SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα. Καμια βδομαδα τωρα στα καλα καθουμενα κλεινουν τα ηχεια. Θα το κανουν 3-4 φορες στη διαρκεια της μερας. Τα εχω ηδη 7 χρονια οποτε ισως ειναι η ωρα τους να παραδοσουν πνευμα και εχουν αρχισει τα κουλα. Παιζει να ειναι κατι απλο να το παω σε κανενα ηλεκτρονικο να το κοιταξει; Εχει αντιμετοπισει κανεις κατι παρομοιο; Θα δοκιμασω αλλο καλωδιο ρευματος μπας και φταιει αυτο αλλα δε νομιζω. Επισης, λεμε ΑΝ τα φτυσουν τελειως, μπορω να παρω ενα ενισχυτη 5.1 και να βαλω αυτα τα ηχεια πανω για αρχη μαζι με αλλο sub?
Mr_Terror Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Κλεινουν και οταν παιζουν μουσικη?Ρωταω γιατι οταν ειναι σε αδράνεια 2 ωρες κλεινουν αυτοματα μονα τους.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Κλεινουν και οταν παιζουν μουσικη?Ρωταω γιατι οταν ειναι σε αδράνεια 2 ωρες κλεινουν αυτοματα μονα τους. Oταν βλεπω τηλεοραση ή netflix. Παντως αυτο με το κλεισιμο στην αδρανεια δεν το εκανε σε μενα. Δεν ειναι αυτο με την αδρανεια παντως, γιατι μπορει ενω κλεισει να το ανοιξω και να κλεισει παλι σε ενα λεπτο. Και μετα να το ξανακανει μετα απο 10 ωρες ή τν επομενη μερα.
Mr_Terror Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Κανε reset τα ηχεια μηπως και φτιαξει. και μετα βγαλε το απο το ρευμα για κανα δεκαλεπτο. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Στις 24/4/2020 στις 3:44 ΜΜ, Mr_Terror είπε Κανε reset τα ηχεια μηπως και φτιαξει. και μετα βγαλε το απο το ρευμα για κανα δεκαλεπτο. Ούτε το reset βοήθησε, ούτε το καλώδιο ρεύματος που άλλαξα. Τι άλλο να δοκιμάσω??
Mr_Terror Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Πως αλλαξες το καλωδιο ρευματος?Το καλωδιο δεν ειναι αποσπωμενο. Αποσυνδεσε την κονσολα ελεγχου απο το subwoofer,φυσηξε τους κονεκτορες και ξανασυνδεσε την κονσολα στο subwwofer. Παραπανω δεν μπορω να σε βοηθησω.Η ζημια μπορει να ειναι στην κονσολα η στο subwoofer. Αυτο στο κανει σε ολα τα καναλια ηχου?Δηλαδη αν το γυρισεις στο καναλι που παιζει η οπτικη στο κανει?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Πως αλλαξες το καλωδιο ρευματος?Το καλωδιο δεν ειναι αποσπωμενο. Αποσυνδεσε την κονσολα ελεγχου απο το subwoofer,φυσηξε τους κονεκτορες και ξανασυνδεσε την κονσολα στο subwwofer. Παραπανω δεν μπορω να σε βοηθησω.Η ζημια μπορει να ειναι στην κονσολα η στο subwoofer. Αυτο στο κανει σε ολα τα καναλια ηχου?Δηλαδη αν το γυρισεις στο καναλι που παιζει η οπτικη στο κανει? Στο δικο μου ειναι αποσπωμενο το καλωδιο ρευματος. Το κλασικο που παιρουν οι τηλεορασεις που ειναι σαν "8", Νομιζω το κανει μονο στο καναλι της οπτικης που εχω συνδεσει την τηλεοραση, αλλα αυτο ειναι που παιζει 90%, οποτε δεν το εχω δοκιμασει ιδιαιτερα στα αλλα. Ενταξει δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα, αφου μπορει να το κανει 1-2 φορες μεσα στη μερα. Απλα ειναι σπαστικο...
Mr_Terror Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Οταν μπορεσεις δοκιμασε και τα υπολοιπα καναλια ηχου αν στο κανει.Ναι καταλαβαινω ειναι ενοχλητικο.
postfire Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Στο δικο μου ειναι αποσπωμενο το καλωδιο ρευματος. Το κλασικο που παιρουν οι τηλεορασεις που ειναι σαν "8", Νομιζω το κανει μονο στο καναλι της οπτικης που εχω συνδεσει την τηλεοραση, αλλα αυτο ειναι που παιζει 90%, οποτε δεν το εχω δοκιμασει ιδιαιτερα στα αλλα. Ενταξει δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα, αφου μπορει να το κανει 1-2 φορες μεσα στη μερα. Απλα ειναι σπαστικο... γιατι δεν το πας σε καποιο τεχνικο να το κοιταξει? πιστευω δεν ειναι μεγαλη ζημια ισως τρανσιστορ ή καποιος πυκνωτης ή ψυχρες κολλησεις Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από postfire 1
Runner25 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 μμμ μου μυριζει ασφαλεια του ενισχυτη, ευτυχως ομως ειναι μικρο το κοστος εως 50 ευρω ισως και λιγοτερο αναλογα τον ενισχυτη σε καθε περιπτωση ομως πρεπει να το δει τεχνικος
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2020 στις 11:12 ΠΜ, Mr_Terror είπε Οταν μπορεσεις δοκιμασε και τα υπολοιπα καναλια ηχου αν στο κανει.Ναι καταλαβαινω ειναι ενοχλητικο. Είχα χρόνο για πολύ τηλεόραση χτες και σήμερα και παρατήρησα τη συμπεριφορά του προβλήματος. Ξεκινάει περίπου μετά από κανένα 3ωρο χρήσης. Τι κάνει και στις δύο εισόδους με οπτική που δοκίμασα (τηλεόραση και xbox). Επίσης όταν ξεκινήσει να κλείνει και συνεχίσω να τον χρησιμοποιώ γίνεται όλο και πιο έντονο, τον ανοίγω και κλείνει άμεσα. Κάποιες φορές επανέρχεται και ανοίγει μόνος του. Δυστυχώς τα είχε σε προσφορά το αμαζον £140 μέρα στη βδομάδα και φέρω τα πρόλαβα να τα πάρω πάλι να ησυχάσω. Ξέρετε κάποιον καλό τεχνικό στην Αθήνα? Edit: Τώρα παρατήρησα ότι τα κλείνω και ανοίγουν μόνα τους. Οπότε παίζει να τα έχει παίξει το power button της κονσόλας. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από SagoniasSlutRos
stathistsiotsios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 An ta Poulas gia antalaktika endiaferomai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα