dkstopo Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Από την έλευση των smartphones χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα τηλέφωνα της Sony προερχόμενος από την Ericsson. ποτέ δεν αγόραζα τις ναυαρχίδες ούτε μεγάλες οθόνες γιατί η χρήση είναι 50% τηλεφωνο 40%μηνυματα και 10%φωτό και μερικές εφαρμογές για να κανω τη ζωή μου πιο εύκολη. εδω και 2 χρόνια χρησιμοποιώ ένα iPad για επαγγελματικούς λόγους και το όλο σύστημα μαρεσει παρά πολύ. ετσι αποφάσισα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο iPhone μιας και το τηλέφωνο μου πλέον αρχίζει να κολλάει, και επειδή δεν είμαι διατεθημένος να ξοδέψω 350+ για μια καινούργια συσκευή είμαι μεταξύ του 7 και SE του 2016. Θεωρείται ότι η 4¨ οθόνη είναι πολύ μικρή πλέον; Μαρεσει που με τον αντίχειρα κανεις τα πάντα. επίσης η μετάβαση τι επίπτωση έχει στα τηλεφωνικό μου κατάλογο; Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον google λογαριασμό μου για να συγχρονίζω επαφές ; Γενικά χρησιμοποιώ τις ευκολίες της google drive,maps κτλ θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ το ίδιο εύκολα με ένα iPhone? Έχει κάποιος εμπειρία από το κατάστημα buyshell όσο αφορά τις συσκευές; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από dkstopo
Dinos1973 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Με βάση το δίλημμά σου θα πρότεινα το 7. Βέβαια να ξέρεις ότι when you go black you never go back (εάν συνηθίσεις την μεγαλύτερη οθόνη δεν γυρίζεις πισω! 1
koutsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν όντως θέλεις τόσο μικρή οθόνη πήγαινε στο 7 ή με λίγα παραπάνω χρήματα στο 8. Οσο για όλα τα άλλα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές της Google. Λειτουργούν όπως και στο android. Επαφές, Gmail, maps, gdrive κτλ.... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από koutsis 1
dkstopo Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Πως μπορώ να δω σε μια συσκευή την ημερομηνία παραγωγή της και αν είναι δυνατόν ποτέ σεταραν iCloud πρώτη φορά;
koutsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, dkstopo είπε Πως μπορώ να δω σε μια συσκευή την ημερομηνία παραγωγή της και αν είναι δυνατόν ποτέ σεταραν iCloud πρώτη φορά; https://iunlocker.com/check_imei.php Βάλε εδώ το imei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα