zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Lalakis1975 είπε αδικα για 100 ευρω ; για εμας που μας πινουν το αιμα 11 μηνες δεν ειναι ; γιατι μη μου πεις οτι 400 και 500 ευρω για σπιτι ειναι αληθινα ποσα. Αδικία από την άποψη ότι έχει γίνει μια συμφωνία μεταξύ δύο ιδιωτών και έρχεται το κράτος και την αλλάζει σε βάρος του ενός. Αλλά οκ είναι ειδική κατάσταση. 1
narta Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Lalakis1975 είπε για εμας που μας πινουν το αιμα 11 μηνες δεν ειναι Γιατι δεν ζεις σε χαρτοκουτο που ειναι τσαμπα;
Lalakis1975 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, narta είπε Γιατι δεν ζεις σε χαρτοκουτο που ειναι τσαμπα; Χαζομάρες
narta Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Χαζομάρες Οχι καθολου. Δεν σου πινει κανενας το αιμα, εχεις συμφωνησει στην μισθωση του ακινητου. Οπως ο νομος που διεπει την συμφωνια σε προφυλασει απο την αυθαιρετη αυξηση του ενικοιου 70% καθε ετος, σου δινει την δυνατοτητα να πληρωσεις για εναν ή δυο μηνες αναλογα με το τι δικαιουσαι μειωμενο κατα 40% ενοικιο, ετσι προφυλασει και τον Χ ιδιοκτητη απο αυθαιρετες μονομερεις ενεργειες μειωσης του ενοικιου. Και εγω μισθωνω, πληρωσα μειωμενο οπως δικαιουμαι αλλα δεν θεωρω οτι μου πινει καποιος το αιμα. Μου παρεχει ακινητο και του δινω χρηματικο αντιτιμο. Γιατι με την δικη σου λογικη και εσυ πινεις το αιμα του εργοδοτη σου επειδη σε πληρωνει για την εργασια σου. Αν αποφασισει μονομερως να μην σε πληρωσει ή να σου κοψει μισθο θα ηταν καλα; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από narta 1
Lalakis1975 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, narta είπε Οχι καθολου. Δεν σου πινει κανενας το αιμα, εχεις συμφωνησει στην μισθωση του ακινητου. Οπως ο νομος που διεπει την συμφωνια σε προφυλασει απο την αυθαιρετη αυξηση του ενικοιου 70% καθε ετος, σου δινει την δυνατοτητα να πληρωσεις για εναν ή δυο μηνες αναλογα με το τι δικαιουσαι μειωμενο κατα 40% ενοικιο, ετσι προφυλασει και τον Χ ιδιοκτητη απο αυθαιρετες μονομερεις ενεργειες μειωσης του ενοικιου. Και εγω μισθωνω, πληρωσα μειωμενο οπως δικαιουμαι αλλα δεν θεωρω οτι μου πινει καποιος το αιμα. Μου παρεχει ακινητο και του δινω χρηματικο αντιτιμο. Γιατι με την δικη σου λογικη και εσυ πινεις το αιμα του εργοδοτη σου επειδη σε πληρωνει για την εργασια σου. Αν αποφασισει μονομερως να μην σε πληρωσει ή να σου κοψει μισθο θα ηταν καλα; Συμφώνησα εξ ανάγκης μεγάλε μου, με κλέβει ο ιδιοκτήτης γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα 400 και 500 νοικι, όλα έπρεπε να ήταν από 150 έως 300 κ πολλά λέω. Επίσης δεν κόπηκε τελείως το ενοίκιο δίνεις 60% άρα 600 ευρώ στα 1000!!! Αν τους έλεγαν Δεν θα πάρετε ενοίκια για 2 μήνες δηλαδή θα αυτοκτονούσαν; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από Lalakis1975 1 1
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Το μόνο σχετικό με βαμπιρισμό που μπορεί να πει κάποιος, είναι η τραγική κατάσταση με τις τιμές των μισθωμάτων, που τουλάχιστον τα τελευταία ~4 χρόνια περίπου η πλειοψηφία των ιδιοκτητών απολαμβάνουν τις συνέπειες του Airbnb (και όχι μόνο). Ούτε που το φαντάζονταν 5+ χρόνια πριν ότι θα νοίκιαζαν σε τέτοιες τιμές. Αν βάλουμε αυτό στην άκρη, όντως δεν τίθεται θέμα του να πίνει κάποιος το αίμα κάποιου άλλου.
narta Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε Συμφώνησα εξ ανάγκης μεγάλε μου, με κλέβει ο ιδιοκτήτης γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα 400 και 500 νοικι, όλα έπρεπε να ήταν από 150 έως 300 κ πολλά λέω. Μην ξανασκουξεις οταν σου πει ο εργοδοτης οτι θα δουλευεις για μια κουταλια χυλο και μια φραουλα για γευση στην μεση, γιατι η συντριπτικη πλειονοτητα αυτο θεωρει τίμιο να πληρωνει στους υπαλληλους. Επίσης αν σε κλεβει κανε καταγγελια και σηκω φυγε. Σιγουρα καπου υπαρχει μια ωραιοτατη γκαρσονιερα με υγρασια χωρις θερμανση στο ισογειο σε αθλια γειτονιά που θα εχει λιγοτερο ενοικιο.
Lalakis1975 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Το μόνο σχετικό με βαμπιρισμό που μπορεί να πει κάποιος, είναι η τραγική κατάσταση με τις τιμές των μισθωμάτων, που τουλάχιστον τα τελευταία ~4 χρόνια περίπου η πλειοψηφία των ιδιοκτητών απολαμβάνουν τις συνέπειες του Airbnb (και όχι μόνο). Ούτε που το φαντάζονταν 5+ χρόνια πριν ότι θα νοίκιαζαν σε τέτοιες τιμές. Αν βάλουμε αυτό στην άκρη, όντως δεν τίθεται θέμα του να πίνει κάποιος το αίμα κάποιου άλλου. μα γιαυτο ειπα οτι μας πινουν το αιμα,αν το εδιναν το σπιτι στα 200 ευρω οσο αξιζει δηλαδη κανενα θεμα μετα χαρας να ειχα συνεργασια ! 9 λεπτά πριν, narta είπε Μην ξανασκουξεις οταν σου πει ο εργοδοτης οτι θα δουλευεις για μια κουταλια χυλο και μια φραουλα για γευση στην μεση, γιατι η συντριπτικη πλειονοτητα αυτο θεωρει τίμιο να πληρωνει στους υπαλληλους. Επίσης αν σε κλεβει κανε καταγγελια και σηκω φυγε. Σιγουρα καπου υπαρχει μια ωραιοτατη γκαρσονιερα με υγρασια χωρις θερμανση στο ισογειο σε αθλια γειτονιά που θα εχει λιγοτερο ενοικιο. ρε συ αστο δεν καταλαβες καν τι λεω γ@@ Το Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από Lalakis1975
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Συμφώνησα εξ ανάγκης μεγάλε μου, με κλέβει ο ιδιοκτήτης γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα 400 και 500 νοικι, όλα έπρεπε να ήταν από 150 έως 300 κ πολλά λέω. Με την ίδια λογική και ο ιδιοκτήτης συμφώνησε εξ ανάγκης, τον κλέβεις γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα 400 και 500 νοίκι, όλα έπρεπε να ήταν από 1000 έως 1500 και λίγα λέω. Go figure... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από Joshua21
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Lalakis1975 είπε μα γιαυτο ειπα οτι μας πινουν το αιμα,αν το εδιναν το σπιτι στα 200 ευρω οσο αξιζει δηλαδη Κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει fix τιμή. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι π.χ. το συγκεκριμένο διαμέρισμα, αλλά και όλα τα παρόμοια στη γειτονιά και όχι μόνο για 15 χρόνια νοικιαζόταν στα 200€, και από το 2015-2016 και μετά, έφτασε τα 350€. Εκεί μπορείς να πεις ότι κάτι έγινε και ανέβηκαν οι τιμές και ενδεχομένως να είναι πλέον παράλογες σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά να ορίσεις εσύ σαν ενοικιαστής ακριβώς πόσο αξίζει ένα διαμέρισμα, δε γίνεται.
Lalakis1975 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Με την ίδια λογική και ο ιδιοκτήτης συμφώνησε εξ ανάγκης, τον κλέβεις γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα 400 και 500 νοίκι, όλα έπρεπε να ήταν από 1000 έως 1500 και λίγα λέω. Go figure... χαχαχαχ τα παλιο σπιτα ; εισαι τρελος για δεσιμο φιλε 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει fix τιμή. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι π.χ. το συγκεκριμένο διαμέρισμα, αλλά και όλα τα παρόμοια στη γειτονιά και όχι μόνο για 15 χρόνια νοικιαζόταν στα 200€, και από το 2015-2016 και μετά, έφτασε τα 350€. Εκεί μπορείς να πεις ότι κάτι έγινε και ανέβηκαν οι τιμές και ενδεχομένως να είναι πλέον παράλογες σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά να ορίσεις εσύ σαν ενοικιαστής ακριβώς πόσο αξίζει ένα διαμέρισμα, δε γίνεται. αυτοι ΟΡΙΣΑΝ τις τιμες οπως ηθελαν ευρωπης δηλαδη στα 500 με βασικο 550
Lumini Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έλληνας που δεν έχει δικό του σπίτι και είναι στο ενοίκιο είναι πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση. Οι μισθοί θα μείνουν ως έχουν για πολλά χρόνια ακόμα, αν δεν μειωθούν κι άλλο μιας και η χώρα φέτος θα φάει μεγάλο στραπατσο. Με βαση τους μισθούς 800 ευρώ δε μπορεί κανείς να δινει 400 και 500.. Εγώ καταλαβαίνω τον λαλακη και κρίμα γιατί τελικά αν δεν έχεις πάρει κάτι από τους γονείς σου θα δουλεύεις σα σκυλί μέχρι τα 67. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από Lumini
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε χαχαχαχ τα παλιο σπιτα ; εισαι τρελος για δεσιμο φιλε Εσύ πήγες και νοίκιασες "παλιο σπιτο" (ότι και να εννοείς με αυτό), εγώ είμαι ο τρελός? χαχαχα
Lalakis1975 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Lumini είπε Έλληνας που δεν έχει δικό του σπίτι και είναι στο ενοίκιο είναι πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση. Οι μισθοί θα μείνουν ως έχουν για πολλά χρόνια ακόμα, αν δεν μειωθούν κι άλλο μιας και η χώρα φέτος θα φάει μεγάλο στραπατσο. Με βαση τους μισθούς 800 ευρώ δε μπορεί κανείς να δινει 400 και 500.. αυτο λεμε φιλε 400 πρεπει να τους βαλει ΧΕΡΙ μεγαλο η κυβερνηση να πεσουν αναγκαστικα στα μισα και μαλλον το καλυτερο : θα πληρωνεις ενοικιο συμφωνα με την φορολογικη σου δηλωση , αν παιρνεις 800 θα δινεις 200 ενοικιο και πολλα λεω , αν παιρνεις 1500 θα δινεις 400 κλπ κλπ. Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Εσύ πήγες και νοίκιασες "παλιο σπιτο" (ότι και να εννοείς με αυτό), εγώ είμαι ο τρελός? χαχαχα εμενα το σπιτι ειναι μια χαρα αλλα ΔΕΝ αξιζει τοσα , αξιζει οσα λεει ο πιο πανω 200 και πολλα ειναι. Εσυ αλλα λες εμεις αλλα λεμε Γ@@Μ@@@Τ@@@@@ εσυ κοιτα το σπιτι εμεις κοιταμε τα φραγκα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από Lalakis1975
TuXaKoS Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε αυτο λεμε φιλε 400 πρεπει να τους βαλει ΧΕΡΙ μεγαλο η κυβερνηση να πεσουν αναγκαστικα στα μισα και μαλλον το καλυτερο : θα πληρωνεις ενοικιο συμφωνα με την φορολογικη σου δηλωση , αν παιρνεις 800 θα δινεις 200 ενοικιο και πολλα λεω , αν παιρνεις 1500 θα δινεις 400 κλπ κλπ. εμενα το σπιτι ειναι μια χαρα αλλα ΔΕΝ αξιζει τοσα , αξιζει οσα λεει ο πιο πανω 200 και πολλα ειναι. Εσυ αλλα λες εμεις αλλα λεμε Γ@@Μ@@@Τ@@@@@ εσυ κοιτα το σπιτι εμεις κοιταμε τα φραγκα Οι τιμές αυτές υπάρχουν γιατί κάποιος έχει και τα δίνει. Δεν έχει σημασία αν είναι σε ανάγκη ή όχι. Σημασία έχει ότι μπορεί και τα δίνει. Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Το ότι δεν αξίζει τόσα για σένα δεν έχει καμία σημασία. Με την ίδια λογική ένα αμάξι δεν αξίζει τόσο για σένα ή το βούτυρο στο σουπερ μαρκετ δεν αξίζει τόσο για σένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα