agiosall~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Λοιπον θελω να μου πειτε αν γινεται να μην μαρκαρονται τα topic αυτοματο σε καποιο χρονικο διαστημα ως διαβασμενα!!!! Ευχαριστω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Από τη στιγμή που έχεις ενεργοποιήσει τα cookies και μπαίνεις logged in, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος να μην μαρκάρονται ως διαβασμένα τα topics.
agiosall~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Οταν λω να μην μαρκαρονται δεν εννοω τα topics που εχω ανοιξει αλλα τα υπολοιπα που χωρις να τα εχω ανοιξει (διαβασει) μαρκαρονται αυτοματα και ετσι πολλες φορες χανω καποια πραγματα στις αγγελιες για παραδειγμα
epote Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 nai nai, ayto simvainei px otan anoiksoume ena thread apo thn kentrikh selida, h afou diavaseis ta pm sou dont know why though
Cristina Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Σ' εμένα αυτό συμβαίνει (κατά κύριο λόγο), όταν κολλήσει ο browser και κλείσει από σφάλμα ή όταν πέφτει η σύνδεση και ξανασυνδέομαι. Αυτό το τελευταίο, πιο σπάνια. :roll: Τρελλό δεν είναι;
dim_b Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Συμβαίνει όταν κάνεις log out (ή κλείσεις τον browser) ή αν αλλάξει η IP. Καλό θα ήταν να μην τα μαρκάρει ως διαβασμένα (όπως γινόταν πριν περάσει το forum σε phpBB), αλλά μάλλον δε γίνεται.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 ...ή όταν πέφτει η σύνδεση και ξανασυνδέομαι. Αυτό το τελευταίο, πιο σπάνια. Κι εμένα μου συνέβηκε αυτό 1-2 φορές, αλλά μόνο την περίοδο που δεν μπορούσα να κάνω automatic login στο forum. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ άλλοτε, παρόλο που είμαι με 56άρα -> άρα και με dynamic IP... DSL δεν έχεις, Cristina?
Highlander Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Και εγώ Dynamic έχω αλλά δεν έχει αλλάξει εδώ και 2 μήνες.... τι να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.