TopicStrarter Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Καταρχαςτο αρχικό statement που είχες πει είναι ότι έχει λάθος το άρθρο επειδή δεν υπάρχει impact σε παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν tensor cores, επειδή το voice, χρησιμοποιεί αυτά. Πράγμα που θα ίσχυε αν όντως χρησιμοποιούσε. Άσχετα πόσο καλά ή όχι τα χρησιμοποιεί γιατί έτσι και αλλιώς δεν κάνουν τίποτα... Οπότε δεν είναι θέμα optimization. Αλλά ακόμη και tensor cores να χρησιμοποιούσε impact υπάρχει. Κατά δεύτερον, η ποιότητα είναι ακριβώς η ΙΔΙΑ είτε σε rt κάρτα είτε όχι. Δεν βλέπουν καμία διαφορά. Οπότε δεν μιλάμε για μερική υποστήριξη. Κατά τρίτον είναι φυσικό να έχει μεγαλύτερο impact σε παλιότερης αρχιτεκτονικής κάρτα. Κατά τέταρτον δεν μίλησε κανείς για code path, προφανώς γιατί δεν υπάρχει ξεχωριστό code path και δεν υπήρχε και λογική να υπάρχει αφού δεν προοριζόταν για παλιότερες καρτες, αλλά για κόψιμο γενικά, μέσω ελέγχου... Τυπικά είμαι ολίγον λάθος ναι μιας και λόγω early beta υπάρχει ένα μικρό performance impact της τάξης του 11% στην πιο αργή κάρτα (ή αλλιώς 60FPS αντί για 66, 90 FPS αντί για 100 που είναι αμελητέο εκτός αν παίζεις με την πιο αργή κάρτα σε 4Κ ή είσαι επαγγελματίας gamer και παίζεις με φθηνό hardware που είναι ακραίο σενάριο) Ουσιαστικά δεν ειμαι όμως γιατί σε πολύ λίγο καιρό δεν θα έχει Impact το λάθος είναι που έχει Impact και οφείλεται στην πρώιμη έκδοση του RTX voice που δεν προγραμμάτισε η nvidia να το λανσάρει τώρα έτσι και αλλιώς και απλά το έκανε λόγω συγκυριών όπως και να έχει όμως μια χαρά μπορείς να παίξεις παιχνίδια με RTX voice on ακόμη και σήμερα χωρίς κανένα ουσιαστικό θέμα. Εσύ όμως είσαι 100 λάθος μιας και 1) ήταν ηθικό λάθος να θέλεις να αντιπαρατεθείς χωρίς λόγο σε κάποιον 2) είπες πως δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιεί tensor cores
Retromaniac Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Τυπικά είμαι ολίγον λάθος ναι μιας και λόγω early beta υπάρχει ένα μικρό performance impact της τάξης του 11% στην πιο αργή κάρτα (ή αλλιώς 60FPS αντί για 66, 90 FPS αντί για 100 που είναι αμελητέο εκτός αν παίζεις με την πιο αργή κάρτα σε 4Κ ή είσαι επαγγελματίας gamer και παίζεις με φθηνό hardware που είναι ακραίο σενάριο) Ουσιαστικά δεν ειμαι όμως γιατί σε πολύ λίγο καιρό δεν θα έχει Impact το λάθος είναι που έχει Impact και οφείλεται στην πρώιμη έκδοση του RTX voice που δεν προγραμμάτισε η nvidia να το λανσάρει τώρα έτσι και αλλιώς και απλά το έκανε λόγω συγκυριών όπως και να έχει όμως μια χαρά μπορείς να παίξεις παιχνίδια με RTX voice on ακόμη και σήμερα χωρίς κανένα ουσιαστικό θέμα. Εσύ όμως είσαι 100 λάθος μιας και 1) ήταν ηθικό λάθος να θέλεις να αντιπαρατεθείς χωρίς λόγο σε κάποιον 2) είπες πως δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιεί tensor cores Μα δεν χρησιμοποιεί... Όλα τα άλλα που έγραψα παραλειψες... 11% ειμαι μεγάλο performance impact. Μπορεί να κάνει ένα παιχνίδι να σπάει η κίνηση πολύ πιο συχνά ή και συνέχεια γιατί πέφτει κάτω από τα 60fps... Όσο για το ηθικό λάθος; Χαχαχαα να σαι καλά...
TopicStrarter Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Μα δεν χρησιμοποιεί... Όλα τα άλλα που έγραψα παραλειψες... 11% ειμαι μεγάλο performance impact. Μπορεί να κάνει ένα παιχνίδι να σπάει η κίνηση πολύ πιο συχνά ή και συνέχεια γιατί πέφτει κάτω από τα 60fps... Όσο για το ηθικό λάθος; Χαχαχαα να σαι καλά... Τι όλα τα άλλα που έγραψες ρε φίλε τα παρέλειψα εσύ εδώ παρέλειψες τον πλανήτη γη και μου μιλάς για παραλήψεις βαστιέσαι απλά απότι σε συμφέρει αγνοώντας όλα τα άλλα και όλα αυτά απλά για να μου αντιπαρατεθείς προσωπικά δηλαδή για άλλη μια φορά σε δουλειά να βρισκόμαστε να περάσουμε την καμήλα απο την βελονότρυπα... Καταρχήν η RTX 2060 παίζει 1080 και 1440 παιχνίδια well above 70 FPS και συνήθως είναι στα 100άρια τα νούμερα της... τώρα για 4κ πάω πάσο αλλά απο την άλλη αν θες 4κ δεν αγοράζεις μια τέτοια κάρτα.. τέλος έχει Gsync και δεν σπάει ακόμη και να πέσει κάτω απο τα 60 FPS που δεν θα συμβεί έτσι και αλλιώς λόγω του απο πάνω. και επαναλαμβάνω μιλάμε για early beta και το DLSS τον πρώτο καιρό ήταν χάλια μαύρα (και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν beta όταν είχε τα χάλια αυτά ) Τι δεν καταλαβαίνεις; όλοι λένε ότι χρησιμοποιεί tensor cores στην RTX 2080 έχει έως 9% impact και στην 2060 (που έχει λιγότερα tensor cores) έχει έως 11% ακριβώς επειδή έχει λιγότερα tensor cores στην GTX 1080 ti που είναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ απο την RTX 2060 (και άρα το impact θα έπρεπε να είναι κοντά σε αυτό της RTX 2080) βλέπουμε τουλάχιστον 16% impact και αυτό γιατί δεν έχει καθόλου tensorcores και με την μόντα τρέχει με το ζόρι σε αυτή και σε κάνα δύο άλλες pascal και αυτό ήταν και το exe ειναι beta. δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις πραγματικά απορώ. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από TopicStrarter
Retromaniac Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Τι όλα τα άλλα που έγραψες ρε φίλε τα παρέλειψα εσύ εδώ παρέλειψες τον πλανήτη γη και μου μιλάς για παραλήψεις βαστιέσαι απλά απότι σε συμφέρει αγνοώντας όλα τα άλλα και όλα αυτά απλά για να μου αντιπαρατεθείς προσωπικά δηλαδή για άλλη μια φορά σε δουλειά να βρισκόμαστε να περάσουμε την καμήλα απο την βελονότρυπα... Καταρχήν η RTX 2060 παίζει 1080 και 1440 παιχνίδια well above 70 FPS και συνήθως είναι στα 100άρια τα νούμερα της... τώρα για 4κ πάω πάσο αλλά απο την άλλη αν θες 4κ δεν αγοράζεις μια τέτοια κάρτα.. τέλος έχει Gsync και δεν σπάει ακόμη και να πέσει κάτω απο τα 60 FPS που δεν θα συμβεί έτσι και αλλιώς λόγω του απο πάνω. και επαναλαμβάνω μιλάμε για early beta και το DLSS τον πρώτο καιρό ήταν χάλια μαύρα (και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν beta όταν είχε τα χάλια αυτά ) Τι δεν καταλαβαίνεις; όλοι λένε ότι χρησιμοποιεί tensor cores στην RTX 2080 έχει έως 9% impact και στην 2060 (που έχει λιγότερα tensor cores) έχει έως 11% ακριβώς επειδή έχει λιγότερα tensor cores στην GTX 1080 ti που είναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ απο την RTX 2060 (και άρα το impact θα έπρεπε να είναι κοντά σε αυτό της RTX 2080) βλέπουμε τουλάχιστον 16% impact και αυτό γιατί δεν έχει καθόλου tensorcores και με την μόντα τρέχει με το ζόρι σε αυτή και σε κάνα δύο άλλες pascal και αυτό ήταν και το exe ειναι beta. δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις πραγματικά απορώ. Καλά εντάξει... Άντε γεια...
TopicStrarter Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Καλά εντάξει... Άντε γεια... Αυτό λέω και εγώ να και κάτι στο οποίο συμφωνούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα