lak10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 παιδια δεν ξερω αν το δικαιουμαι κανω login στον ΟΑΕΔ αφου βαλω στοιχεια και AMKA και με βαζει στην κεντρικη σελιδα οπου φαινονται τα στοιχεια μου ποσο καιρο ειμαι ανεργος και τετοια πρεπει να επιλεξω αιτησεις η οχι?
leolipop Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Eχει απο κατω απο τα στοιχεια σου ενα κουμπι που λεει επικαιροποιηση στοιχειων.Αν δεν εισαι ανεργος απο 12 εως 24 μηνες , δε το παιρνεις. Εμενα η συζυγος ειναι 17 μηνες οποτε καναμε τη διαδικασια και πλεον λεει αυτο που σημαινει οτι αναμενεται να πιστωθει ο λογαριασμος. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από leolipop
ardi21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, lak10 είπε παιδια δεν ξερω αν το δικαιουμαι κανω login στον ΟΑΕΔ αφου βαλω στοιχεια και AMKA και με βαζει στην κεντρικη σελιδα οπου φαινονται τα στοιχεια μου ποσο καιρο ειμαι ανεργος και τετοια πρεπει να επιλεξω αιτησεις η οχι? Αν στην κεντρικη σελιδα δεν σου βγαζει επιλογη για να επικαιροποιησεις τα στοιχεια σου (λογαριασμο Τραπεζας), τοτε δεν εισαι στους δικαιουχους. Πρεπει να εισαι ανεργος απο 12 εως 24.5 μηνες. Αν εισαι λιγοτερο η περισσοτερο, δεν το παιρνεις.
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, lak10 είπε παιδια δεν ξερω αν το δικαιουμαι κανω login στον ΟΑΕΔ αφου βαλω στοιχεια και AMKA και με βαζει στην κεντρικη σελιδα οπου φαινονται τα στοιχεια μου ποσο καιρο ειμαι ανεργος και τετοια πρεπει να επιλεξω αιτησεις η οχι? Πόσους ΜΗΝΕΣ, σου γράφει ? Εσύ, δεν ξέρεις πόσους έχεις ? Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από GREGORYMO Συμπληρώμα
lak10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 52 μηνες ειμαι παιδια οποτε παπαλα ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα