Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Ερώτηση εαν γνωρίζετε: Σε οικογένεια ( σύζυγοι με τέκνα) όπου το συμβόλαιο της οικίας είναι στο όνομα ατόμου όπου δεν σταμάτησε την εργασία του λόγω ιού και το άλλο άτομο σταμάτησε υποχρεωτικά λόγω μέτρων δικαιούνται την μείωση αυτή μιας και μιλάμε για α κατοικία;

εφόσον το άτομο στου οποίου το όνομα  είναι η μίσθωση δεν έχει να παρουσιάσει σχετικό έντυπο αναστολής τότε όχι 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εφόσον το άτομο στου οποίου το όνομα  είναι η μίσθωση δεν έχει να παρουσιάσει σχετικό έντυπο αναστολής τότε όχι

Ευχαριστώ

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

https://www.protothema.gr/economy/article/999382/poies-oikogeneies-dikaioudai-to-ektakto-epidoma-400-850-euro/APP/

Νέο επίδομα, ξέρει κάποιος λεπτομεριες; 

Πρώτον, μη διαβάζεις Πρώτο Θέμα, και δεύτερον, και να ισχύουν όσα γράφει, αναφέρεται στους δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που δεν είναι και πολλοί.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πρώτον, μη διαβάζεις Πρώτο Θέμα, και δεύτερον, και να ισχύουν όσα γράφει, αναφέρεται στους δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που δεν είναι και πολλοί.

Σωστός :)

Τελικά με το ενοίκιο τι λες εσύ ; να δώσουμε με - 40% τον Απρίλιο και για Μάιο βλέπουμε; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lalakis1975 είπε

Σωστός :)

Τελικά με το ενοίκιο τι λες εσύ ; να δώσουμε με - 40% τον Απρίλιο και για Μάιο βλέπουμε; 

Κανονικα θα του δωσεις -40 τωρα για τον Απριλιο... Και περιμενεις..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Αφορά δικαιούχους ΚΕΑ με ανήλικα παιδιά.

Νταξει Κέα ίσως από Ιούλιο που θα μας διώξουν από την εταιρία. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

400.000

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Hiddenite είπε

Ερώτηση εαν γνωρίζετε: Σε οικογένεια ( σύζυγοι με τέκνα) όπου το συμβόλαιο της οικίας είναι στο όνομα ατόμου όπου δεν σταμάτησε την εργασία του λόγω ιού και το άλλο άτομο σταμάτησε υποχρεωτικά λόγω μέτρων δικαιούνται την μείωση αυτή μιας και μιλάμε για α κατοικία;

Όχι το μισθωτήριο πρέπει να είναι στο όνομα αυτού που μπήκε σε αναστολή εργασίας.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους πιστευει κανεις οτι θα πεσουν τα ενοικια καθολου γενικοτερα?Αν ναι,ποτε το βλεπετε να γινετε?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zoupous είπε

καλησπερα σε ολους πιστευει κανεις οτι θα πεσουν τα ενοικια καθολου γενικοτερα?Αν ναι,ποτε το βλεπετε να γινετε?

καλησπερα φιλε, επι της ουσιας οι μαγκες που εχουν τα σπιτια θα προσπαθησουν να μην τα ριξουν...

ομως θα αναγκαστουν γιατι αν ο βασικος που λενε τοσο καιρο παει στα 300-400 ποιος θα τους δωσει 400 τον μηνα ;  θα μου πεις εχει ατομα που βγαζουν 2000 και θα πανε 1000 αυτοι μπορουν ναι αλλα ποσοι να ειναι ;  θα πεσουν τα ενοικια μεσα στο ετος πιστευω,ηδη εμενα ηταν να μου κανει αυξηση απο 1/5/2020 αλλα θα ζητησω μειωση 30 ευρω.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

καλησπερα φιλε, επι της ουσιας οι μαγκες που εχουν τα σπιτια θα προσπαθησουν να μην τα ριξουν...

ομως θα αναγκαστουν γιατι αν ο βασικος που λενε τοσο καιρο παει στα 300-400 ποιος θα τους δωσει 400 τον μηνα ;  θα μου πεις εχει ατομα που βγαζουν 2000 και θα πανε 1000 αυτοι μπορουν ναι αλλα ποσοι να ειναι ;  θα πεσουν τα ενοικια μεσα στο ετος πιστευω,ηδη εμενα ηταν να μου κανει αυξηση απο 1/5/2020 αλλα θα ζητησω μειωση 30 ευρω.

Εγω ειμαι στρατιωτικος κ παιρνω 960 το μηνα.Δεν ειχα κανενα παραπονο.Αλλα ελα μου όμως που τελη φλεβαρη καποιοι την είχανε ψιλιαστει τη δουλεια και διωξανε τη γυναικα μου κ δε δικαιουται τιποτα.Της βγαλανε επιδομα οαεδ και δοξα τον θεο,αλλα καποια στιγμη θα τελειωσει κ αυτο.Θελω να πω πως το νοικι μας ειναι 400 ε και δε ξερω αν θα μπορεσω να ανταποκριθω.Επισης εχει ακουστει οτι θα φαμε μειωση οπος ολος ο κοσμος δηλ..Η ιδιοκτητρια ζει απο τα ενοικια μιας κ εχει 2 πολυκατοικιες αθηνα κ εχει κανει στο παρελθον πολλες εξωσεις σε ανθρωπους με μωρα παιδια!Μακαρι να πεσουν να βρω καπου αλλου γιατι δε την παλευω καστανο.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zoupous είπε

Μόνο η μειωμένη ζήτηση μπορεί να ρίξει τις τιμές των ενοικίων, και αυτό θα γίνει είτε αν ο αριθμός των ενοικιαστών μειωθεί (χλωμό το κόβω), είτε αν η πλειοψηφία των ενοικιαστών μετακινηθεί σε πιο φτηνά σπίτια (και πάλι χλωμό) και έτσι θα πέσουν οι τιμές μόνο στα ακριβά.

Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο που βλέπω είναι ορισμένα airbnb να βγαίνουν προς μακροχρόνια μίσθωση αλλά με εξωφρενικές τιμές, δεν νομίζω να επηρεάσουν τις τιμές στα υπόλοιπα.

4 λεπτά πριν, zoupous είπε

Μακαρι να πεσουν να βρω καπου αλλου γιατι δε την παλευω καστανο.

Ακριβώς αυτό είναι το point μου, όπως και εσύ κανένας δεν έχει διάθεση να μετακινηθεί σε κάτι υποδεέστερο, μόνο σε κάτι ίδιας κατηγορίας με λιγότερα χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...