Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosssss είπε

Και των ιδιοκτητών στους ενοικιαστές.

Έχουν αυτοι 🤣

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosssss είπε

Και των ιδιοκτητών στους ενοικιαστές.

Αυτο εγινε για ενα δυο μηνες..Για σκεψου  τους ενοικιαστες που εχουν τα  μαγαζια και θα πρεπει να  ανοιξουν 18 Μαιου η 1 Ιουνιου...Που δεν βαλουν  καθολου χρηματα στην τσεπη τους και θα πληρωσουν το 60%...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Αυτο εγινε για ενα δυο μηνες..Για σκεψου  τους ενοικιαστες που εχουν τα  μαγαζια και θα πρεπει να  ανοιξουν 18 Μαιου η 1 Ιουνιου...Που δεν βαλουν  καθολου χρηματα στην τσεπη τους και θα πληρωσουν το 60%...

Κανονικά η κυβερνηση επρεπε να χαρισει το 100% των ενοικιων. Ουτως η αλλως δεν της στοιχίζει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Κανονικά η κυβερνηση επρεπε να χαρισει το 100% των ενοικιων. Ουτως η αλλως δεν της στοιχίζει τίποτα.

Ναι κανονικα...... Αλλα Θα φωναζαν οι ιδιοκτητες... Εχουν ακουσει απο ιδιοκτητες  που λενε θα κανει κουμαντο η κυβερνηση σε εμενα....Κατι ειναι και αυτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, takoulou είπε

Για σκέψου και τους ιδιοκτήτες που έχουν εισοδήματα (μιλάω συνολικά, όχι μόνο για τους δυο μήνες) μικρότερα από τους ενοικιαστές τους...και επιδοτούν κάποιον με μεγαλύτερο εισόδημα...

Διαφωνείς ότι αφού μας κάνανε συνεταίρους (χωρίς καν να μας ρωτήσουνε) στη χασούρα, το μόνο λογικό θα είναι να μας κάνουν συνεταίρους και στα κέρδη;

Επεξ/σία από panosssss
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι κανονικα...... Αλλα Θα φωναζαν οι ιδιοκτητες... Εχουν ακουσει απο ιδιοκτητες  που λενε θα κανει κουμαντο η κυβερνηση σε εμενα....Κατι ειναι και αυτο...

Ρε μηπως θετε να μας δώσουν και λεφτα οι ιδιοκτητες γιατι μενουμε στο ακινητο και το συντηρουμε; Παμε καλα; 

Προσωπικα νοικιαζω αλλα η κομμουνιστικη αυτη νοοτροποια μιας δεξιας κυβερνησης με κανει να θελω να κανω εμετο. Κυβερνηση που δινει λεφτα στα ΜΜΕ για να κανουν μοκο σε οτι ερθει και αναδιανείμει εισοδηματα ιδιωτων. Ρε τι μου θυμιζει ολο αυτο;

Α ναι τους Αριστερους του ΚΚΕ και το Κομμουνιστικο Κομμα της Κινας

Δημοσ.

Σε μαγαζί και σε σπίτι που δεν δουλεύουν πως θα δώσουν ενοίκια; απορία το έχω. 

Τρεις μήνες σχεδόν είναι κλειστά όλα και πριν δεν είχε δουλειά οπότε; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε

Αυτην την λογικη εχει ο λογαριασμος Αποθεματικα στον ισολογισμο και Αποταμιευτικος στην οικογενεια

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Αυτην την λογικη εχει ο λογαριασμος Αποθεματικα στον ισολογισμο και Αποταμιευτικος στην οικογενεια

Δεν υπάρχει αυτό τελείωσε, αυτό γινόταν το 1960 και μετά το 80" με τον Αντρέα. 

Και γιατί να φάω τα λεφτά μου και να μην πληρώσει η κυβέρνηση; τα λεφτά τα έχω για τα γεράματα μου. 

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lalakis1975 είπε

Σωστο και αυτο... Θα μιλησουν με τον ιδιοκτητη να δειξει λιγο ανοχη...

https://www.capital.gr/oikonomia/3450205/pomida-zita-na-dothei-ameso-telos-sti-meiosi-ton-enoikion

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Τρεις μήνες σχεδόν είναι κλειστά όλα και πριν δεν είχε δουλειά οπότε; 

Ε, ας τους δώσει λεφτά το κράτος.

Γιατί να τους δώσει ο ιδιοκτήτης;

Από που προκύπτει αυτό;

Δημοσ.

Μα οι τιμές των ενοικίων δεν καθορίζονται από το τι θέλει ο καθένας ('να καλύψει τα χαμένα') αλλά από την αγορά.

Έτσι ξέραμε δηλαδή μέχρι που επενέβη η...νεοφιλελεύθερη :rolleyes: κυβέρνηση....

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Δεν υπάρχει αυτό τελείωσε, αυτό γινόταν το 1960 και μετά το 80" με τον Αντρέα. 

Και γιατί να φάω τα λεφτά μου και να μην πληρώσει η κυβέρνηση; τα λεφτά τα έχω για τα γεράματα μου. 

καταλαβαινεις βεβαια οτι η οποια κυβερνηση δε βαζει λεφτα απο την τσεπη της, απο καποιον τα παιρνει και τα βαζει. Οποτε γυριζεις στο "ας τα παιρνουν απο τις τσεπες των αλλων, οχι τη δικη μου"

5 λεπτά πριν, panosssss είπε

Μα οι τιμές των ενοικίων δεν καθορίζονται από το τι θέλει ο καθένας ('να καλύψει τα χαμένα') αλλά από την αγορά.

Έτσι ξέραμε δηλαδή μέχρι που επενέβη η...νεοφιλελεύθερη :rolleyes: κυβέρνηση....

η μονιμη γκρινια δεν ειναι οτι η αγορα ειναι στρεβλη (μεγαλη ζητηση, μικρη προσφορα);

Δημοσ.

Ξερεις κανεις σε επιχειριση που ανοιγει 4 Μαιου αν ισχυει η μειωση ενοικιου και το Μαιο για εργαζομενους/ενοικιο επιχειρισης?

Με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα αυτο

3.Η έκπτωση 40% επί του ενοικίου της επιχείρησης, όπως και της α' κατοικίας και της φοιτητικής κατοικίας τέκνων των εργαζομένων της, συνεχίζει να υφίσταται και τον Μάϊο, για το σύνολο των έως σήμερα πληττόμενων επιχειρήσεων. Για τις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν τον Μάιο, το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα επαναληφθεί για τους επόμενους μήνες.

απο dikaiologitika 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greengr21 είπε

Ξερεις κανεις σε επιχειριση που ανοιγει 4 Μαιου αν ισχυει η μειωση ενοικιου και το Μαιο για εργαζομενους/ενοικιο επιχειρισης?

Με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα αυτο

3.Η έκπτωση 40% επί του ενοικίου της επιχείρησης, όπως και της α' κατοικίας και της φοιτητικής κατοικίας τέκνων των εργαζομένων της, συνεχίζει να υφίσταται και τον Μάϊο, για το σύνολο των έως σήμερα πληττόμενων επιχειρήσεων. Για τις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν τον Μάιο, το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα επαναληφθεί για τους επόμενους μήνες.

απο dikaiologitika 

θα το μαθουμε οταν βγει η ΠΝΠ. Απο οτι καταλαβα εγω ισχυει για ολους τους πληττομενους τον Μαιο. Αλλα η πιθανοτητα να καταλαβα λαθος ειναι υπαρκτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...