Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Έβαλα σε φάκελο βίντεο MP4 και MP3 τραγούδια και θέλω να τα γράψω σε Dvd για να τα στείλω σε συγγενείς μου που έχουν DVD Player(δεν έχουν σταθερό ίντερνετ γι αυτό) Η απορία μου είναι ως εξής:Αν επιλέξω DVD δεδομένων και φορτώσω όλα τα αρχεία μαζί θα παίξει κανονικά το DVD στο DVD Player? Επίσης μπορώ να κάνω και φακέλους ώστε να μην ψάχνονται άδικα με τα αρχεία? Σπάνια γράφω DVD και δεν έχω πολλές γνώσεις γι αυτό έκανα το θέμα.
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Τα mp3 θα παίξουν κατά 99% σαν απλά dvd δεδομένων. Τα mp4 όμως μάλλον όχι γιατί τα περισσότερα dvd players δεν υποστηρίζουν h264. Θα πρέπει τα mp4 να τα μετατρέψεις σε dvd μορφή π.χ. με το δωρεάν dvd flick
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Αν τα MP4 τα μετατρέψω σε AVI ή MKV θα παίξουν στο dvd player?
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάλι εξαρτάτε. Τα mkv δεν θα παίξουν γιατί ισχύει ότι και με τα mp4. Στην ουσία το mkv είναι ένα mp4 αλλά πακεταρισμένο σε άλλο περίβλημα. Τα avi μπορεί και να παίξουν. Εδώ πάλι θα πρέπει να γίνουν avi/divx αλλά για να ξέρεις αν θα παίξουν θα πρέπει να σου στείλουν μια φώτο από την πρόσοψη του dvd player να δεις αν γράφει στο μπροστινό μέρος ή από πάνω κάτι για divx ή για mp4. Αν δεν γράφει τίποτα τότε δεν θα παίξει κανένα από αυτά. πχ. Αν θέλεις σώνει και καλά να τα κάνεις σε dvd δεδομένων, τότε θα πρέπει να τα κάνεις σε mpeg2 μορφή με ανάλυση 720x576 και ήχο ac3 ή mp3 ή m2a. Είναι η μόνη σίγουρη (κατά 99%) επιλογή για να τα αναγνωρίσει ένα απλό dvd player. EDIT: Οι συγγενείς, δεν έχουν digea αποκωδικοποιητή ή smart τηλεόραση; Αν έχουν τότε πάρε ένα φθηνό usb, ρίχτα εκεί και στείλε το στικάκι. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από micos000
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Smart TV έχουν οπότε για να μην τους ζαλίζω με το Dvd θα τα γράψω σε στικάκι να τελειώνει η υπόθεση!Ευτυχώς που δεν μπήκα σε διαδικασία να τα γράψω χωρίς να γνωρίζω αν έκανα σωστό η λάθος!Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
micos000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Θα πρέπει όμως κάποιος να τους δείξει πως μπορούν να προσπελάσουν το στικάκι από το τηλεκοντρόλ, εκτός αν αλλάζει αυτόματα σε multimedia μόλις συνδεθεί το usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα