Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα ένα iMac στην techsys την Τρίτη. Δεν μου έδωσαν χαρτί παραλαβής διότι ήταν και καλά κλειστά. Τους παίρνω τηλέφωνο Τετάρτη αλλά μου είπαν το ελέγχουν ακόμα και θα μου έχουν νέα αύριο. Την επόμενη μέρα δεν με είχαν πάρει πάλι τηλ. να μου πουν τι γίνεται, αλλά τους παίρνω εγώ πάλι και μου λένε με το ίδιο chip δεν γίνεται και πρέπει να παραγγείλουν από Κίνα (όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τα κινεζικά chip) και πως θα με πάρουν αυτοί όταν έχουν ενημέρωση. Δηλαδή εγώ ποτέ θα το μάθαινα αυτό αν δεν μου το έλεγαν και δεν τους καλούσα να πιέσω από μόνος μου; Πάω σήμερα και ρωτάω δίπλα στην καφετέρια ποιο είναι το κουδούνι του techsys και εκεί βλέπω τον ιδιοκτήτη του techsys να ψήνει καφέ... του λέω ήρθα να πάρω το iMac και μου λέει με ένα ψεύτικο χαμόγελο που έχει πάντα όταν λέει το ψέμα του, δεν γίνεται τώρα, έχω κλείσει απάνω και έχω βάλει συναγερμό, έλα αύριο. Του είπα πως πήρα ταξί για να έρθω και τελικά με εξυπηρέτησε. Δεν μπορώ να έχω εικόνα για το Service, αλλά η συμπεριφορά τους μου φάνηκε αντιεπαγγελματική, ότι δηλαδή δεν δίνουν χαρτί παραλαβής, δεν ενημερώνουν μόνοι τους τι γίνεται με το μηχάνημα που τους έδωσες και προσπαθούν να στο κρατήσουν λέγοντας σου έβαλα συναγερμό κλπ. Έχει και μια πρόσφατη αρνητική κριτική στο Google για ανάποδη τοποθέτηση chip... και επειδή το έψαξα πολύ πριν το πάω οι τεχνικοί του είναι πλέον στην Αθήνα και έχουν στήσει δίκη τους δουλειά. Μίλησα δηλαδή μαζί τους απλά έπρεπε να το στείλω με κούριερ και μπορεί να καθυστερούσε. Έτσι επέλεξα να το πάω στο techsys αλλά εκεί θα είχα θέματα αν το άφηνα παραπάνω μάλλον. Ελπίζω να μην μπήκαν καν στο κόπο να το ανοίξουν γιατί φοβήθηκα με ό,τι είδα. Τουλάχιστον δεν πλήρωσα κάτι και ελπίζω να μην έγινε τίποτα χασάπικο στο imac.

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου δηλαδή για να καταλάβω είναι ότι δεν πήρες δελτίο ποσοτικής παραλαβής όπως όφειλαν από την μεριά σου να δώσουν?

Γιατί είναι και στο μόνο που έχεις δίκιο τσ υπόλοιπα είναι απλά μπούρδες ή αλλιώς όπως σου φανεί

-Είχες την επιλογή να μην αφήσεις και εσύ το μηχανημά σου προς επισκευή αφού δεν μπορούσαν να σου δώσουν δελτίο ποσοτικής παραλαβής

-Δεν μπορείς να ξέρεις πότε ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος έτσι όφειλες να περιμένεις να σε καλέσουν, το ότι εσύ θες εδώ και τώρα λύση πάλι είναι πρόβλημα δικό σου

-Γράφεις "όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τα κινεζικά chip" για πες μια και είσαι γνώστης εσυ να μάθουμε και εμείς

-

16 ώρες πριν, timemachine είπε

Πάω σήμερα και ρωτάω δίπλα στην καφετέρια ποιο είναι το κουδούνι του techsys και εκεί βλέπω τον ιδιοκτήτη του techsys να ψήνει καφέ... του λέω ήρθα να πάρω το iMac και μου λέει με ένα ψεύτικο χαμόγελο που έχει πάντα όταν λέει το ψέμα του, δεν γίνεται τώρα, έχω κλείσει απάνω και έχω βάλει συναγερμό, έλα αύριο. Του είπα πως πήρα ταξί για να έρθω και τελικά με εξυπηρέτησε

Ξεκινάς μόνος σου να πας να πάρεις την συσκευή από το service αφού πρώτα έχεις μιλήσει τηλεφωνικά και δεν ήταν κάποιος εκεί να σε εξυπηρετήσει κακώς

'Η μήπως ξεκίνησες μόνος σου να πας εκεί και θεωρείς αυτονόητο οτι θα είναι κάποιος εκεί, και στην τελική αν το μηχάνημα σου ήταν λυμένο και πήγες χωρίς ραντεβού τότε κακώς σε εξυπηρέτησαν αλλά αν ήμουν ο άνθρωπος που σε εξυπηρέτησε θα συνέχιζα τον καφέ μου άνετος

Το οτι πήγες με ταξί ή με αερόστατο πάλι δικό σου πρόβλημα είναι

Δεν μπορώ να έχω εικόνα για το Service, αλλά η συμπεριφορά τους μου φάνηκε αντιεπαγγελματική

Επειδή έβγαλες προφανώς συμπεράσματα δικά σου αλλά παρ όλο που χρειάζεσαι την βοήθεια τους δηλώνεις ότι  "όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τα κινεζικά chip"

επειδή το έψαξα πολύ πριν το πάω οι τεχνικοί του είναι πλέον στην Αθήνα και έχουν στήσει δίκη τους δουλειά

Αφού το έψαξες τόσο πολύ πριν το πάς τότε γιατί το πήγες????? (Εκανε το αβγό την κότα ή η κότα το αβγό?)

Υ.Γ. Μένω σε άλλη πόλη και ουδεμία σχέση έχω με την εν' λόγω εταιρία ΑΛΛΑ με τις βλακείες που γράφεις χωρίς καν να έχεις υποστεί κάποια βλάβη απλώς γράφοντας κακοήθειες θα σου τραβούσα μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση, και αν πας στο δικαστήριο, δεν έχει μου φάνηκε ή δεν καταλαβαίνω αλλά ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, timemachine είπε

Πήγα ένα iMac στην techsys την Τρίτη. Δεν μου έδωσαν χαρτί παραλαβής διότι ήταν και καλά κλειστά. Τους παίρνω τηλέφωνο Τετάρτη αλλά μου είπαν το ελέγχουν ακόμα και θα μου έχουν νέα αύριο. Την επόμενη μέρα δεν με είχαν πάρει πάλι τηλ. να μου πουν τι γίνεται, αλλά τους παίρνω εγώ πάλι και μου λένε με το ίδιο chip δεν γίνεται και πρέπει να παραγγείλουν από Κίνα (όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τα κινεζικά chip) και πως θα με πάρουν αυτοί όταν έχουν ενημέρωση. Δηλαδή εγώ ποτέ θα το μάθαινα αυτό αν δεν μου το έλεγαν και δεν τους καλούσα να πιέσω από μόνος μου; Πάω σήμερα και ρωτάω δίπλα στην καφετέρια ποιο είναι το κουδούνι του techsys και εκεί βλέπω τον ιδιοκτήτη του techsys να ψήνει καφέ... του λέω ήρθα να πάρω το iMac και μου λέει με ένα ψεύτικο χαμόγελο που έχει πάντα όταν λέει το ψέμα του, δεν γίνεται τώρα, έχω κλείσει απάνω και έχω βάλει συναγερμό, έλα αύριο. Του είπα πως πήρα ταξί για να έρθω και τελικά με εξυπηρέτησε. Δεν μπορώ να έχω εικόνα για το Service, αλλά η συμπεριφορά τους μου φάνηκε αντιεπαγγελματική, ότι δηλαδή δεν δίνουν χαρτί παραλαβής, δεν ενημερώνουν μόνοι τους τι γίνεται με το μηχάνημα που τους έδωσες και προσπαθούν να στο κρατήσουν λέγοντας σου έβαλα συναγερμό κλπ. Έχει και μια πρόσφατη αρνητική κριτική στο Google για ανάποδη τοποθέτηση chip... και επειδή το έψαξα πολύ πριν το πάω οι τεχνικοί του είναι πλέον στην Αθήνα και έχουν στήσει δίκη τους δουλειά. Μίλησα δηλαδή μαζί τους απλά έπρεπε να το στείλω με κούριερ και μπορεί να καθυστερούσε. Έτσι επέλεξα να το πάω στο techsys αλλά εκεί θα είχα θέματα αν το άφηνα παραπάνω μάλλον. Ελπίζω να μην μπήκαν καν στο κόπο να το ανοίξουν γιατί φοβήθηκα με ό,τι είδα. Τουλάχιστον δεν πλήρωσα κάτι και ελπίζω να μην έγινε τίποτα χασάπικο στο imac.

Ασχετο με το θεμα, αλλα το rebailing στον imac ειναι ευκολακι...με ενα youtube video και θα σουν κομπλε.  

Εχω φτιαξει iMAC με αυτο τον τροπο. Το μονο εργαλειο που χρειαζεσαι ειναι 2 βεντουζες (αξιας 5 ευρω) για το μπροστινο τζαμι που ειναι με μαγνήτες. 

Μετα προχωρας ανετα στα σωθικά του μηχανήματος. 

Επισκευη που ζηταγαν τα μαλια της κεφαλης μου, τελικα εγινε τσαμπα.

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Coppermine είπε

Το πρόβλημα σου δηλαδή για να καταλάβω είναι ότι δεν πήρες δελτίο ποσοτικής παραλαβής όπως όφειλαν από την μεριά σου να δώσουν?

Γιατί είναι και στο μόνο που έχεις δίκιο τσ υπόλοιπα είναι απλά μπούρδες ή αλλιώς όπως σου φανεί

-Είχες την επιλογή να μην αφήσεις και εσύ το μηχανημά σου προς επισκευή αφού δεν μπορούσαν να σου δώσουν δελτίο ποσοτικής παραλαβής

-Δεν μπορείς να ξέρεις πότε ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος έτσι όφειλες να περιμένεις να σε καλέσουν, το ότι εσύ θες εδώ και τώρα λύση πάλι είναι πρόβλημα δικό σου

-Γράφεις "όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τα κινεζικά chip" για πες μια και είσαι γνώστης εσυ να μάθουμε και εμείς

-

Ξεκινάς μόνος σου να πας να πάρεις την συσκευή από το service αφού πρώτα έχεις μιλήσει τηλεφωνικά και δεν ήταν κάποιος εκεί να σε εξυπηρετήσει κακώς

'Η μήπως ξεκίνησες μόνος σου να πας εκεί και θεωρείς αυτονόητο οτι θα είναι κάποιος εκεί, και στην τελική αν το μηχάνημα σου ήταν λυμένο και πήγες χωρίς ραντεβού τότε κακώς σε εξυπηρέτησαν αλλά αν ήμουν ο άνθρωπος που σε εξυπηρέτησε θα συνέχιζα τον καφέ μου άνετος

Το οτι πήγες με ταξί ή με αερόστατο πάλι δικό σου πρόβλημα είναι

Επειδή έβγαλες προφανώς συμπεράσματα δικά σου αλλά παρ όλο που χρειάζεσαι την βοήθεια τους δηλώνεις ότι  "όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τα κινεζικά chip"

Αφού το έψαξες τόσο πολύ πριν το πάς τότε γιατί το πήγες????? (Εκανε το αβγό την κότα ή η κότα το αβγό?)

Υ.Γ. Μένω σε άλλη πόλη και ουδεμία σχέση έχω με την εν' λόγω εταιρία ΑΛΛΑ με τις βλακείες που γράφεις χωρίς καν να έχεις υποστεί κάποια βλάβη απλώς γράφοντας κακοήθειες θα σου τραβούσα μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση, και αν πας στο δικαστήριο, δεν έχει μου φάνηκε ή δεν καταλαβαίνω αλλά ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Εσυ λοιπόν εντοπίζεις το πρόβλημα στο δελτίο παραλαβής, που για μένα μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο για αυτό άλλωστε και το άφησα και δεν είπα α αφού δεν μου δίνετε δελτίο το παίρνω και φεύγω. Απλά τους παίρνω τηλέφωνο την επόμενη και μου λένε ακόμα ελέγχω θα σου έχω νέα αύριο. Γεγονός που μπορω να το θεωρήσω λογικό. Οκ σε αλλά Service μου είχαν δώσει πολύ πιο σύντομα απάντηση, αλλά για κάποιον που εδώ μέσα γράφεται πως κάνει καλή δουλειά, μπορώ να το δεκτώ πως θέλει τον χρόνο του. Την άλλη μέρα έχει φτάσει απόγευμα προς το κλείσιμο και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Τους παίρνω εγώ τηλέφωνο και αυτή τη φορά δεν μου λένε πως το ελέγχουν ακόμα αλλά έχουν πλέον εντοπίσει το πρόβλημα και τη λύση που δίνεται μόνο από chip Κίνας. Δεδομένου ότι όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τον χρόνο που θέλει να έρθει chip από Κίνα, θα έπρεπε να με είχαν πάρει αυτοί τηλέφωνο και να μην τους κυνηγάω γιατί έχω βρει και άλλες λύσεις από άλλου (διαφορετικού κόστους). Σε άλλο κατάστημα που τους είχα περιγράψει το πρόβλημα μου είπαν το ίδιο από Κίνα αλλά μου είπαν να περιμένω να λήξουν τα μέτρα κλπ γιατί τώρα έχει καθυστερήσεις λόγω καταστάσεων. Επίσης μου έδωσαν και τιμή εκεί ενώ στο techsys όταν μου είπαν από Κίνα δεν μου έδωσαν τιμή που ρώτησα (δεκτό βέβαια γιατί μπορεί να είναι και πιο τίμιοι και να μην δίνουν μια γενική τιμή τυφλοσούρτη που δίνουν άλλοι). Φυσικά είχα πάρει τηλέφωνο πριν πάω να επιβεβαιώσω πως ο υπολογιστής είναι συναρμολογημένος και όχι λυμμενος, γιατί το να πάω με το μεταφορικό μέσο που ανάφερα είχε κάποιο κόστος, πέρα από δαπάνη χρόνου. Πήγα σε ώρα που ήταν ανοικτά, ήτοι την ώρα που τους τηλεφωνούσα και τις 2 προηγούμενες μέρες. Δεν βλέπω σημάδια βεντούζας στο τζαμί που συνήθως αφήνει το άνοιγμα σε αυτό το μηχάνημα, εκτός αν σκουπίστηκαν. Όπως αναφέρθηκε είναι αρκετά εύκολο να ανοιχθεί και να επισκευαστεί. Εν πάσει περίπτωση εγώ απλώς λέω πως διαπίστωσα κάποια χαλαρότητα και έλλειψη ενημέρωσης που με απώθησαν (ίσως λανθασμένα αν τελικά όντως κάνουν καλή δουλειά). Απλά εγώ δεν ένιωσα κάτι τέτοιο στην επαφή που είχα μαζί τους. Καθένας αποφασίζει μόνος του τι θα κάνει λαμβάνοντας υπόψη και αυτά και αλλά καλά που έχουν γραφτεί πριν χρόνια εδώ. Απλά πλέον οι τεχνικοί που ήταν τότε έχουν φύγει. Εγώ το πήγα εκεί λόγω κόστους και θετικών σχολίων εδώ μέσα και επειδή μου φάνηκε πως θα έκανα τη δουλειά μου μέσα σε μια εβδομάδα με απλό reballing του ίδιου chip. Δεν ήταν αυτό εφικτό, δεν πειράζει, δεν ξέρω αν θα είναι άλλου εφικτό και αποτελεσματικό, αλλά οφείλω να παραθέσω τα μελανά σημεία... για τα αλλά έχει ανοικτές θέσεις η systemgraph νομίζω 😂😂

Επεξ/σία από timemachine
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχη αφου δέχτηκες μονος σου να αφήσεις το μηχανημα ενω σε ειχαν ενημερώσει για το παραστατικό γιατι τοτε το παραθέτεις σαν μελανο σημειο και σαν κακη εξυπηρετηση απο μερια του καταστηματος ενω δεν ειναι.

Το οτι σου ανέφεραν οτι χρειαζεται καινούργιο τσιπ και δεν κανα ρεβαλινγ στο ιδιο με εξι μηνες εγγύηση και οσο κρατήσει γιατι το κράζεις σαν αντιεπαγγελματική συμπεριφορα αντι να το αναφέρεις ωσ θετικο.

Αυτο με το χαμογελο το αφηνω ασχολιαστο απλως νομιζω οτι θα πρεπει να ψαχτείς λιγο...............χαμογελασε στο κατω κατω δεν σε εβρισε κιολας

Εν τελη εν μεσο κορωνοιου και καραντινας σε τρεις μερες ενημερωθηκες για το τι θελει το μηχανημα σου και τι επιλογες εχεις απο την μερια του καταστηματος παλι λογικο και έντιμο αλλα παρολα αυτα εσενα δεν σου αρεσε και βγηκες να τούς κραξεις

Και τέλος παντων το οτι εσενα η λυση που σου δωσανε δεν σε ικανοποιούσε και πηρες πισω το μηχανημα δεν σημαίνει οτι εκαναν κατι λαθος αυτοι για να βγεις να τους κραξεις δημοσια

Τωρα για το οτι θα το ηθελες και σε μια εβδομαδα έτοιμο εν μεσω κατστροφης ολου του πλανήτη και με τα παντα κλειστα με ξεπερναει και παω να πηδηχτώ απο το παράθυρο..μονο το κουριερ για αθηνα θα κανε καμια δεκαρια μερες χαλαρα να παει

Α και το ρεβαλινγ δεν ειναι ζεσταμα με το πιστολακι ,θελει ειδικά εργαλεία και διαδικασία για να γινει σωστα απο οσω ξερω...................

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Για αρχη αφου δέχτηκες μονος σου να αφήσεις το μηχανημα ενω σε ειχαν ενημερώσει για το παραστατικό γιατι τοτε το παραθέτεις σαν μελανο σημειο και σαν κακη εξυπηρετηση απο μερια του καταστηματος ενω δεν ειναι.

Το οτι σου ανέφεραν οτι χρειαζεται καινούργιο τσιπ και δεν κανα ρεβαλινγ στο ιδιο με εξι μηνες εγγύηση και οσο κρατήσει γιατι το κράζεις σαν αντιεπαγγελματική συμπεριφορα αντι να το αναφέρεις ωσ θετικο.

Αυτο με το χαμογελο το αφηνω ασχολιαστο απλως νομιζω οτι θα πρεπει να ψαχτείς λιγο...............χαμογελασε στο κατω κατω δεν σε εβρισε κιολας

Εν τελη εν μεσο κορωνοιου και καραντινας σε τρεις μερες ενημερωθηκες για το τι θελει το μηχανημα σου και τι επιλογες εχεις απο την μερια του καταστηματος παλι λογικο και έντιμο αλλα παρολα αυτα εσενα δεν σου αρεσε και βγηκες να τούς κραξεις

Και τέλος παντων το οτι εσενα η λυση που σου δωσανε δεν σε ικανοποιούσε και πηρες πισω το μηχανημα δεν σημαίνει οτι εκαναν κατι λαθος αυτοι για να βγεις να τους κραξεις δημοσια

Τωρα για το οτι θα το ηθελες και σε μια εβδομαδα έτοιμο εν μεσω κατστροφης ολου του πλανήτη και με τα παντα κλειστα με ξεπερναει και παω να πηδηχτώ απο το παράθυρο..

Απλα λέμε ότι έπρεπε να το κηνυγησω το θέμα για να μάθω τι θα γίνει, ποτέ και με ποιο κόστος (το οποίο δεν έμαθα ποτέ). Και όταν δεν έχεις δελτίο παραλαβής και πας να πάρεις το μηχάνημα που χρειάζεσαι και σου έχουν πει πως είναι συναρμολογημένος και αντί να τους βρίσκεις στο γραφείο, είναι στην καφετέρεια και σου λένε γελωντας έλα από εβδομάδα, κάτι δεν μου κάθεται καλά... τελικά κατάφερα και το πήρα αφού τους είπα οκ θα περιμένω να τελειώσετε αλλιώς δεν ξέρω τι τύχη θα είχε, δεδομένου ότι δεν είχα αποδεικτικό ότι το είχα αφήσει εκεί και ούτε είχαμε ξανασυνεργαστεί. Επειδή το μηχάνημα λειτουργεί ως οθόνη που εινα χρήσιμη για έρευνα βιοτεχνολογίας, όπως διαπιστώνεις και εσυ τώρα αυτή την περίοδο, φυσικά και ήθελα να το πάρω, αφού μπορεί να δουλέψει σε κάποια μορφή, και έπρεπε να μου το δώσουν άμεσα λόγω και του σκοπού χρήσης του. Από μόνοι τους θα έπρεπε να μου είχαν προτείνει να το πάρω και να το ξαναπάω όταν έρθει chip από Κίνα, αφού μπορώ να το δουλέψω ως μόνιτορ. Φυσικά και μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο στο μέλλον και να μου πουν βρήκα αυτό το chip σε αυτή την τιμή, γεγονός που θα είναι πολύ θετικό και θα με κάνει να συστήσω το κατάστημα και σε άλλους 😊 Θα ενημερώσω αν γίνει κάτι τέτοιο!! 

Επεξ/σία από timemachine
Δημοσ.

Το κατασημα εκανε αυτο που επρεπε απο μέρος του και εσυ αυτο που εξυπηρετουσε εσενα κατα την γνωμη σου καλυτερα.Μια χαρα δηλαδη και για τούς δυο .Το γιατι το κράζεις  ΔΕΝ καταλαβαινω.Υποσχέθηκε κατι που δεν το εκανε..................Οσο για το μελλον και το τσιπ εδω δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο .............

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...