chrisbets Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Καλησπέρα! Θα ηθελα αν καποιος γνωρίζει σχετικά, να με βοηθήσει με ενα θεμα που αντιμετωπίζω. Ειχα κανει τον Μάιο μια καινουρια σύνδεση ,στην Vodafone, σταθερης τηλεφωνίας και 24mbps internet, για την οικια οπου νοικιαζα στον ευοσμο Θεσσαλονίκης. Λογω πανδημιας, αρα και ανεργιας κτλ κτλ βρηκα μια θεση εργασιας στην Κέρκυρα και νοικιασα σε ενα μικρο χωριουδάκι. Οταν επικοινωνησα με το αρμοδιο τμημα της Vodafone για τις μετακομίσεις με ενημέρωσαν ότι το κοστος ειναι 50€ περιπου. Οκ σκέφτηκα... Το πρόβλημα ομως ηταν οτι οταν η υπαλληλος όταν ελεγξε τις συντεταγμένες της νεας μου κατοικίας μου ειπε οτι δεν καλύπτεται απο το δικτυο τους!!!! Κατι το οποιο δεν μπορω να το πιστέψω οτι ισχυει καθως δεν ειναι καποιο απομακρυσμένο, δυσβατο χωριό με 20 κατοικους! Ειναι σιγουρα ενα μικρο χωριο των 300 κατοικων, που εχουν κανονικα ίντερνετ και μαλιστα με καλυτερες ταχύτητες απο αυτες που επιανα στην Θεσσαλονίκη ( 15 mbps > 7-8 mbps). Καταλήγοντας, μου ειπαν οτι θα πρέπει να ακυρώσω το συμβόλαιο μου και να πληρωσω αποζημίωση πανω απο 100€! Υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετωπισει κάτι σχετικο; Ή να γνωρίζει που θα πρεπει να απευθυνθώ; Το ζήτημα μου ειναι οτι δεν θελω να τους πληρωσω αποζημίωση εφόσον εκείνοι είναι που δεν εχουν, οπως ισχυρίστηκε η υπαλληλος, την δυνατοτητα να καλυψουν την καινουρια μου κατοικια. ( Σ.σ. το χωριό λέγεται αντιπερνοι και ειναι στην Βόρεια Κέρκυρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alegreto Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Με ποιές εταιρείες έχουν σύνδεση ιντερνέτ στο χωριό όπως αναφέρεις?..Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να σιγουρέψεις οτι η Vodafone όντως δεν έχει κάλυψη στη περιοχή αυτή , ρωτώντας άλλους στον χωριό εάν έχουν ήδη σύνδεση κάποιοι με την vodafone....Πόσο καιρό ακόμη ισχύει η υποχρεωτική παραμονή σου στην εταιρεία , μετά την υπογραφή του συμβολαίου τον Μάιο του 2019 εάν κατάλαβα σωστά..εάν έχει ήδη λήξει , ή πρόκειται να λήξει στο χρόνο επάνω , δηλαδή αυτό το Μάιο, δεν τους χρωστάς τίποτα , κάνεις και πας όπου θέλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Τα λεγόμενα του παρόχου, τα έχεις γραπτώς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbets Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δυστυχως αυτη την στιγμη δεν τα εχω μαζι μου. Οσο το εψαξα παντως θεωρω οτι ια εχουν καποια δικλείδα τυπου: «μεταφορά εντός του δικτυου μας» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goana12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Το θεμα που αναφερεις ειναι διστυχως μια πονεμενη ιστορια για πολλους που αντιμετωπιζουν το συγκεκριμενο θεμα. Και αυτο γιατι το συμβολαιο που υπογραφουμε ειναι για συγκεκριμενη γραμμη, σε συγκεκριμενη διευθυνση και για συγκεκριμενο χρονο. Μπορει να διακοπει αζημιως, μονο με τον θανατο του ιδιοκτητη της γραμμης, η αν δεν μπορει να παρεχει η εταιρια τα συμφωνημενα (παντα για την συγκεκριμενη διευθυνση). Η μεταφορα της γραμμης για την εταιρια θεωρειτε ως μια νεα συνδεση, σε νεο Α.Κ., πληρωνωντας τα αντιστοιχα τελη και στον ΟΤΕ. Αν δεν εχει ομως δικτυο στην νεα περιοχη, δεν υποχρεουται απο την παλια συμβαση να σε αποδεσμευσει αζημιως. Αυτο υποκειτε στην πολιτικη της εκαστοτε εταιριας. Εγω θα σου προτεινα να κανεις μια ερωτηση στην Ε.Ε.Τ.Τ. για να σου πουν τα οποια δικαιωματα εχεις -αν εχεις- στην συγκεκριμενη περιπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δεν εχεις δικιο εδω, υπεγραψες, οπως ειπε και ο goana12, συμβολαιο για να σου παρεχει η εταιρια τηλεφωνια και ιντερνετ σε συγκεκριμενη διευθυνση, για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και συγκεκριμενους ορους, τους οποιους εσυ πας να σπασεις αρα δεν φταιει η εταιρια στην περιπτωση σου, ασχετως αν υπαρχει η οχι διαθεσιμη γραμμη εκει που θα πας. Το οτι ειναι απομακρυσμενο χωριο 300 κατοικων ( και 3 εκατομμυριων να ηταν) οπως λες δεν παει να παει οτι θα εχει και ελευθερες γραμμες, γιατι μπορει πολυ απλα στο χωριο αυτο, ο οτε να εχει δωσει πχ 100 γραμμες η οποιες ειναι και οι 100 κατειλλημενες. Αρα μονο αν καποιος σταματησει την παροχη του θα ελευθερωθει μια γραμμη. Δεν γινεται πχ να παρεις απο καποιον γειτονα και να βρειτε μια λυση πχ να μοιραζεστε το παγιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα