phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μιας και πιάσαμε τα διαδικαστικά/τυπικά, η μεταφορά/μετακύλιση της μείωσης του ενοικίου σε επόμενο μήνα στην περίπτωση που έχει ήδη καταβληθεί το μίσθωμα, προβλέπεται από κάπου ή γίνεται άτυπα, και μπορεί και σ' αυτή την περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα;
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 8 hours ago, narta said: Ακομα δεν υπαρχει νομοθετημα. Προσοχη αν το κανετε ανευ συνεννοησης μπορει να βρεθειτε στο δρομο για απλήρωτα. Εχει ακουστει κατι για τον Μαϊο;
Boubis1411 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Εχει ακουστει κατι για τον Μαϊο; Ναι διάβασε λίγο πιο πάνω τα άρθρα αν θες. 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Εχει ακουστει κατι για τον Μαϊο; Ναι ότι θα ισχύσει ακόμα και γι'αυτούς που η δουλειά τους ξεκίνησε ή θα ξεκινήσει μέσα στο Μάιο. 1
Boubis1411 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Ναι ότι θα ισχύσει ακόμα και γι'αυτούς που η δουλειά τους ξεκίνησε ή θα ξεκινήσει μέσα στο Μάιο. Και το σωστό αυτό είναι..γιατί δεν ανοίγουν όλα στις 4/5. Εγώ θα τον πάρω τηλέφωνο θα του πω αφού δεν έδωσα μειωμένο Απρίλιο θα σου δώσω και Μάη και τέλος, εκτός αν βγει νέος νόμος. 1
Mobid Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Παιδια εχουμε κανα νεο για το επιδομα Μαιου ; Βλεπω αργουν ακομα να ανοιξουν τα τραπεζοκαθισματα και η αναστολη μας ηδη εχει τελειωσει , ενω βουηζαν τα ΜΜΕ για το 1ο 800αρι Τωρα δεν λενε κατι ....
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, Mobid είπε Παιδια εχουμε κανα νεο για το επιδομα Μαιου ; Βλεπω αργουν ακομα να ανοιξουν τα τραπεζοκαθισματα και η αναστολη μας ηδη εχει τελειωσει , ενω βουηζαν τα ΜΜΕ για το 1ο 800αρι Τωρα δεν λενε κατι .... Είπαν αρκετές φορές ότι θα είναι μηνιαίο και όχι για ενάμιση μήνα. Θα τα δώσουν λογικά σε όλους, ακόμα και σε αυτός που ανοίξανε Μάιο αναλογικά. 1
Mobid Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, zio10 είπε Είπαν αρκετές φορές ότι θα είναι μηνιαίο και όχι για ενάμιση μήνα. Θα τα δώσουν λογικά σε όλους, ακόμα και σε αυτός που ανοίξανε Μάιο αναλογικά. Δεν εχουν πει ομως πως θα γινει θα κανουμε αιτησεις παλι κτλπ ... 1
greengr21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, narta είπε Ακομα δεν υπαρχει νομοθετημα. Προσοχη αν το κανετε ανευ συνεννοησης μπορει να βρεθειτε στο δρομο για απλήρωτα. Eννοειται αυτο αλλα δεν ειναι ολοι οι ιδιοκτητες με το τηλεφωνο του δικηγορου στο speed dial αμα παει 2 του μηνα και δεν μπει το νοικι να γινει εξωση,σε μερικες περιπτωσεις οπως στη δικη μου υπαρχει κατανοηση,συνεννοηση και θελω να ελπιζω να μην ειμαι στη μειοψηφια γιατι αυτες ειναι πρωτογνωρες καταστασεις για ολους. 1
Boubis1411 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, greengr21 είπε Eννοειται αυτο αλλα δεν ειναι ολοι οι ιδιοκτητες με το τηλεφωνο του δικηγορου στο speed dial αμα παει 2 του μηνα και δεν μπει το νοικι να γινει εξωση,σε μερικες περιπτωσεις οπως στη δικη μου υπαρχει κατανοηση,συνεννοηση και θελω να ελπιζω να μην ειμαι στη μειοψηφια γιατι αυτες ειναι πρωτογνωρες καταστασεις για ολους. Ρέ φίλε από την στιγμή που ζούμε με 800 για 2 μήνες σχεδόν... Τι να λέμε.
Boubis1411 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 https://www.iefimerida.gr/oikonomia/meiosi-enoikion-periorismenis-klimakas-telika-i-paratasi Εγώ βρήκα αυτό πάντως, ισχύει κανονικά κ για Μάιο.
Boubis1411 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Για Μάιο τι κάνατε τελικά; Δώσατε κανονικά όλο το ενοίκιο; Γενικα πόσους μήνες πήρατε την έκπτωση;
panosssss Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Λοιπόν, όπως έχω ξαναγράψει είμαι ιδιοκτήτης επαγγελματικού χώρου. Ο ενοικιαστής μου είναι στις πληττόμενες επιχειρήσεις. Τον Απρίλιο μου τον πλήρωσε κανονικά (γιατί πλήρωσε πριν βγει ΠΝΠ για μείωση ενοικίων) ΑΛΛΑ μου πλήρωσε τον Μάιο μειωμένο λέγοντάς μου ότι ο λογιστής του του είπε ότι μπορεί να 'μεταφερθεί' η μείωση. Μπορεί; Ισχύει αυτό; Όταν εγώ θα πάω να ζητήσω το 1/3 από όσα χάσω (τόσα θα δώσουνε) θα πρέπει να αποδείξω ότι τον Απρίλιο εισέπραξα μειωμένο. Ενώ δεν το εισέπραξα τον Απρίλιο ΑΛΛΑ τον Μάιο. (απ' ότι κατάλαβα θα ζητήσει το ίδιο να γίνει και για τον Ιούνιο, δηλαδή να μου πληρώσει μειωμένο τον Ιούνιο ως 'μεταφορά' της μείωσης που 'δικαιούται' για το ενοίκιο Μαΐου ) Άρα εγώ τελικά θα υποστώ δυο μειώσεις αλλά θα μπορώ να αποδείξω μόνο μια μείωση, του Μαΐου. Του Ιουνίου απλά θα την απορρίψουν. Σωστά; Τα φώτα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα