fogeo93 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια . Αμα στείλω μήνυμα για κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και βγω εκτος νόμου θα Έχω θέμα? Θέλω να πάω σε συγγενικό ηλικιωμένο ατομο.
takoulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, fogeo93 είπε Καλησπερα παιδια . Αμα στείλω μήνυμα για κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και βγω εκτος νόμου θα Έχω θέμα? Θέλω να πάω σε συγγενικό ηλικιωμένο ατομο. Καλησπερα... Απαγορευεται η μετακινηση για εκτος νομου...Παραμενεις μονο εδω... Εχει προστιμο... Θα παρεις τον εκει δημο για να παρασχει υπηρεσειες... 1
d3v4st4tor Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Επικοινώνησε με την πολιτική προστασία. Θα χρειαστείς τα Ε1 και των δύο. 1
DrLo Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, takoulou είπε Καλησπερα... Απαγορευεται η μετακινηση για εκτος νομου...Παραμενεις μονο εδω... Εχει προστιμο... Θα παρεις τον εκει δημο για να παρασχει υπηρεσειες... χα χα χα χα 1
takoulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DrLo είπε χα χα χα χα Μαλλον δεν καταλαβες... Απαγορευεται να φυγεις εκτος νομου.. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από takoulou
DrLo Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Μαλλον δεν καταλαβες... Απαγορευεται να φυγεις εκτος νομου.. ναι, δε λέω γι αυτό έβαλα το bold στο 2ο μισο απλά αν ας πούμε πάρεις τηλέφωνο τον δήμο για να "ξεσκατίσει" τη γριά μάνα σου ή να βοηθήσει τον/την πρωην άντρα/γυνάικα σου για ένα θέμα με τα παιδιά, δε ξέρω κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα.
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, fogeo93 είπε Καλησπερα παιδια . Αμα στείλω μήνυμα για κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και βγω εκτος νόμου θα Έχω θέμα? Θέλω να πάω σε συγγενικό ηλικιωμένο ατομο. Ναι θα έχεις, αν σε σταματήσουν θα σε αναγκάσουν να κάνεις μεταβολή, και αυτό αφού θα σου έχουν πάρει πινακίδες και αφού θα σου έχουν βεβαιώσει πρόστιμο 300€. Θα πρέπει να βρεις κάποιο άτομο που μένει κοντά στο συγγενικό ηλικιωμένο πρόσωπο για να βοηθήσει. 1 1
takoulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, DrLo είπε ναι, δε λέω γι αυτό έβαλα το bold στο 2ο μισο απλά αν ας πούμε πάρεις τηλέφωνο τον δήμο για να "ξεσκατίσει" τη γριά μάνα σου ή να βοηθήσει τον/την πρωην άντρα/γυνάικα σου για ένα θέμα με τα παιδιά, δε ξέρω κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα. Δυστυχως αυτα πραγματα δεν γινονται αυτη την περιοδο... Εχεις δηλωση Ε1 που να δειχνει οτι κατοικεις εκει; Δεν εχεις ακουσει οτι απαγορευεται η κινηση εκτος νομου για τετοιο θεμα...
DrLo Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, takoulou είπε Δυστυχως αυτα πραγματα δεν γινονται αυτη την περιοδο... Εχεις δηλωση Ε1 που να δειχνει οτι κατοικεις εκει; Δεν εχεις ακουσει οτι απαγορευεται η κινηση εκτος νομου για τετοιο θεμα... Δε ρώτησα εγώ , περαστικός είμαι ΥΓ: Ακόμα δε κατάλαβες το point μου ? Πόσο δύσκολο είναι ? Κάποιες δορές αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να προσπαθείς να εξηγεις σε κάποιον. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από DrLo 2
papoys1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Εγώ θέλω Εύβοια να πάρω να πάρω λάδι για φαγητό γιατί μου τέλειωσε και εκεί έχω το βαρέλι. Πήρα μου λέει δε γίνεται να πας να αγοράσεις. Λέω δεν έχω λεφτά αν φέρω την απόδειξη θα μου τα δώσετε;;;;;;. Λέει όχι δε γίνεται για λάδι. Καλά θα τρώω αλάδωτα.
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ θέλω Εύβοια να πάρω να πάρω λάδι για φαγητό γιατί μου τέλειωσε και εκεί έχω το βαρέλι. Πήρα μου λέει δε γίνεται να πας να αγοράσεις. Λέω δεν έχω λεφτά αν φέρω την απόδειξη θα μου τα δώσετε;;;;;;. Λέει όχι δε γίνεται για λάδι. Καλά θα τρώω αλάδωτα. Από τη μία δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις λάδι, από την άλλη όμως έχεις λεφτά για να ταξιδέψεις...
1comment Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Ναι θα έχεις, αν σε σταματήσουν θα σε αναγκάσουν να κάνεις μεταβολή, και αυτό αφού θα σου έχουν πάρει πινακίδες και αφού θα σου έχουν βεβαιώσει πρόστιμο 300€. Θα πρέπει να βρεις κάποιο άτομο που μένει κοντά στο συγγενικό ηλικιωμένο πρόσωπο για να βοηθήσει. Απαγορεύεται η άσκοπη μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας λέει ο νόμος. Εγώ χθες μετακινήθηκα άνετα εκτός περιφέρειας για να πάω σε γιατρό. Δεν απαγορεύεται κάθε μετακίνηση εκτός. Η άσκοπη/αναιτιολόγητη. Όπως είχαν πει και το Πάσχα, αυτός ο λόγος (παροχή βοήθειας) θα τσεκάρεται έντονα. Όχι θα απαγορεύεται. Αλίμονο αν απαγόρευαν να πάμε και σε νοσοκομείο επειδή είναι εκτός της πόλης μας.... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από 1comment
takoulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, 1comment είπε Απαγορεύεται η άσκοπη μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας λέει ο νόμος. Εγώ χθες μετακινήθηκα άνετα εκτός περιφέρειας για να πάω σε γιατρό. Δεν απαγορεύεται κάθε μετακίνηση εκτός. Η άσκοπη/αναιτιολόγητη. Όπως είχαν πει και το Πάσχα, αυτός ο λόγος (παροχή βοήθειας) θα τσεκάρεται έντονα. Όχι θα απαγορεύεται. Αλίμονο αν απαγόρευαν να πάμε και σε νοσοκομείο επειδή είναι εκτός της πόλης μας.... Ειχε πει οτι θελει να βγει και να παει σε αλλον νομο...
1comment Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Ειχε πει οτι θελει να βγει και να παει σε αλλον νομο... Και γιατί να απαγορεύεται αυτό αν το αιτιολογήσεις; Δεν καταλαβαίνω. Οι άσκοπες μετακινήσεις απαγορεύονται. Να μας δείξεις το νόμο. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από 1comment
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, 1comment είπε Απαγορεύεται η άσκοπη μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας λέει ο νόμος. Εγώ χθες μετακινήθηκα άνετα εκτός περιφέρειας για να πάω σε γιατρό. Δεν απαγορεύεται κάθε μετακίνηση εκτός. Η άσκοπη/αναιτιολόγητη. Όπως είχαν πει και το Πάσχα, αυτός ο λόγος (παροχή βοήθειας) θα τσεκάρεται έντονα. Όχι θα απαγορεύεται. Αλίμονο αν απαγόρευαν να πάμε και σε νοσοκομείο επειδή είναι εκτός της πόλης μας.... Δεν το έχεις καταλάβει καλά, από την αρχή σχεδόν είχαν δώσει διευκρίνηση πως δεν προβλέπεται μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε άτομο που έχει ανάγκη όταν αυτό μένει σε άλλη πόλη/νομό. Μια χαρά μπορεί να παρέχει βοήθεια είτε η τοπική αυτοδιοίκηση είτε κάποιος ντόπιος. Επίσης η μετακίνηση σε νοσοκομείο/γιατρό δεν είναι το ίδιο με αυτό που συζητάμε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις