καταστατικού η ισοποσα αν το καταστατικο δεν εχει προβλεψη.Αυθαίρετη χρεωση με χιλιοστα αν δεν οριζεται ρητα απο το καταστατικο δεν υπαρχει.

3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Αν το κάνατε ισόποσα, ισόποσα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μια χαρά το πας, καρφώνεσαι μόνος σου, συνέχισε έτσι.

Μα δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Εσύ έσπευσες κακότροπα να διορθώσεις, κάτι που αποτελεί συνήθη τακτική σου.

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

ΥΓ Η διόρθωσή μου έγινε πριν την ανάρτηση σου. Μην προσπαθείς να πεις κάτι που δεν ισχύει. Προκύπτει και από την ώρα δημοσίευσης.

ΥΓ2 ("Ό,τι" γράφεται. Είναι η αναφορική αντωνυμία και όχι ο ειδικός σύνδεσμος "οτι")

Η ώρα διόρθωσης είναι αυτή που έχει σημασία, δεν είμαστε όσο ηλίθιοι νομίζεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Η βαση καταστατικού η ισοποσα αν το καταστατικο δεν εχει προβλεψη.Αυθαίρετη χρεωση με χιλιοστα αν δεν οριζεται ρητα απο το καταστατικο δεν υπαρχει.

Επαναφέρω την συζήτηση και επιφυλάσσομαι για ανφορα αν το συνεχίσεται

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

ΥΓ2 ("Ό,τι" γράφεται. Είναι η αναφορική αντωνυμία και όχι ο ειδικός σύνδεσμος "οτι")

2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Εσύ έσπευσες κακότροπα να διορθώσεις, κάτι που αποτελεί συνήθη τακτική σου.

Α όταν εσύ σπεύδεις να διορθώσεις είναι καλοπροαίρετο? Μάλιστα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Η ώρα διόρθωσης είναι αυτή που έχει σημασία, δεν είμαστε όσο ηλίθιοι νομίζεις.

Δεν ξέρω ποιους εννοείς με το "είμαστε" ή απλά λαϊκίζεις. Πρέπει να το διευκρινίσεις αυτό για να σου απαντήσω.

Δεν το συνεχίζω, κατόπιν αιτήματος του @SPYRER_007.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mihanikos1 είπε

Αυτό που αναφέρεις ήταν επιλογή σου στο τι θα κάνεις με την περιουσία σου. Οι τσακωμοι σε μια πολυκατοικία γίνονται γιατί κάποιοι νομίζουν ότι δεν πρέπει να πληρώσουν γιατί δεν τους αφορά οι δαπάνη. Έλα πες στον ένοικο του 1ου ότι πρέπει να πληρώσει για μόνωση ταράτσας επειδή έχει υγρασία ο 5ος. Που αυτός που έχει την υγρασία είναι γκαρσονιέρα και βάση χιλιοστών θα πλήρωσει ελάχιστα. Βάλε  και ότι πλέον τα οικονομικά είναι δύσκολα και κατάλαβε αποτέλεσμα. 

Όχι καταλαβαίνω απόλυτα αυτά που λες, το γιατί δηλαδή γίνεται. Αλλά ο 7ος για παράδειγμα δεν "χαίρεται" καθόλου τον κήπο, ενώ ο πρώτος αράζει μπαλκόνι και τον χαζεύει. Μήπως να πληρώνει μόνο ο πρώτος? Η ταράτσα είναι κοινόχρηστη, άρα τί συζητάμε? Αλλά εκεί ξέρεις τί πρέπει να γίνει? Όταν ο 5ος που αναφέρεις έχει υγρασία και ο ισόγειος λέει δεν πληρώνω, πρέπει να σκάσει η αποχέτευση να γεμίσει το κωλόσπιτο του ΣΚΑΤΑ να γελάει όλη η γειτονιά με τον κόπανο..

• Like 2
Δημοσ.

Στην δικιά μας περίπτωση το κόστος του θυροτηλεφώνου μοιράστηκε σε κάθε σπίτι ανάλογα με τα τετραγωνικά ! 
Φυσικά και μπήκε στα κοινόχρηστα ! 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, polaki είπε

Η ταράτσα είναι κοινόχρηστη, άρα τί συζητάμε? Αλλά εκεί ξέρεις τί πρέπει να γίνει? Όταν ο 5ος που αναφέρεις έχει υγρασία και ο ισόγειος λέει δεν πληρώνω, πρέπει να σκάσει η αποχέτευση να γεμίσει το κωλόσπιτο του ΣΚΑΤΑ να γελάει όλη η γειτονιά με τον κόπανο..

Σου έχω και καλύτερη περίπτωση, οι κάτω όροφοι έλεγαν δεν πληρώνω αλλα δεν καταδεχοντουσαν να αφαιρέσουν με δικά τους έξοδα τους ηλιακούς τους και κάτι θερμοσυσσωρευτες για να περάσουν την μόνωση οι εργάτες, λέγαν πληρώστε οι τελευταίοι κόστος αποσύνδεσης και μεταφοράς και επανασύνδεσης για συστήματα που δεν ήταν δικά τους. Τελικά οι ιδιοκτητες των διαμερισματων έστειλαν εξώδικο και απαίτησαν το ξήλωμα και την αφαίρεση των αντικειμένων των υπολοίπων εντός καθορισμένης προθεσμίας αλλιώς θα τα αποσυνδέσουν μόνοι τους χωρίς να αναλάβουν το στήσιμο επανασύνδεση επιφυλασσομενοι για οποιαδήποτε φθορά προκύψει. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΠΟΙΟΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ

Και αν την στιγμη που ακουμπουσαντον ηλιακο ο ιδιοκτήτης φωναζε την αστυνομια τούς χωνανε μεσα.

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
12 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Γιατί ένας που κάθε φορά έχει να ανέβει στον 4ο έχει εκ των πραγμάτων μεγαλύτερη χρήση και φθορά στο σύστημα από έναν που θα ανέβει στον πρώτο.

Δεν ισχύει πάντα αυτό που λες. Στην πολυκατοικία μου μένω στον 3ο (3 όροφοι σύνολο) και στον πρωτο που μενει μια οικογενεια (ναι απο τον πρωτο στο ισογειο και αναποδα) χρησιμοποιει το ασανσερ δεκαπλασιες φορες απο οτι εγω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SPYRER_007 είπε

ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΠΟΙΟΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ

Και αν την στιγμη που ακουμπουσαντον ηλιακο ο ιδιοκτήτης φωναζε την αστυνομια τούς χωνανε μεσα.

1. Μην γράφεις με κεφαλαία, δεν είμαστε τυφλοί ούτε κουφοι.

2. Ξέρω πολύ καλά τι είναι το εξώδικο και για ποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο. 

3. Τον ηλιακό όχι μόνο στον ακουμπάω αλλά στον πετάω και από την ταράτσα. Μάθε να πληρώνεις ότι αναφέρει το καταστατικό για τις δαπάνες σου αν θες και οι άλλοι να είναι κύριοι απέναντι σου. Σε επείγουσες περιπτώσεις που κατεβαίνουν νερά από την ταράτσα και υπάρχει θέμα κατοικησης του από κάτω άνετα επεμβαίνει στην ταράτσα του για να διορθωσει τις ζημιές και δεν ρωτάει και κανεναν

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα λοιπον γνωριζεις οτι το εξωδικο ειναι ενα κολοχαρτο και επουδενι δεν μπορει να εξαναγκάσει καποιον σε κατι

Αρα γραφεις ανακρίβειες και παραπληροφορείς τον κοσμο ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

59 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

3. Τον ηλιακό όχι μόνο στον ακουμπάω αλλά στον πετάω και από την ταράτσα. Μάθε να πληρώνεις ότι αναφέρει το καταστατικό για τις δαπάνες σου αν θες και οι άλλοι να είναι κύριοι απέναντι σου. Σε επείγουσες περιπτώσεις που κατεβαίνουν νερά από την ταράτσα και υπάρχει θέμα κατοικησης του από κάτω άνετα επεμβαίνει στην ταράτσα του για να διορθωσει τις ζημιές και δεν ρωτάει και κανεναν

Δηλαδη αμα σπασει εμενα το καζανακι και τρεχουν τα νερα στον απο κατω ,σπαει την πορτα και μπουκαρει μεσα στο σπιτι μου με το ετσι θελω.

ΔΕΝ νομιζω φιλε μου.

Ποσο μαλλον που στη δικια σου περιπτωση δεν διαβασα να τρεχουν οι ηλιακοι .....................οπου μπορει η ταρατσα να ειναι κοινοχρηστη ο ηλιακος οχι ομως.

Οσο για το τι πετας εσυ απο την ταρατσα και το τι πληρωνω εγω το αφηνω ασχολιαστο .........για την ωρα ........

Επεξ/σία από SPYRER_007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...