Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι είναι η πρώτη εταιρία που ενσωματώνει την υπηρεσία Apple Music στις έξυπνες τηλεοράσεις της.

Όλοι οι πελάτες της εταιρείας, σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου, μπορούν τώρα να απολαμβάνουν την υπηρεσία απευθείας στις τηλεοράσεις τους.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Apple Music που διατίθεται στα μοντέλα Smart TV της εταιρείας του 2018 ως 2020, μπορούν να αναπαράγουν περισσότερα από 60 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, να παρακολουθήσουν αγαπημένα μουσικά βίντεο και να εξερευνήσουν χιλιάδες λίστες μουσικής που έχουν επιμεληθεί κορυφαίοι ειδικοί της μουσικής. Επιπλέον, μπορούν να λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις, καθημερινά ή και να συντονίζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1, που εκπέμπει ζωντανά διεθνώς και φιλοξενεί αποκλειστικές εκπομπές καλλιτεχνών, όπως οι Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled και Elton John. Επιπλέον, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στο νέο περιεχόμενο «At Home With Apple Music» που περιλαμβάνει καινούργιες λίστες μουσικής, ομαδικά FaceTime chats με καλλιτέχνες από το σπίτι, ειδικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών, κ.ά.

samsung_smart_tv_apple_music_ui_4_23_201.thumb.jpg.47ebb731260b54d73f9cdd54b2b28a35.jpg

Οι κάτοχοι των Samsung Smart TVs μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Apple Music από το Samsung Smart TV App Store, να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με το Apple ID τους ή να εγγραφούν απευθείας από τις τηλεοράσεις τους. Επίσης, μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν την υπηρεσία Apple Music για 3 μήνες με ατομική, οικογενειακή ή φοιτητική συνδρομή.  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Αυτό είναι λόγος για μα προτιμήσει κανείς tv Samsung αν είναι στην γύρα για καινούργια, δλδ εγώ που ψάχνω τώρα με ψήνει αυτή η είδηση.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

Δε μας παραταει λεω γω η samsung σε τηλεοραση 6ετιας δεν παιζει πια youtube & netflix,αχρηστοι.

Αυτό ακριβώς συζητούσα χθες. Τηλεόραση αγορασμένη στα 1700€ καινούργια (τώρα 7-8 ετών) και δεν υποστηρίζει πλέον Netflix. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jυstin είπε

Αν πάρω smart TV καλύτερα δεν είναι να έχει android? 

Θεωρώ τις σμαρτ τηλεοράσεις πεταμένα λεφτά. Μετά από λίγο καιρό σταματάνε την υποστηρονη σε υπηρεσίες και πας για καινούργια. Πάρε ένα amdroid TV box και μια τηλεόραση με καλό πάνελ και είσαι κομπλέ 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panagiotisgr1 είπε

Θεωρώ τις σμαρτ τηλεοράσεις πεταμένα λεφτά. Μετά από λίγο καιρό σταματάνε την υποστηρονη σε υπηρεσίες και πας για καινούργια. Πάρε ένα amdroid TV box και μια τηλεόραση με καλό πάνελ και είσαι κομπλέ 

Δεν υπάρχει τβ χωρίς σμαρτ τώρα πια.αυτο ίσχυε κάποτε.

τώρα αφού έχει αντεξει 7 χρόνια η τβ παίρνεις ένα box με 40-50 ευρω και ολα καλα.

Επεξ/σία από anonymous21
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panagiotisgr1 είπε

υπάρχουν τηλεοράσεις που δεν είναι smart; αναφέρομαι σε αυτές που έχουν καλό πάνελ 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, anonymous21 είπε

Υποστηρίζεται και από άλλες tv νωριτερα

https://www.apple.com/apple-tv-app/devices/

Apple TV υποστηριζαν, οχι Apple Music. Believe it or not, ειναι δυο διαφορετικες υπηρεσιες, και δυο διαφορετικές εφαρμογές στην τηλεόραση.

Το δοκίμασα σήμερα, μια χαρά φαίνεται να παίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις το δοκίμασα. 

είναι πολύ ωραίο να έχεις τη μουσική σου κ στην τηλεόραση.

παρολα αυτα, η samsung ΔΕΝ υποστηριζει Αpple ΗomeΚit. 

Επεξ/σία από nikolas15341
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nikolas15341 είπε

μόλις το δοκίμασα. 

είναι πολύ ωραίο να έχεις τη μουσική σου κ στην τηλεόραση.

παρολα αυτα, η samsung ΔΕΝ υποστηριζει Αpple ΗomeΚit. 

τα πάντα που υπάρχουν εκεί έξω από ηλεκτρονικές συσκευές υποστηρίζονται  Ανεπίσημα μέσω homebridge.io :) στο HomeKit 

έχω βάλει κανονικά την Samsung και την Lg στο HomeKit :)

λίγο διάβασμα λίγο Node.js aka JavaScript και φτιάχνεις παπάδες 

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μαρεσει που έφερε μια καινούργια υπηρεσία αλλά συνεχίζει να μην υποστηρίζει Netflix και YouTube σε παλαιότερα μοντέλα...

Δηλ πως μετά να μην βρισει κανείς αυτήν την εταιρία όταν δεν υποστηρίζει πλέον 2 βασικά πράγματα ???

• Like 1
Δημοσ.

δεν ασχολουμε  πια με samsung  απο λογισμικο k εφαρμογες  ειναι στην εποχη του λιθου μετα απο 3-4 χρονια καμια απολυτος υποστηρίξει ,2016 τηλεοραση 1.500 euro δεν εχει apple tv 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εγκατέστησα, μια χαρά. Έχω αρκετά αγορασμένα κομμάτια από iTunes αλλά δεν έχω συνδρομή στο Apple Music, δεν έκατσα να δω αν έχω access στα δικά μου μόνο.

Έχω την Samsung UE55RU7092 (55" 4K)

Επεξ/σία από DimAslan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...