zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Να μη δει ότι η ασφάλεια μέσα στον πίνακα είναι κολλημένη με ταινία; Αν καταλαβαίνω καλά εννοεί ότι η ταινία κρατάει το διακόπτη επάνω όπως έχω δει σε πολλά σπίτια και παθαίνω εγκεφαλικό. Υπέθεσα ότι ήταν κάτι που δεν φαινόταν με την πρώτη ματιά. Αν ήταν αυτό που λες λογικά θα το είχε δει, εκτός αν δεν έδωσε σημασία.
llddd2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Παιδία το ότι ήταν κολλημένη όσο αδαής και να ειμαι δεν φαινόταν γιατί η ταινία ήταν προς τα μέσα 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, llddd2020 είπε Παιδία το ότι ήταν κολλημένη όσο αδαής και να ειμαι δεν φαινόταν γιατί η ταινία ήταν προς τα μέσα Αυτό που κρατάς δεν μου μοιάζει για ασφάλεια, μου μοιάζει για το βιδωτό καπάκι που συγκρατεί την ασφάλεια... Δες στα link παρακάτω τι είναι το καπάκι (πώμα) και τι είναι η ασφάλεια: https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/prostasia/asfalies-tixeos/neozedd/eti-poma-neozed-20a-63a_99906/ https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/prostasia/asfalies-tixeos/diazedd/eti-fysingi-diazed-25a_99897/ Επίσης η αλλαγή ασφάλειας δεν χρειαζόταν ηλεκτρολόγο, τζάμπα και βερεσέ σου πήρε τόσα λεφτά. 3
akisdom Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, paylidis είπε Η τήξεως θα ήταν με κανένα σύρμα. Κολλημένη με ταινία μόνο αυτό που είπα έχω δει... επειδή έπεφτε η ασφάλεια αντι να ψάξουν το λόγο την κόλλησαν... fuck logic... και πάει η ηλεκτρολογαρα μετά Κ λέει μη στεναχωριέσαι θα στη φτιάξω και δε θα πέφτει και με τα ίδια καλώδια βάζει μεγαλύτερη ασφάλεια! Fuck logic 2 😂 Κολλημένος αυτόματος με ταινία δεν παίζει. Οποιαδήποτε ασφάλεια ακόμη και η φθηνότερη και χειρότερη κινεζιά αν δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα θα πέσει εσωτερικά και ας την έχεις βάλει και δοκάρι για στήριγμα , όχι απλά ταινία 2
DownUNDERground Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Προφανώς δε "φίλαγε" αρκετά καλά το καπάκι στο βίδωμα και βάλανε τη μονωτική για να βιδώσει πιο σφιχτά. Εγώ αυτό καταλαβαίνω από τη φωτό. 2 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα συγκεκριμένα θεματα είναι από αυτά που δημιουργούν εύκολα διενέξεις για το ποιος ευθύνεται και ποιος θα καλύψει την ζημιά. Εφόσον η συγκεκριμένη ζημιά οφείλεται σε συσκευή ή σε χρήση του ενοικιαστή πρέπει να την καλύψει ο ενοικιαστης. Εφόσον υπάρχει θέμα από πριν σε οποιοδήποτε μέρος της εγκατάστασης το οποίο βέβαια προέκυψε τώρα καθώς τώρα συνδέθηκε το φορτίο τότε πρέπει να την καλύψει ο ιδιοκτήτης. Τώρα τι συμβαίνει μόνο ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να το κρίνει κατόπιν επίσκεψης Edit: τώρα είδα την ασφαλεια στην φώτο. Η μονωτική υπάρχει επειδή το εξωτερικό περίβλημα της ασφάλειας έχει αποκολληθεί λίγο η πολύ από το εσωτερικό μεταλλικό και δεν πιάνει καλά στο βιδωμα όπως αναφέρθηκε. Η αλλαγή της δεν χρειάζεται ηλεκτρολόγο. Όσο για την πρίζα με τις σπίθες δοκίμασε να συνδέσεις κάποιο φορτίο πχ κανένα πορτατιφ με λάμπα πυράκτωσης να δεις τι θα γίνει, αν καεί κάηκε. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από Βασίλης_29 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Προφανώς δε "φίλαγε" αρκετά καλά το καπάκι στο βίδωμα και βάλανε τη μονωτική για να βιδώσει πιο σφιχτά. Εγώ αυτό καταλαβαίνω από τη φωτό. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το δε "φίλαγε", πάντως την μονωτική σίγουρα την έβαλαν επειδή η πορσελάνη του πώματος είχε αποκολληθεί από την λαμαρίνα:
Ribopaido Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Η συγκεκριμένη πατέντα είναι απλά τραγική , και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να φανεί πέρα από το να ανοιχτεί. Στα όρια της συνεργασίας απλά δέξου το κόστος και νομίζω τελειώνει εκεί. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι βάζοντας τον υπολογιστή στη πρίζα σου έκανε σπινθήρα. Μήπως χρησιμοποίησες κάποιο τάφ - πολύπριζο της κακιάς ώρας? Γιατί το να βάλεις ένα πολύπριζο ακόμα και pc-οθονη ανοιχτή δεν θα εκανε αυτο που περιγράφεις.. 1
dancer Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 πως γινεται παντα αυτοι που ξεκινανε τετοια θεματα να ειναι ατομα με 0 μυνηματα... στο δια ταυτα σε ενα παλιο σπιτι το οποιο για χρονια ενοικιαζεται τα προβληματα ειναι παρα πολλα, το θεμα ηταν ο ηλεκτρολογος να κανει και εναν ελεγχο της ηλεκτρολογικης εγκαταστασης γτ αν παρεις καμια φωτια θα εισαι υπευθυνος εσυ οχι ο ιδιοκτητης. η μονωτικη δεν μπορει να προκαλεσει βραχυκυκλωμα επομενως το προβλημα ειναι αλλου. 6
The_Judas Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, dancer είπε πως γινεται παντα αυτοι που ξεκινανε τετοια θεματα να ειναι ατομα με 0 μυνηματα... στο δια ταυτα σε ενα παλιο σπιτι το οποιο για χρονια ενοικιαζεται τα προβληματα ειναι παρα πολλα, το θεμα ηταν ο ηλεκτρολογος να κανει και εναν ελεγχο της ηλεκτρολογικης εγκαταστασης γτ αν παρεις καμια φωτια θα εισαι υπευθυνος εσυ οχι ο ιδιοκτητης. η μονωτικη δεν μπορει να προκαλεσει βραχυκυκλωμα επομενως το προβλημα ειναι αλλου. Για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης και ο ηλεκτρολόγος του. Το λέω αυτό γιατί έχει τύχει να νοικιάσω σπίτι που δεν είχε καν γείωση αλλά ο ηλεκτρολόγος είχε υπογράψει το πιστοποιητικό για την ΔΕΗ ότι όλα είναι καλά... Σε περίπτωση πυρκαγιάς βέβαια, είναι μπλεγμένη υπόθεση, πρέπει να γίνει δικαστήριο και να το αποδείξεις. Επίσης προφανώς και για την δική μας ασφάλεια, καλό είναι να τα περνάμε έστω και με δικά μας έξοδα στην χειρότερη περίπτωση. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από The_Judas
Lennox Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Κακώς, πολύ κακώς το ότι έχει χρησιμοποιηθεί μονωτική ταινία για την διόρθωση ενός προβλήματος στον πίνακα, λόγω κακής εφαρμογής, ή αποκόλλησης του πορσελάνινου πώματος. Το ρεύμα "περνά" από τη βάση της ασφαλειοθήκης στο αργό φυσίγγιο και στο σπείρωμα του πώματος το οποίο χρειάζεται το ΟΛΟ το σπείρωμα για να κάνει καλή επαφή. Αν υπάρχουν τέτοια λάθη στον πίνακα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να φέρεις ηλεκτρολόγο να τον ελέγξει. Το τι θα κάνεις μετά από αυτό και ποιός θα το πληρώσει δεν είναι το σημαντικό. Δεν βάλαμε μονωτική ταινία σε ένα λάστιχο κήπου που έσκισε και το έχουμε για να πλένουμε το αυτοκίνητο μια φορά το μήνα. 6
ManFromEarth Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Έχεις πάρε απόδειξη για τα 30 ευρω; αν όχι η συζήτηση δεν έχει νόημα
Fubar.gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Lennox είπε Το ρεύμα "περνά" από τη βάση της ασφαλειοθήκης στο αργό φυσίγγιο και στο σπείρωμα του πώματος το οποίο χρειάζεται το ΟΛΟ το σπείρωμα για να κάνει καλή επαφή. Αυτό ακριβώς Έχουν καλύψει μέρος του σπειρώματος με ταινία. Άρα μεγαλύτερη αντίσταση και άνοδος της θερμοκρασίας. 7
eko13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν θα μπω στα τεχνικα της υποθεσης για το πως δημιουργηθηκε, απλα θα πω οτι η καλη σχεση ενοικιαστη-ιδιοκτητη, βοηθαει και γενικα θα το βρεις μπροστα σου. Και στο λεω μενοντας σε ιδιο σπιτι με ενοικιο 15 χρονια. Τωρα καηκε η ασφαλεια ΟΚ μερικα πραγματα συμβαινουν, δες το σαν μια λαμπα που καηκε. Μπορει να μην ειχε βαλει την ταινια ο ιδιοκτητης αλλα ο προηγουμενος ενοικος. Μονος σου ειπες οτι τα βαρια τα αλλαξε. Θες να του χρεωσεις το 30ρι χρεωσε το, να τσακωθειτε αν φταει ή οχι, και μην απορησεις αν στην ληξη του συμβολαιου ζητησει αυξηση ή σου πει ιδιοκατοικηση... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από eko13 4
The_Judas Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Ο καθένας μας ζυγίζει όλα τα δεδομένα και κρίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν το σπίτι είναι φθηνό και βολεύεται ο TS δεν είναι πρόβλημα το 30άρι, εφόσον είναι γενικά συνεργάσιμος ο ιδιοκτήτης. Λογικά είναι συνεργάσιμος, αφού σε 4 μήνες έχει αλλάξει θερμοσίφωνο-καλοριφέρ. Αν πάλι το χρυσοπληρώνει το ενοίκιο, τότε και το 30άρι είναι πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα