Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τελικά "έχει αυτός να πληρώσει" ή όχι;

έστω ότι έχει. Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή; επειδή έχει θα τον σκίσουμε να πληρώνει μέχρι να μην έχει;

Βρήκαμε παπά ας θάψουμε 5-6;

40 λεπτά πριν, AparadektosAris είπε

Προσωπικά, αν και αιτιολογώ τον ΕΝΦΙΑ ως ένα σημείο, θεωρώ ότι ιδανικά δεν θα έπρεπε να φορολογείσαι για κάτι που έχεις αποκτήσει με ήδη φορολογημένα χρήματα.  Θα έπρεπε να φορολογούν μόνο τα έσοδα που έχεις από αυτό.  That's just me though.

ακριβώς αυτό. Φορολογείσαι για κάτι που έχει ήδη φορολογηθεί.

και επειδή το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η μία αδικία ακολουθεί την άλλη αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η αλυσίδα να απλώσει. 

Με απλά λόγια, με κλέβουν; Θα "κλέψω". οπότε μη παραπονιούνται κάποιοι.

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα δεν τέλειωσε.  Οικονομική κρίση και γενικότερα κρίσεις υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη.  Όχι μόνο η ανθρωπότητα τις ξεπερνάει, αλλά γενιά με τη γενιά το συνολικό βοιοτικό και νοητικό επίπεδο βελτιώνεται.  Η τεχνολογία και η ιατρική κάνουν άλματα.  Τα "τελειώσαμε" είναι θλιβερά κατάλοιπα συζητήσεων καφενείου και "προφητειών" διαφόρων πιστών που σχεδόν ελπίζουν σε μαζικές καταστροφές για να επαληθευτούν οι προφητείες και να έρθει η δευτερα παρουσία.

Επεξ/σία από AparadektosAris
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AparadektosAris είπε

Τίποτα δεν τέλειωσε.  Οικονομική κρίση και γενικότερα κρίσεις υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη.  Όχι μόνο η ανθρωπότητα τις ξεπερνάει, αλλά γενιά με τη γενιά το συνολικό βοιοτικό και νοητικό επίπεδο βελτιώνεται.  Η τεχνολογία και η ιατρική κάνουν άλματα.  Τα "τελειώσαμε" είναι θλιβερά κατάλοιπα συζητήσεων καφενείου και "προφητειών" διαφόρων πιστών που σχεδόν ελπίζουν σε μαζικές καταστροφές για να επαλθηευτούν οι προφητείες και να έρθει η δευτερα παρουσία.

Καλώς ας ελπίσουμε να είμαστε εδώ κ να αποδειχτεί ότι έλεγα χαζομάρες... 

Πάντως τα μέτρα όντως είναι εναντίον των ιδιοκτητών και πιστεύω θα τους χαρίσει κ κάτι επί της ουσίας. 

Δημοσ.

Με την κοπέλα μου έχουμε μισθωτήριο στο όνομα και των 2. Εκείνη είναι σε αναστολή ενώ εγώ όχι. Ξέρει κανείς τι ισχύει; Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Stavmitsos είπε

Με την κοπέλα μου έχουμε μισθωτήριο στο όνομα και των 2. Εκείνη είναι σε αναστολή ενώ εγώ όχι. Ξέρει κανείς τι ισχύει; Ευχαριστώ. 

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω έχω διαβάσει για μισή μείωση; Δηλαδή για το κομμάτι που αντιστοιχεί σε αυτόν που είναι σε αναστολή, 20% δηλαδή.

Για τους ιδιοκτήτες είναι όντως άδικο, δεν πιστεύω να το αφήσουν έτσι ούτε από τη μεριά τους ούτε και το κράτος.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω έχω διαβάσει για μισή μείωση; Δηλαδή για το κομμάτι που αντιστοιχεί σε αυτόν που είναι σε αναστολή, 20% δηλαδή.

Για τους ιδιοκτήτες είναι όντως άδικο, δεν πιστεύω να το αφήσουν έτσι ούτε από τη μεριά τους ούτε και το κράτος.

Το 40% θα πρέπει οι ιδιότητες να το πάρουν από το κράτος ως έκτακτη επιδότηση η δεν ξέρω πως, έχουν λεφτά 24δις στο μαξιλάρι ας τους δώσουν. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Το 40% θα πρέπει οι ιδιότητες να το πάρουν από το κράτος ως έκτακτη επιδότηση η δεν ξέρω πως, έχουν λεφτά 24δις στο μαξιλάρι ας τους δώσουν. 

Από λεφτά χαμός ναι :D

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Από λεφτά χαμός ναι :D

Χαμός όχι αλλά έχουν κάποια δις για τέτοιες περιπτώσεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήτανε θα τα δίνανε από την αρχή από το 'μαξιλάρι' ή από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Προτίμησαν όμως να κάνουν 'κοινωνική πολιτική' με τα λεφτά των άλλων.

Τους έρχεται τζάμπα και το τζάμπα είναι πάντα πιο γλυκό.

Επεξ/σία από panosssss
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosssss είπε

Αν ήτανε θα τα δίνανε από την αρχή από το μαξιλάρι.

Υπάρχει λύση...... Απλά δεν θέλουν να την δώσουν. Γιατί πρόσεξε... Και οι ιδιοκτήτες νοικιαζουν είτε μαγαζιά είτε σπίτια οι ίδιοι, από την μία δηλαδή κερδίζουν κ από την άλλη χάνουν, επικρατεί μπέρδεμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, panosssss είπε

Αν ήτανε θα τα δίνανε από την αρχή από το 'μαξιλάρι' ή από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Καλημερα... Δεν ειναι και πολυ ευκολο να δινουν λεφτα σε ολους... Κανουν κατι καλο για τους ενοικιαστες που εχουν μπει σε αναστολη.... Οι ιδιοκτητες θα παρουν μια φοροαπαλαγη  και μια μειωση στον Ενφια... Δεν υπαρχουν τοσα πολλα χρηματα!!!! θα πρεπει να δουν τι θα γινει και τους επομενους μηνες... Θα πρεπει να επιδοτησουν και λιγο τον τουρισμο...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α...δηλαδή όταν δεν υπάρχουν χρήματα θα δίνονται από μια κοινωνική ομάδα στην άλλη;

Και γιατί είναι το λογικό τα χρήματα να δίνονται από τους ιδιοκτήτες στους ενοικιαστές κι όχι από τους πλούσιους στους φτωχούς;

Πάντως, με τα λεφτά των άλλων, κάνω κι εγώ καλό. Όσο θες, άφθονο.

Επεξ/σία από panosssss
  • Like 1
Δημοσ.

Δεξιοι στην εξουσια και φυσικα κανουν ανακατανομη εισοδηματων με το ετσι θελω.

Κουμουνια δεξιοι! 🤣

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, panosssss είπε

Α...δηλαδή όταν δεν υπάρχουν χρήματα θα δίνονται από μια κοινωνική ομάδα στην άλλη;

Και γιατί είναι το λογικό τα χρήματα να δίνονται από τους ιδιοκτήτες στους ενοικιαστές κι όχι από τους πλούσιους στους φτωχούς;

Πάντως, με τα λεφτά των άλλων, κάνω κι εγώ καλό. Όσο θες, άφθονο.

Εδωσε καποια λεφτα το κρατος... Πχ.. τα 800 Ευρω , σε εταιρειες,  τα 600 στος δικηγορους,  φοροαπαλαγες, δανεια... Και πιστευω θα δοθουν και αλλα χρηματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...