Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω αν το δικαιουμαι κανω login στον ΟΑΕΔ αφου βαλω στοιχεια και AMKA και με βαζει στην κεντρικη σελιδα οπου φαινονται τα στοιχεια μου ποσο καιρο ειμαι ανεργος και τετοια πρεπει να επιλεξω αιτησεις η οχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχει απο κατω απο τα στοιχεια σου ενα κουμπι που λεει επικαιροποιηση στοιχειων.Αν δεν εισαι ανεργος απο 12 εως 24 μηνες , δε το παιρνεις.

Εμενα η συζυγος ειναι 17 μηνες οποτε καναμε τη διαδικασια και πλεον λεει αυτο 

Καταγραφή.PNG

που σημαινει οτι αναμενεται να πιστωθει ο λογαριασμος.

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lak10 είπε

παιδια δεν ξερω αν το δικαιουμαι κανω login στον ΟΑΕΔ αφου βαλω στοιχεια και AMKA και με βαζει στην κεντρικη σελιδα οπου φαινονται τα στοιχεια μου ποσο καιρο ειμαι ανεργος και τετοια πρεπει να επιλεξω αιτησεις η οχι?

Αν στην κεντρικη σελιδα δεν σου βγαζει επιλογη για να επικαιροποιησεις τα στοιχεια σου (λογαριασμο Τραπεζας), τοτε δεν εισαι στους δικαιουχους.

Πρεπει να εισαι ανεργος απο 12 εως 24.5 μηνες. Αν εισαι λιγοτερο η περισσοτερο, δεν το παιρνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, lak10 είπε

Πόσους ΜΗΝΕΣ, σου γράφει ?

Εσύ, δεν ξέρεις πόσους έχεις ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...