Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Κάτσε γιατί 60%;

εχει γραφτει σε αρκετα site πχ καθημερινη οτι η εκπτωση ισχυει σε ολες τις επιχειρησεις ακομα και σε αυτες που εχουν ανοιξει 4 μαιου για επιχειρηματιες και εργαζομενους(συμφωνα με τα λεγομενα του Σταικουρα βεβαια που δεν ηταν ξεκαθαρα),απο εκει και περα ο καθενας πραττει οτι νομιζει

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greengr21 είπε

εχει γραφτει σε αρκετα site πχ καθημερινη οτι η εκπτωση ισχυει σε ολες τις επιχειρησεις ακομα και σε αυτες που εχουν ανοιξει 4 μαιου για επιχειρηματιες και εργαζομενους(συμφωνα με τα λεγομενα του Σταικουρα βεβαια που δεν ηταν ξεκαθαρα),απο εκει και περα ο καθενας πραττει οτι νομιζει

Εννοείς ότι θα πάρουμε και για τον Μάιο εκτπωση; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Εννοείς ότι θα πάρουμε και για τον Μάιο εκτπωση; 

εσυ δεν εβαλες το link της καθημερινης?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, greengr21 είπε

εσυ δεν εβαλες το link της καθημερινης?

Ναι εγώ λαλακης είμαι. 

Απλά δεν είναι επίσημο όπως λένε και οι άλλοι γιαυτό δεν είμαι σίγουρος...το ενοίκιο μου εγώ το δινω κάθε 25-28 γιατί μπήκα τότε, έχω καιρό να δω τι θα κάνω. 

Εσύ έβαλες έκπτωση για πόσους μήνες; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Ναι εγώ λαλακης είμαι. 

Απλά δεν είναι επίσημο όπως λένε και οι άλλοι γιαυτό δεν είμαι σίγουρος...το ενοίκιο μου εγώ το δινω κάθε 25-28 γιατί μπήκα τότε, έχω καιρό να δω τι θα κάνω. 

Εσύ έβαλες έκπτωση για πόσους μήνες; 

για το μηνα Μαιο εδωσα το 60% οπως εγραψα αλλα υπαρχει συνεννοηση,δε θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greengr21 είπε

για το μηνα Μαιο εδωσα το 60% οπως εγραψα αλλα υπαρχει συνεννοηση,δε θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου

Οκ για ποιον αλλον μήνα έδωσες - 40%; αυτό δεν κατάλαβα ακόμα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hathanasiad είπε

Καλησπέρα, 

Εγώ ήμουν σε αναστολή από 31-03-20 και στην δήλωση που έκανα υπέβαλα τα στοιχεία του εκμιθωτη μου.Πώς μπορώ να κάνω συμπληρωματικη για τη δήλωση που έκανα στις 09 Απριλίου και να δηλώσω τα στοιχεία μίσθωσης κυρίας κατοικίας για να έχω την έκπτωση του 40% για το μήνα Απρίλιο; Έχω ήδη πληρωθεί τα 800€ και δε μου ανοίγει τροποποιητικη της δήλωσης. Είναι σαν να με πετάει το σύστημα. 

Ευχαριστώ 

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Λες ότι έβαλες στοιχεία εκμισθωτή αλλά όχι στοιχεία κατοικίας; Πως γίνεται αυτό; Δεν έβαλες διεύθυνση ας πούμε;

Τροποποίηση από τη στιγμή που πληρώθηκε δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οκ για ποιον αλλον μήνα έδωσες - 40%; αυτό δεν κατάλαβα ακόμα. 

συνολο μαρτιο απριλης μαιος εχω δωσει το 60%

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

συνολο μαρτιο απριλης μαιος εχω δωσει το 60%

Και δεν στην είπε; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Και δεν στην είπε; 

μη γραφουμε τα ιδια και τα ιδια....εγραψα υπαρχει κατανοηση αν αλλαξει κατι θα του βαλω ολο το ποσο για το Μαιο

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

μη γραφουμε τα ιδια και τα ιδια....εγραψα υπαρχει κατανοηση αν αλλαξει κατι θα του βαλω ολο το ποσο για το Μαιο

Κατάλαβα. Εγώ έβαλα μόνο Απρίλιο μειωμένο κ θα βάλω και Μάιο... Μετά κανονικά νταξει 3 μηνες είναι πολλά λεφτά. Εκτός αν βγει νόμος κ για Ιούνιο. 

Δημοσ.

Ακομα δεν υπαρχει νομοθετημα. Προσοχη αν το κανετε ανευ συνεννοησης μπορει να βρεθειτε στο δρομο για απλήρωτα.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, narta είπε

Ακομα δεν υπαρχει νομοθετημα. Προσοχη αν το κανετε ανευ συνεννοησης μπορει να βρεθειτε στο δρομο για απλήρωτα.

Μιλάς για Μάιο ή γενικά; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Μιλάς για Μάιο ή γενικά; 

Μαιο. Μαρτιος/Απριλιος εχει νομοθετηθει

• Thanks 1
Δημοσ.

Ε λογικά θέμα χρόνου είναι αφού το είπαν. Γενικά νομίζω καλό είναι να περιμένει λίγες μέρες όποιος είναι να δώσει ενοίκιο και δικαιούται μείωση για να ξεκαθαρίσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...