Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μαζεψει 25κ οποτε μπορω να παρω δωροεπιταγη για καυσιμα αλλα ειδα οτι προσθεσαν εναν ορο που λεει για τις επιγατες ισχυουν μονο οι ποντοι που εχουν γινει απο παραγγελιες. Το εχει δοκιμασει κανεις η οντως ισχυει αυτος ο ορος; Την πρωτη 10ευρη την ειχα παρει με κουπονια μονο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, snik είπε

Εχω μαζεψει 25κ οποτε μπορω να παρω δωροεπιταγη για καυσιμα αλλα ειδα οτι προσθεσαν εναν ορο που λεει για τις επιγατες ισχυουν μονο οι ποντοι που εχουν γινει απο παραγγελιες. Το εχει δοκιμασει κανεις η οντως ισχυει αυτος ο ορος; Την πρωτη 10ευρη την ειχα παρει με κουπονια μονο.

Δυστυχώς ισχύει πως δεν μετράνε πλέον οι πόντοι από προωθητικές ενέργειες για δωροεπιταγή. Βγάζει μήνυμα όταν επιλέξεις και πατήσεις για εξαργύρωση. Μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια - δεν ξέρεις καμιά φορά...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, snik είπε

Δοκίμασε εξαργύρωση, αφού είχες κάνει παραγγελίες. Ενδεχομένως να περάσει..

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.

Συμφέρει ποιο πολύ και το deals4u εξτρα 10% μέχρι 2 φορες τον μήνα.

Αν πχ έχεις κωδικό από πλύσιμο τον βάζεις και εκεί.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, achisael είπε

Συμφέρει ποιο πολύ και το deals4u εξτρα 10% μέχρι 2 φορες τον μήνα.

Αν πχ έχεις κωδικό από πλύσιμο τον βάζεις και εκεί.

μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά η έκπτωση του deals4you με εξαργύρωση πόντων;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά η έκπτωση του deals4you με εξαργύρωση πόντων;

Ναι άνετα..

Το έχω κάνει και η έκπτωση 10% μπαίνει στο ποσό μετά την εξαργύρωση των πόντων..

Δηλ αν στα 10 ευρώ έχεις 3 ευρώ έκπτωση από τους πόντους πας στα 7 και με 10% από το Deals πας στα 6.10€.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κάνει λογαριασμό πριν κάνα δίμηνο, δεν παρήγγειλα ποτέ φυσικά γιατί στη Βέροια δεν έχει τίποτα, αλλά πλέον ο λογαριασμός δεν υπάρχει και με συνδέει μόνο αν βάλω κάποιο email που είχε δοθεί κάποτε στην cosmote και πλέον δεν έχω τους πόντους της προηγούμενης φοράς. Πλέον μισώ το BOX όσο μισώ το discord και ο στόχος της ζωής μου είναι να το καταστρέψω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε

Εδώ είσαι

Untitled.png

Δεν μπορείς να κάνεις εξαργύρωση σε επιταγές αν έχεις πάρει πόντους από κωδικούς. Πρέπει οι πόντοι σου να είναι από παραγγελίες. Το έχουν αλλάξει 

Επεξ/σία από panos7
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panos7 είπε

Δεν μπορείς να κάνεις εξαργύρωση σε επιταγές αν έχεις πάρει πόντους από κωδικούς. Πρέπει οι πόντοι σου να είναι από παραγγελίες. Το έχουν αλλάξει 

Δεν ισχύει απόλυτα. Εξαργύρωσα επιταγή από account που είχα πάρει πόντους προσφορών.

Απλά ήταν και ο βασικός μου λογαριασμός, οπότε προυπήρχαν παραγγελίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, panagiotidispan είπε

Ναι άνετα..

Το έχω κάνει και η έκπτωση 10% μπαίνει στο ποσό μετά την εξαργύρωση των πόντων..

Δηλ αν στα 10 ευρώ έχεις 3 ευρώ έκπτωση από τους πόντους πας στα 7 και με 10% από το Deals πας στα 6.10€.

Σε χχρεωνει ομως 50 λεπτα στην καρτα + 20 στο λογαριασμο σου οποτε για μικρες παραγγελιες το οφελος ειναι ασημαντο

Επεξ/σία από gbras
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gbras είπε

Σε χχρεωνει ομως 50 λεπτα στην καρτα + 20 στο λογαριασμο σου οποτε για μικρες παραγγελιες το οφελος ειναι ασημαντο

Σε ποια κάρτα χρεώνει 50 λεπτά, στη  χρεωστική εννοείς? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, link67 είπε

Σε ποια κάρτα χρεώνει 50 λεπτά, στη  χρεωστική εννοείς? 

ναι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, link67 είπε

Χθες παρήγγειλα, δέκα ευρώ παραγγελία δεν είδα κάτι τέτοιο! 

εγω βαζω πιστωτικη ισως εκει μονο χρεωνουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...