Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχω μαζέψει 42κ πόντους και ακόμα δεν έχω κάνει παραγγελία 😋

Thanks πάντως 👍

μια που το αναφερες, εγω εχω 36000 , πως γινεται η εκπτωση ακομα δεν καταλαβα γιαυτο κιολας δεν παραγγειλα κατι ,ξερεις τιποτα ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paularas είπε

παραγγελνεις αυτο που θες, στην ολοκληρωση επιλέγεις τους πόντους και στην συνέχεια πληρώνεις με κάρτα. 

Ναι αλλά πόσους πόντους τραβάει; αυτό δεν κατάλαβα ακόμα. Πάει ανάλογα το ποσό της παραγγελίας μήπως; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Ναι αλλά πόσους πόντους τραβάει; αυτό δεν κατάλαβα ακόμα. Πάει ανάλογα το ποσό της παραγγελίας μήπως; 

1200 ποντοι =1 ευρω

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paularas είπε

ωραιος. thanks ts. με προσφορές και σε συνδιασμό με τον κωδικό πραγματικά βρίσκεις τρομερά φθηνα πράγματα

Οπως; για ρίξε καμία ιδέα 😁

15 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

μια που το αναφερες, εγω εχω 36000 , πως γινεται η εκπτωση ακομα δεν καταλαβα γιαυτο κιολας δεν παραγγειλα κατι ,ξερεις τιποτα ;

Σου απάντησαν τα άλλα παιδιά 😉

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, paularas είπε

ωραιος. thanks ts. με προσφορές και σε συνδιασμό με τον κωδικό πραγματικά βρίσκεις τρομερά φθηνα πράγματα

Το τρομερα φθηνα θεωρω πως υπερβαλεις λιγο.. Στα φαγητα με delivery ολοι εχουν γινει πανακριβοι

• Like 4
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Για καθε 3 ευρω (αν δεν κανω λαθος) παραγγελιας, μπορεις να εξαργυρωσεις 1200 ποντους (1 ευρω). Αν δηλαδη η παραγγελια εχει 10 ευρω, εξαργυρωνεις 3600 και πληρωνεις 7.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Οπως; για ρίξε καμία ιδέα 😁

Σου απάντησαν τα άλλα παιδιά 😉

δοκίμασε goodies. για να καταλάβετε, παίρνεις 2 x golden + 1 x club στα 6.90€ με τους πόντους

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Thanks πάντως 👍

Δώσε και σε εμένα μπάρμπα ....🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έφαγα για άλλη μια φορά... Πήρα προσφορά από πιτσαρία, 3 πίτσες στα 13€. Έβαλα και τους πόντους που μας έδωσαν... Αποτέλεσμα 3 πίτσες 9€.

Πάντα τέτοια...

Επεξ/σία από angelponiros
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Thanks πάντως 👍

Εδώ είσαι

Untitled.png

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...