Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, KnightRider said:

Μαρεσει που έφερε μια καινούργια υπηρεσία αλλά συνεχίζει να μην υποστηρίζει Netflix και YouTube σε παλαιότερα μοντέλα...

Δηλ πως μετά να μην βρισει κανείς αυτήν την εταιρία όταν δεν υποστηρίζει πλέον 2 βασικά πράγματα ???

Για να ακριβολογουμε, δεν ειναι θεμα της Samsung αλλα του Netflix και του νεου του DRM.

Το νεο DRM του netflix δεν το σηκωνουν οι παλιες τηλεορασεις - κατι παρομοιο εγινε και στο youtube.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikolas15341 είπε

μόλις το δοκίμασα. 

είναι πολύ ωραίο να έχεις τη μουσική σου κ στην τηλεόραση.

παρολα αυτα, η samsung ΔΕΝ υποστηριζει Αpple ΗomeΚit. 

Ναι δεν το υποστηρίζει για έχει το δικό της το Smart Thinks. Όπως είπε και κάποιος άλλος με το homebridge κάνεις ότι θες. 

Όσο άφορα το θέμα με την υποστήριξη παλιών smart tv όλοι το κάνουν ανεξάρτητα μάρκας.  Φιλου τηλεόραση Lg του 14 μοντέλο δεν παίζει τίποτα από την Smart. Το smart TV έχει ζωή γύρω στα 5 χρονιά. Μέτα με ένα box είσαι άρχοντας. Για να μην σου πω ότι με ένα κάλο,  βλέπε(nvidia sheild, Apple tv) μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, blackhill66 είπε

Δε μας παραταει λεω γω η samsung σε τηλεοραση 6ετιας δεν παιζει πια youtube & netflix,αχρηστοι.

Αν δείτε τους όρους της εγγύησης των τηλεοράσεων αναφέρει ότι οι εφαρμογές που φέρει, θεωρούνται λογισμικό τρίτων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποια στιγμή η τηλεόραση μπορεί να μην υποστηρίζει την εκτέλεση της εφαρμογής. Και δεν ευθύνεται ο κατασκευαστης για αυτό. Η εφαρμογή παύει την υποστήριξη με το μοντέλο της τηλεόρασης συνήθως εξαιτίας του hardware. 

Δημοσ.

Θετικό για όσους έχετε apple music, αδιάφορο για όλους εμάς τους υπόλοιπους. Θα προτιμούσα  από την Samsung πάντως υποστήριξη DTS ήχου και Doby Vision εικόνας.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gianniskks είπε

Αυτό ακριβώς συζητούσα χθες. Τηλεόραση αγορασμένη στα 1700€ καινούργια (τώρα 7-8 ετών) και δεν υποστηρίζει πλέον Netflix. 

Έχω τηλεόραση Sony από το 2015 η οποία κόστισε 1000 ευρώ. Το netflix και το youtube παίζουν κανονικά αν και το youtube μερικές φορές αργεί 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, YiannisPj είπε

Apple TV υποστηριζαν, οχι Apple Music. Believe it or not, ειναι δυο διαφορετικες υπηρεσιες, και δυο διαφορετικές εφαρμογές στην τηλεόραση.

Το δοκίμασα σήμερα, μια χαρά φαίνεται να παίζει.

Την βρήκες κανονικά την εφαρμογή; Γιατί έχω ακόμη δεν την έχω βρει... Και εγώ τηλεόραση 2ετιας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nxbest είπε

Την βρήκες κανονικά την εφαρμογή; Γιατί έχω ακόμη δεν την έχω βρει... Και εγώ τηλεόραση 2ετιας

Ναι κανονικά. Έψαξα για Apple στο Search box.

Σε Samsung Smart 2019 7 Series. Μου βγαζει και το Apple TV (που ηταν και ο λογος που αγορασα τη συγκεκριμένη), και σημερα βρηκα το Apple Music

Σε Samsung Smart 2016 6 Series δε βγαζει καμια απο τις δυο εφαρμογές

Αρα θα υπέθετα (χωρις να μπορω να το δοκιμασω) πως το Apple Music ειναι διαθέσιμο μόνο για τις τηλεοράσεις που ειναι συμβατές και με το Apple TV (2019 μοντέλα και μεταγενέστερα)

Επεξ/σία από YiannisPj
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, blackhill66 είπε

Δε μας παραταει λεω γω η samsung σε τηλεοραση 6ετιας δεν παιζει πια youtube & netflix,αχρηστοι.

Πέστα ρε φίλε και εγώ έτσι την πάτησα.τωρα πήρα μια lg.μετα απο κάποια χρονάκια πάει το νετφλιξ πάει το youtube πάει το skype Στη ντεμέκ σμαρτ τβ της samsung.ποτε ξανά samsung tv

Επεξ/σία από lionheart20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...