peiraiask Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η μητρική σηκώνει μεχρι 8 μνημη. Κ ι5 750 με περιπου εως 20ευρω.πιο ακριβο δεν σηκωνει πολυ. Ουτε θα δεις χαοτικες διαφορες με τον ι7.860.των 50ευρώ + Δηλαδή κλασικη καρτα μεχρι 50ευρω πχ 750 ti. Σαν ps4 σε χαμηλη αναλυση. εχεις 1 μινι γκειμ συστεμ που παιζει πολλυ πραγμα. Για καλυτερη συνταγη θελει πιο ακριβα υλικα πχ θα εδινες 300 η 400 για νεο κουτι;με καρτα των 150; Εχει κ παιχνιδια που τρεχουν κ στα δυο. Μεχρι να γεμίσει επαρκως η αποθήκη Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από peiraiask 1
life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Racerr είπε σε ευχαριστω πολυ δεν ειναι δικο μου το pc απλα με ρωτησαν ..για δικο μου καποια αλλη στιγμη το διπλωμα με τραβηξε παραθετω και το δικο μου συστημα λογικα κατι καλυτερο θα παιρνει το μηχανημα που εχεις με bios update σηκώνει 16gb ραμ apla η μνημες να ειναι double sided .....Δευτερον μπορεις να βαλεις ενα xeon x3340 με κανα 15 ρι απο bangood και εισαι οκ ...βαζεις και μια καρτουλα τυπου 1050τι kai eisai οκ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα