Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα.Μια ερωτηση...Οι γονεις μου  πολυ παλια το 1987 ειχαν παει ταξιδι αμερικη λιγες ημερες και οταν επεστρεψαν τους ξεμεινε ενα μικρο  συναλλαγμα που προφανως δεν ξοδεψαν και περισσεψε.το ποσο ειναι γυρω στα 200 δολαρια τα οποια φυλαξαν σπιτι. Αυτα τα χαρτονομισματα επειδη ειναι του 1987 περνανε ή λογω παλαιοτητας δεν εχουν καμια αξια πια? Γνωριζει καποιος?

Δεν ξερω πχ αν στην αμερικη απο τοτε εχουν αλλαξει χαρτονομισματα με την εννοια οτι εβγαλαν καινουρια και απεσυραν τα παλια και ετσι τα παλια να μην εχουν πια αξια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... θεωρούνται χρήμα σε ισχύ.

Στην τράπεζα σου θα στα αλλάξουν.

(Θεωρώντας ότι είναι σε καλή κατάσταση)

Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους για να μάθεις πρώτα εαν γίνεται αυτή η συναλλαγή (λόγω των μέτρων σε ισχύ)

Αλλιώς Τράπεζα Ελλάδος (πάλι τηλ. πρώτα για να μάθεις εάν λειτουργούν κ εαν μπορεί να γίνει η συναλλαγή).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

Γεια χαρα.Μια ερωτηση...Οι γονεις μου  πολυ παλια το 1987 ειχαν παει ταξιδι αμερικη λιγες ημερες και οταν επεστρεψαν τους ξεμεινε ενα μικρο  συναλλαγμα που προφανως δεν ξοδεψαν και περισσεψε.το ποσο ειναι γυρω στα 200 δολαρια τα οποια φυλαξαν σπιτι. Αυτα τα χαρτονομισματα επειδη ειναι του 1987 περνανε ή λογω παλαιοτητας δεν εχουν καμια αξια πια? Γνωριζει καποιος?

Δεν ξερω πχ αν στην αμερικη απο τοτε εχουν αλλαξει χαρτονομισματα με την εννοια οτι εβγαλαν καινουρια και απεσυραν τα παλια και ετσι τα παλια να μην εχουν πια αξια.

Αν είναι από 5$ και πάνω με μικρό κεφάλι προέδρου περνάνε. 1$, 2$ παλαιάς κοπής είναι μόνο. Αν θες σκαναρε ένα να σου πω αν τα δέχεται η τράπεζα Ελλάδος. 

Δημοσ.

Αν δεν τα δέχετε η τράπεζα της Ελλάδος τα δέχονται σε ανταλλακτηρια πχ πλατεία συντάγματος κλπ. 

Μπροστά μου άλλαξαν δολάρια του 1980.

Για δοκίμασε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα, βεβαιως και περνανε, απλα μην πας να τα αλλαξεις σε τραπεζα ή εναλλακτηρια με την προμηθεια που κρατανε, θα βγει πολυ μικρο ποσο.

Δημοσ.

Περνάνε σίγουρα στην Τράπεζα της Ελλάδας. Έχω ανταλλάξει δολάρια που ήταν σίγουρα πριν το 1960 χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε καν ερώτηση για το που τα βρήκα.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είχα ακούσει ότι όσο παλιά και να είναι τα δολάρια ΗΠΑ ισχύουν, δεν ακυρώνονται

Δημοσ.
6 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Αν είναι από 5$ και πάνω με μικρό κεφάλι προέδρου περνάνε. 1$, 2$ παλαιάς κοπής είναι μόνο. Αν θες σκαναρε ένα να σου πω αν τα δέχεται η τράπεζα Ελλάδος. 

ειναι δολλαρια του ενος το καθενα. πηρα και τηλεφωνο την τραπεζα της ελλαδος δεν το σηκωνει κανεις για να ρωτησω παντως.

3 ώρες πριν, nikosmakos είπε

Καλημερα, βεβαιως και περνανε, απλα μην πας να τα αλλαξεις σε τραπεζα ή εναλλακτηρια με την προμηθεια που κρατανε, θα βγει πολυ μικρο ποσο.

και πού να τα ανταλλαξω για να μην πληρωσω μεγαλη προμηθεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...