Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θα κάνουμε πάλι αίτηση για Μάιο ή ισχύει αυτή που είχαμε κάνει;

Για που λες; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zio10 είπε

Για τη μείωση ενοικίου.

Που να κάνουμε αίτηση δεν άνοιξε κάτι 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Που να κάνουμε αίτηση δεν άνοιξε κάτι 

Ναι αυτό λέω, περιμένουμε κάτι να ανοίξει άρα δεν δίνουμε και ενοίκιο ακόμα ή ισχύει η αρχική αίτηση και παίρνει αυτόματα παράταση;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ναι αυτό λέω, περιμένουμε κάτι να ανοίξει άρα δεν δίνουμε και ενοίκιο ακόμα ή ισχύει η αρχική αίτηση και παίρνει αυτόματα παράταση;

Εγώ δεν δίνω μέχρι να γίνει επίσημο... 

Βασικά ρε συ θα δώσουμε μειωμένο γιατί πήραμε μόνο έναν μήνα ενώ είναι σίγουρα για δύο... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εγώ δεν δίνω μέχρι να γίνει επίσημο... 

Βασικά ρε συ θα δώσουμε μειωμένο γιατί πήραμε μόνο έναν μήνα ενώ είναι σίγουρα για δύο... 

Δεν είναι σίγουρα για δύο, για επιχειρήσεις που πλήττονται αλλά δεν έκλεισαν ήταν μόνο για Απρίλιο. Για αυτές που έκλειναν ήταν και για Μάρτιο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Δεν είναι σίγουρα για δύο, για επιχειρήσεις που πλήττονται αλλά δεν έκλεισαν ήταν μόνο για Απρίλιο. Για αυτές που έκλειναν ήταν και για Μάρτιο.

Ναι αλλά τώρα λένε και για Μάη τα άρθρα όλα... Ας απαντήσει κάνας λογιστής βρε παιδιά 

Δημοσ.

Για να σου απαντήσει υπεύθυνα ο λογιστής θα πρέπει να έχει νομοθετηθεί. Μόνο στη χώρα μας "νομοθετούν" με δελτία τύπου ή μέσω Αυτιά, Παπαδάκη και διαρροών. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Εγώ ήμουν σε αναστολή από 31-03-20 και στην δήλωση που έκανα υπέβαλα τα στοιχεία του εκμιθωτη μου.Πώς μπορώ να κάνω συμπληρωματικη για τη δήλωση που έκανα στις 09 Απριλίου και να δηλώσω τα στοιχεία μίσθωσης κυρίας κατοικίας για να έχω την έκπτωση του 40% για το μήνα Απρίλιο; Έχω ήδη πληρωθεί τα 800€ και δε μου ανοίγει τροποποιητικη της δήλωσης. Είναι σαν να με πετάει το σύστημα. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hathanasiad είπε

Καλησπέρα, 

Εγώ ήμουν σε αναστολή από 31-03-20 και στην δήλωση που έκανα υπέβαλα τα στοιχεία του εκμιθωτη μου.Πώς μπορώ να κάνω συμπληρωματικη για τη δήλωση που έκανα στις 09 Απριλίου και να δηλώσω τα στοιχεία μίσθωσης κυρίας κατοικίας για να έχω την έκπτωση του 40% για το μήνα Απρίλιο; Έχω ήδη πληρωθεί τα 800€ και δε μου ανοίγει τροποποιητικη της δήλωσης. Είναι σαν να με πετάει το σύστημα. 

Ευχαριστώ 

Γιατί συμπληρωματική δήλωση; 

Εγραφε μήνα η πρώτη δήλωση δεν θυμάμαι 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Γιατί συμπληρωματική δήλωση; 

Εγραφε μήνα η πρώτη δήλωση δεν θυμάμαι 

Στην πρώτη δήλωση δεν έχω δηλώσει τα στοιχεία της κυρίας κατοικίας που νοικιάζω, προκειμένου να πάρω την έκπτωση του 40%. Άρα έπρεπε να κάνω συμπληρωματικη ή τροποποιητικη της αρχικής δήλωσης. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, hathanasiad είπε

Στην πρώτη δήλωση δεν έχω δηλώσει τα στοιχεία της κυρίας κατοικίας που νοικιάζω, προκειμένου να πάρω την έκπτωση του 40%. Άρα έπρεπε να κάνω συμπληρωματικη ή τροποποιητικη της αρχικής δήλωσης. 

Μπήκα προχτές κ δεν υπάρχει η δήλωση μου αλλά αν έχεις άλλο ιδιοκτήτη θα τα βρείτε πιστεύω. 

Δημοσ.

Εγω παντως εβαλα το 60% για το μηνα Μαιο και εστειλα email στον ιδιοκτητη που εξηγησα τι συμβαινει και αν αλλαξει κατι θα μπει ολο το ποσο,κατανοηση και συνεννοηση υπαρχει δοξα το θεο.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Εγω παντως εβαλα το 60% για το μηνα Μαιο και εστειλα email στον ιδιοκτητη που εξηγησα τι συμβαινει και αν αλλαξει κατι θα μπει ολο το ποσο,κατανοηση και συνεννοηση υπαρχει δοξα το θεο.

Κάτσε γιατί 60%;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...