Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :400.

Χρήση υπολογιστή :Ξεκάθαρο browsing με πολλά tabs.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:-

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειάζομαι. 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κατερίνη 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο το ιδιο κατάστημα. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν με πειράζει. 

Το σύστημα είναι για λογαριασμό φίλου. 

Διαθέτει ήδη απο παλιο σύστημα τροφοδοτικό 550W Turbox.

HDD 500GB δεν ξέρω το μοντέλο.

Αν παίζει ρολο το μοντέλο η δεν κάνουν τα ήδη υπάρχοντα εξαρτήματα ας πάρουμε καινούρια .

Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εδωσα μια προταση σε αλλο ποστ που νομιζω οτι ταιριαζει και σε σενα.

Screenshot_3.png

Δεν θα εβαζα το παλιο τροφοδοτικο στη θεση σου. Οσο για τον δισκο μπορεις να τον βαλεις δεν πειραζει κανεναν εγω εβαλα και ενα σκληρο εξτρα να υπαρχει.Κουτι κοιτα τι σου αρεσει ενδεικτικα το εβαλα.Τα υπολοιπα κοστιζουν γυρω στα 400.Οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.

Επεξ/σία από xristakos95
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Μολις εδωσα μια προταση σε αλλο ποστ που νομιζω οτι ταιριαζει και σε σενα.

Screenshot_3.png

Δεν θα εβαζα το παλιο τροφοδοτικο στη θεση σου. Οσο για τον δισκο μπορεις να τον βαλεις δεν πειραζει κανεναν εγω εβαλα και ενα σκληρο εξτρα να υπαρχει.Κουτι κοιτα τι σου αρεσει ενδεικτικα το εβαλα.Τα υπολοιπα κοστιζουν γυρω στα 400.Οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Γιατί δεν θα έβαζες το παλιό τροφοδοτικό;

Επισης , θα ήταν μήπως καλύτερο αντί για HDD μιας και θα έχει ήδη να βάλουμε καποιον SDD ;

Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γιατι δεν ειναι απο σοβαρο κατασκευαστη και ειναι και παλιο φανταζομαι. σου εχω βαλει 500Gb nvme απο τους καλυτερους που κυκλοφορουν.Και επισης δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο σκληρος σου για αυτο καλυψα ολα τα ενδεχομενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...